open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 524/10943/21

Провадження №1-в/524/281/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23.11.2021 року Автозаводський районний суд м. Кременчука в складі:

головуючого судді ОСОБА_1

при секретарі - ОСОБА_2

з участю прокурора - ОСОБА_3

представника установи - ОСОБА_4

засудженого ОСОБА_5

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кременчуці спільне подання педагогічної ради Державної установи «Кременчуцька виховна колонія» за погодженням із службою у справах дітей про умовно-дострокове звільнення від покарання:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Новосибірськ РФ, громадянина України, освіта повна загальна середня, має професію «Пекар» ІІІ розряду, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , раніше судимого: 20.09.2017 року Кремінським районним судом Луганської області за ч.3 ст. 185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст.. 75, 104 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням та встановленням іспитового строку на 1 рік; 21.02.2018 року Кремеінським районним судом Луганської області за ч.3 ст. 185, ч.4 ст. 70 КК України до 3 років 6 місяців позбавлення волі, на підставі ст.. 75, 104 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням та встановленням іспитового строку на 1 рік 6 місяців;

Засуджений за даною справою: 09.08.2019 року Кремінським районним судом Луганської області за ч.3 ст. 185, ст.. 71 КК України до 4 років позбавлення волі,

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_5 у Державній установі «Кременчуцька виховна колонія» відбуває покарання з 10.03.2020 року, прибув з державної установи «Старобільський слідчий ізолятор».

За час відбування покарання в установі характеризується позитивно, дотримується встановлених вимог режиму та розпорядку дня.

З представниками персоналу установи виконання покарання дотримується правомірних та ввічливих взаємовідносин. У скоєному злочині вину визнає, виявляє щире каяття, будує правильні плани на майбутнє. Підтримує рівні товариські стосунки з іншими вихованцями, своєю поведінкою подає позитивний приклад іншим засудженим.

Вихованець ОСОБА_5 в червні 2021 року закінчив навчання в загальноосвітній школі ІІ-ІІІ ступенів № 32 м.Кременчука при Кременчуцькій виховній колонії та отримав повну загальну середню освіту. Одночасно вихованець здобув професію «Пекар» ІІІ розряду в державному професійно-технічному навчальному закладі «Кременчуке професійно-технічне училище». Приймає участь у програмах диференційованого виховного пливу «Фізкультура та спорт», «Духовне відродження», «Підготовка до звільнення», «Правова освіта», «Творчість».

Питання побутового влаштування та працевлаштування вирішено. Після звільнення вихованець буде проживати за адресою: АДРЕСА_2 . Адміністрацією установи було направлено запити до Сєвєродонецького районного відділу філії державної установи «Центр пробації» в Луганській області щодо надання соціального супроводу вихованцю ОСОБА_5 після звільнення та отримано позитивну відповідь про можливість надання засудженому допомоги фахівцями соціального захисту населення та центру зайнятості.

За весь час відбування покарання вихованець ОСОБА_5 отримав 4 заохочення, стягненням не підлягав та сумлінною поведінкою та ставленням до праці та навчання довів своє виправлення.

За станом на 23.11.2021 року відбув 02 роки 07 місяців 05 днів призначеного судом покарання, тобто більше 1/2 частини строку покарання, не відбута частина складає 01 рік 04 місяці 25 днів, тому він підлягає умовно-достроковому звільненню від призначеного покарання на підставі ст. 107 КК України.

Керуючись ст. 107 КК України, 537-539 КПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

ОСОБА_5 умовно-достроковозвільнити відпризначеного вирокомКремінського районногосуду Луганськоїобласті від 09.08.2019року покаранняна не відбутий строк, який складає 01 рік 04 місяці 25 днів.

На ухвалу може бути подана апеляція до Полтавського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення.

Суддя Ліна ОБРЕВКО

Джерело: ЄДРСР 101334251
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку