open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Провадження 760/5716/20

Справа № 1-в/760/101/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 березня 2021 року Солом`янський районний суд м. Києва

В складі головуючого судді - ОСОБА_1

За участю секретаря ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3

розглянувши подання заступника начальника Броварського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» м. Києві та Київській області ОСОБА_4 про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських,виправних робіт або позбавлення волі відносно засудженого ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, уродженця м.Києва, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ,( контактний телефон НОМЕР_1 ), засудженого 18.08.2020 року вироком Солом`янського районного суду м. Києва за ст.ст. 27 ч.5,38 ч.1, 358 ч.4 КК України до покарання у виді штрафу у розмірі 1700 гривень, -

встановив:

01 лютого 2021 року з Броварського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в м. Києві та Київській області до суду надійшло клопотання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських,виправних робіт або позбавлення волі відносно засудженого ОСОБА_5 .

18.08.2020року ОСОБА_5 засуджено вирокомСолом`янського районногосуду містаКиєва заст.ст. 27 ч.5, 358 ч.1,358 ч. 4 КК Українидо покарання у виді штрафу у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на користь держави,що становить 1700 гривень.

Вирок не був оскаржений та набрав законної сили 27 листопада 2020 року .

21.01.2021 року вирок був отриманий для виконання Броварпським міськрайонним відділом з питань пробації та прийнято до виконання вирок суду відносно засудженого ОСОБА_5 ..

Як повідомлено суд в поданні станом на 21.01.2021 року відділ пробації не отримував від засудженого документів про сплату штрафу, а тому вважають необхідним просити суд або розстрочити виконання сплати штрафу або замінити на інший вид покарання .

Суд, вивчивши матеріали провадження, вислухав думку прокурора , приходить до наступного.

Державна установа «Центр пробації» філія державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області Броварський міськрайонний відділ отримав 21.01.2021 року копію вироку суду відносно ОСОБА_5 для виконання, оскільки в добровільному порядку штраф засудженим сплачено не було.

Між тим, орган пробації не здійснював жодних дій по виконанню вироку, оскільки в той же день,що отримав вирок,одразу звернувся до суду з поданням, що не є виконанням,а тому в поданні необхідно відмовити.

Керуючись ст. ст. 537,539 КПК України, суд, -

Ухвалив:

В задоволенніподання Броварського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» м. Києві та Київській області про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських,виправних робіт або позбавлення волі відносно засудженого ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Солом`янський районний суд м. Києва протягом 7 (семи) днів з дня її оголошення.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 101512106
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку