open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 569/8349/19

1-в/569/292/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

30 липня 2021 рокум. Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

з участю прокурора ОСОБА_3 ,

представника МРВ ДУ «ЦП» ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засідання в залі суду клопотання Рівненського міськрайонноговідділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області Міністерства юстиціїУкраїни про звільнення від відбування покарання в зв`язку з закінченням іспитового строку гр. ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жительки АДРЕСА_1 , засудженої 22 жовтня 2019 вироком Рівненського міського суду Рівненської області за ч. 1 ст. 70, ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 308 КК України до 5 років позбавлення волі, на підставі ст. 75, КК України звільненої від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на 2 роки, з покладеними обов`язками відповідно до ст. 76 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

У клопотанні вказано, що вирок суду стосовно громадянки ОСОБА_5 до Рівненського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області надійшов 27.11.2019 та був прийнятий до виконання.

В період іспитового строку засуджена ОСОБА_5 нові злочини не скоювала, до адміністративної відповідальності не притягувалась, проте проявила себе з негативної сторони. Оскільки, неодноразово засуджена не з`являлась для реєстрації до Рівненського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області без поважних причин.

Тому, до Рівненського міського суду Рівненської області було скеровано подання про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням і направлення засудженої ОСОБА_5 для відбування призначеного покарання. Ухвалою Рівненського міського суду Рівненської області від 20.11.2020 було відмовлено у задоволенні подання. ОСОБА_5 звітувала про всі зміни, які відбувалися у її житті. Заходи передбачені індивідуальним планом виконані.

В судовому засіданні прокурор та представник МРВ ДУ «ЦП» клопотання про звільнення засудженого від покарання підтримали та не заперечили щодо його задоволення.

ОСОБА_5 в судове засідання не з`явилась, про час та місце розгляду клопотання повідомлялась належним чином, причини неявки суду не повідомила, заяв чи клопотань не подала.

Враховуючи вищезазначене, а також те, що засуджений в період іспитового строку виконав покладені на нього обов`язки, правопорушень чи злочинів не вчиняв, суд вважає, що клопотання обґрунтоване і підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 74, 78 КК України, ст. 537, 539, 372, 395 КПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Звільнити ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жительку АДРЕСА_1 , громадянку України, від відбування покарання призначеного 22 жовтня 2019 року вироком Рівненського міського суду Рівненської області у зв`язку із закінченням іспитового строку.

На ухвалу може бути подана апеляція до Рівненського апеляційного суду протягом семи діб з дня проголошення.

Суддя Рівненського міського суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 101334773
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку