open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

154/4249/21

1-в/154/96/21

Постанова

іменем України

24 листопада 2021 року м.Володимир-Волинський

Суддя Володимир-Волинського міського суду Волинської області ОСОБА_1 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Володимир-Волинський подання начальника Володимир-Волинського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області ОСОБА_2 про встановлення адміністративного нагляду відносно ОСОБА_3 ,-

встановив:

З подання вбачається, що ОСОБА_3 був засуджений вироком Володимир-Волинського міського суду від 08.10.2015 року за ст.156 ч.2 КК України до шести років позбавлення волі та відбував покарання в місцях позбавлення волі.

28.12.2018 року ОСОБА_3 звільнився з місць позбавлення волі та прибув на постійне місце проживання с. Ласків Володимир-Волинського району Волинської області.

За час після звільнення з місць позбавлення волі зарекомендував себе з посередньої сторони, ніде не працює, зловживає алкогольними напоями, на грунті чого вчиняє протиправні дії, за що притягувався до адміністративної відповідальності, а саме: 13.05.2021 року за ст. 175-1 ч.1 КУпАП, 13.05.2021 року за ч.1 ст.178 КУпАП, 15.06.2021 року за ст. 173-2 ч.1 КУпАП.

Про необхідність припинення антигромадського способу життя та негативної поведінки неодноразово попереджався дільничним офіцером поліції, однак належних висновків із профілактичної роботи для себе не зробив. Просять встановити відносно ОСОБА_3 адміністративний нагляд.

У судовому засіданні дільничний офіцер поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_4 подання підтримала, просила його задовільнити з підстав, викладених у поданні, проти чого ОСОБА_3 не заперечував.

Заслухавши пояснення дільничного офіцера поліції та ОСОБА_3 , перевіривши матеріали справи, приходжу до висновку, що подання підлягає до задоволення.

При визначенні терміну адміністративного нагляду враховую дані про особу ОСОБА_3 , кількість та характер вчинених ним правопорушень протягом короткого терміну та його поведінку в цілому після звільнення з місць позбавлення волі.

На підставі ст.ст.3,6,10 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», керуючись ст.ст.4,5 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», -

постановив:

Встановити відносно ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця та жителя АДРЕСА_1 , адміністративний нагляд поліції строком на 1 (один) рік.

З метою контролю за поведінкою ОСОБА_3 встановити відносно нього слідуючі обмеження:

а) заборонити ОСОБА_3 вихід з будинку за місцем його проживання в період з 22 год 00 хв по 06 год 00 хв наступного дня щоденно;

б) заборонити ОСОБА_3 виїзд за межі Володимир-Волинського району Волинської області без дозволу начальника Володимир-Волинського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області;

в) заборонити ОСОБА_3 відвідувати заклади, де реалізують спиртні напої на розлив.

Постанова може бути оскаржена до Волинського апеляційного суду протягом семи діб з моменту її проголошення.

Суддя /-/ підпис.

Суддя Володимир-Волинського

міського суду Волинської області ОСОБА_5

Джерело: ЄДРСР 101328435
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку