open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 686/27648/21

Провадження № 1-в/686/683/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 листопада 2021 року м. Хмельницький

Суддя Хмельницькогоміськрайонного суду ОСОБА_1 , розглянувклопотання прокурора Хмельницької обласної прокуратури ОСОБА_2 про надання дозволу на тимчасове переведення засудженого з колонії до слідчого ізолятору для проведення слідчих та процесуальних дій, -

В С Т А Н О В И В:

Прокурор Хмельницької обласної прокуратури ОСОБА_2 звернулася з клопотанням про тимчасове переведення засудженого ОСОБА_3 з колонії до слідчого ізолятора для проведення слідчих та процесуальних дій.

В судовезасідання, засуджений його захисник та прокурор, які у встановленому порядку повідомлялися про місце та час розгляду клопотання в судове засідання не з`явилися, засуджений подав заяву про розгляд клопотання без його участі.

У відповідності до ч. 4 ст. 539 КПК України суд розглядає справу за відсутності учасників судового провадження.

Дослідивши матеріали клопотання, суд вважає, що воно підлягає задоволенню.

Так, в провадженні СУ ГУНП в Хмельницькій області знаходяться матеріали досудового розслідування, внесеного до ЄРДР за № 12020240000000146 від 02.04.2020 року за ч. 2 ст. 307 КК України.

27.09.2021 року ОСОБА_3 повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України.

В межахрозслідування цьогокримінального провадження виникла необхідність у проведенні слідчих та процесуальних дій за участю підозрюваного ОСОБА_3 , зокрема необхідно допитати підозрюваного, за результатами проведення досудового розслідування вручити повідомлення про зміну раніше повідомленої підозри, виконати вимоги ст. ст. 290-291 КПК України, а також провести й інші слідчі дії у яких виникне необхідність для повного всебічного та об`єктивного досудового розслідування.

В даний час ОСОБА_3 згідно вироку Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області від 04.12.2019 року відбуває покарання у ДУ «Райківецька виправна колонія» Хмельницької області.

Відповідно дост.90 КВК України, п.12 ч.1ст.537, п.3 ч.2ст. 539 КПК України,під час виконання вироків суд, який виніс вирок має право вирішувати питання про тимчасове залишення засудженого у слідчому ізоляторі або його переведення для проведення відповідних процесуальних дій.

З цих підстав засудженого ОСОБА_3 слід тимчасово перевести в ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор».

Керуючись ст.ст.537,539 КПК України,ст. 90 КВК України,

постановив :

Клопотання прокурора задовольнити.

Тимчасово перевести ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Сарань Карагандінської області Республіки Казахстан, жителя АДРЕСА_1 засудженого вироком Хмельницького міськрайонного суду від 04.12.2019 за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307, ч.2 ст. 309, ч. 1 ст. 321 КК України до позбавлення волі строком на 6 років з Державної установи «Райківецька виправна колонія №78» що розташована в с. Райківці, Хмельницького району Хмельницької області, вул. Паркова, 1 до ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор», за адресою: м. Хмельницький вул. Кам`янецька, 39 для проведення з ним відповідних процесуальних дій в межах строку досудового розслідування кримінального провадження №12020240000000146, та на період тимчасового переведення у ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор» перерахувати його за слідчими слідчої групи та прокурорами, що здійснюють процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні.

Ухвалу направитиначальнику ДУ «Райківецька виправна колонія № 78» Хмельницької області та начальнику ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор» для виконання, прокурору Хмельницької обласної прокуратури ОСОБА_2 , для відома.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Хмельницького апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення. Апеляційна скаргаподається черезХмельницький міськрайоннийсуд Хмельницької області.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя Хмельницького

міськрайонного суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 101321597
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку