open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 161/20375/21

Провадження № 1-кс/161/8833/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 24 листопада 2021 року

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 , з участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши скаргу представника ТОВ «Енсол Україна» - адвоката ОСОБА_4 на постанову старшого слідчого СУ ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 від 01.09.2021 про відмову у задоволенні клопотання, в рамках кримінального провадження, яке внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020030000000371 від 05.05.2020 за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364-1 КК України,

В С Т А Н О В И В

Представник ТОВ «Енсол Україна» - адвокат ОСОБА_4 подав клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів, за допомогою vkz.court.gov.ua (EASYCON), у зв`язку з неможливістю прибуття безпосередньо в судове засідання.

Відповідно до п.п. 1, 4 та 5 ч.1 ст.336 КПК України, судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі, яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження) у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин, а також у випадку необхідності вжиття таких заходів для забезпечення оперативності судового провадження.

Згідно з ч.2 ст.336 КПК України, суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

Відповідно до постанови КМУ«Про запобіганняпоширенню натериторії Україникоронавірусу COVID-19»№ 211від 11.03.2020 на усій території України у період з 12 березня 2020 року установлено карантин, через що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Враховуючи вищевикладене, а також наявної технічної можливості у Луцькому міськрайонному суді Волинської області провести судове засідання в такий спосіб (за допомогою програмного забезпечення «EASYCON»), наявні підставі для задоволення клопотання представника ТОВ «Енсол Україна» - адвокат ОСОБА_4 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами суду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 336, 372 КПК України,

П О С Т А Н О В И В

Судове провадження за скаргоюпредставника ТОВ«Енсол Україна»-адвоката ОСОБА_4 на постановустаршого слідчогоСУ ГУНПу Волинськійобласті ОСОБА_3 від 01.09.2021про відмовуу задоволенніклопотання,в рамкахкримінального провадження,яке внесенедо Єдиногореєстру досудовихрозслідувань за№12020030000000371від 05.05.2020за ознакамизлочину,передбаченого ч.2ст.364-1КК України, провести у режимі відеоконференції.

Допустити участь представника ТОВ «Енсол Україна» - адвоката ОСОБА_4 в судовому засіданні, яке відкладенодо 12.30год. 01 грудня 2021 рокув режимі відеоконференції поза межами суду, з використанням власних технічних засобів - за допомогою системи «EASYCON».

Попередити учасників справи, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення Луцького міськрайонного суду Волинської області, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтеренет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Судове засідання проводити в режимі відеоконференції із представником ТОВ «Енсол Україна» - адвокатом ОСОБА_4 , який знаходиться поза межами приміщення суду, через програмно-апаратний комплекс фіксування судового засідання (судового процесу) EASYCON https://vkz.court.gov.ua/.

Учасники справи можуть отримати інформацію у даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою http://court.gov.ua з зазначенням індивідуального номеру провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя

Джерело: ЄДРСР 101328827
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку