open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 740/5827/21

Провадження № 1-кп/740/432/21

УХВАЛА

про призначення судового розгляду

23 листопада 2021 року м.Ніжин

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області в складі:

судді ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні кримінальне провадження про обвинувачення ОСОБА_3 за ч.1 ст.119 КК України,

сторони кримінального провадження: прокурор ОСОБА_4 , обвинувачений ОСОБА_3 та його захисник адвокат ОСОБА_5 ,

встановив:

До суду Ніжинською окружною прокуратурою поданий обвинувальний акт про обвинувачення ОСОБА_3 за ч.1 ст.119 КК України .

В підготовчому судовому засіданні прокурор ОСОБА_4 просив призначити судовий розгляд кримінального провадження у відкритому судовому засіданні, про що заперечення обвинуваченого ОСОБА_3 та його захисника адвоката ОСОБА_5 відсутні.

Обвинувальний акт щодо ОСОБА_3 відповідає вимогам ст.291 КПК України, зокрема, у ньому викладені фактичні обставини кримінального правопорушення, які прокурор вважає встановленими, вказана його правова кваліфікація з посиланням на положення закону і статті закону України про кримінальну відповідальність та сформульовано обвинувачення. Реєстр матеріалів досудового розслідування в порядку ст.109 КПК України містить відомості про номери та найменування процесуальних дій, проведених під час досудового розслідування, а також час їх проведення, реквізити процесуальних рішень, прийнятих під час досудового розслідування, види заходів забезпечення кримінального провадження, дати і строки їх застосування.

Обставини для прийняття рішень, передбачених п.п.1-4 ч.3 ст.314 КПК України під час підготовчого судового засідання не встановлені, що є підставою для призначення судового розгляду згідно ст.316 КПК України, про що заперечення учасників судового розгляду відсутні.

В судовому засіданні прокурором ОСОБА_4 заявлене клопотання про продовження щодо обвинуваченого ОСОБА_3 дії запобіжного заходу у виді домашнього арешту з посиланням на наявність ризиків щодо ухилення від суду та вчинення іншого кримінального правопорушення.

Обвинувачений ОСОБА_3 та його захисник адвокат ОСОБА_5 в судовому засіданні проти продовження дії запобіжного заходу у виді домашнього арешту в нічний час не заперечували.

Із врахуванням особи обвинуваченого ОСОБА_3 , який має постійне місце проживання в АДРЕСА_1 , про що заперечення учасників судового розгляду відсутні, не працює і не має міцних соціальних зв"язків, не має судимості в порядку ст.89 КК України, що із врахуванням пред"явленого обвинувачення у вбивстві через необережність та суворості можливого покарання, свідчить про наявність ризиків вчинення іншого кримінального правопорушення та ухилення від суду, у зв`язку з чим клопотання прокурора підлягає задоволенню. Запобіжний західу видідомашнього арештув нічнийчас єспівмірним ізіснуючими ризикамистаном начас судовогорозгляду 23листопада 2021року,відповідає особіобвинуваченого ізможе забезпечити,на відмінувід іншихбільш м`якихзапобіжних заходів,належне виконанняним процесуальнихобовязків, передбачених ч.5 ст.194 КПК України.

З метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого ОСОБА_3 наявні підстави для складення досудової доповіді уповноваженим органом з питань пробації в порядку ст.ст.314, 314-1 КПК України.

Керуючись ст.ст.314-316 Кримінального процесуального кодексу України, суд,-

ухвалив:

Призначити судовий розгляд кримінального провадження про обвинувачення ОСОБА_3 за ч.1 ст.119 КК України на 14-30 год. 05 січня 2022 року в приміщенні Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області.

Судовий розгляд здійснювати у відкритому судовому засіданні.

В судове засідання викликати прокурора, призначеного на здійснення повноважень по даному кримінальному провадженню, потерпілу ОСОБА_6 , обвинуваченого ОСОБА_3 та його захисника.

Запобіжний захід, обраний щодо обвинуваченого ОСОБА_3 у виді домашнього арешту із забороною залишення житла-буд. АДРЕСА_1 , з 22-00 год. до 06-00 год. наступної доби, за виключенням випадків необхідності отримання медичної допомоги, покладенням обов`язківзгідно ухвалиНіжинського міськрайонногосуду Чернігівськоїобласті від 12 жовтня 2021 року,- вважати продовженим на 60 днів до 21 січня 2022 року.

Доручити Ніжинському МРВ ФДУ Центр пробації в Чернігівській області скласти досудову доповідь щодо обвинуваченого ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с.Кірове Токмацького району Запорізької області, зареєстрованого в АДРЕСА_2 , проживаючого в АДРЕСА_1 .

Досудову доповідь надати суду до 30 грудня 2021 року.

Ухвалу суду в частині складення досудової доповіді для виконання надіслати Ніжинському МРВ ФДУ Центр пробації в Чернігівській області.

Ухвалу в частині продовження домашнього арешту направити для виконання до Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області.

Нагляд за додержанням ухвали в частині домашнього арешту покласти на прокурора, призначеного на здійснення повноважень по даному кримінальному провадженню.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_7 .

Джерело: ЄДРСР 101322016
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку