open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

09.11.2021

Справа 522/18508/21

Провадження № 1-кп/522/2525/21

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 листопада 2021 року Приморський районний суд м. Одеси у складі:

Головуючого - судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

захисника ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Одесі клопотання старшого групи прокурорів у кримінальному провадженні прокурора третього відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 , про звільнення від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності відносно підозрюваного ОСОБА_6 у вчиненні ним кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Органами досудового розслідування ОСОБА_6 обвинувачується в тому, що будучи виконуючим обов`язки першого заступника директора Державного підприємства «Одеський морський торговельний порт» (ЄДРПОУ 01125666) (далі ДП «ОМТП»), яке зареєстроване і здійснює свою діяльність відповідно до законодавства України та основним видом діяльності є (КВЕД 52.22) допоміжне обслуговування водного транспорту та інші, у період з 04.10.2016 по 06.01.2017 здійснив розтрату майна ДП «ОМТП» шляхом зловживання своїм службовим становищем через не відображення послуг із ескортування суден-газовозів буксирами Служби флоту ДП «ОМТП» (далі Портофлоту) за наступних обставин.

Наказом № 570к 1-1 від 03.10.2016 ОСОБА_6 призначено на посаду в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП». Останній перебував на вказаній посаді безперервно у період з 03.10.2016 по 22.12.2016.

Наказом № 713к 6-1 від 22.12.2016 ОСОБА_6 призначено на посаду в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП». Останній перебував на вказаній посаді безперервно у період з 22.12.2016 по 25.05.2017.

Наказом № 225к від 25.05.2017 ОСОБА_6 призначено на посаду директора ДП «ОМТП».

Відповідно до пункту 2.1. Статуту ДП «ОМТП», який затверджений Наказом № 810 від 03.07.2008 Міністерства транспорту та зв`язку України (далі Статут ДП «ОМТП») Порт створено з метою організації і здійснення перевалки вантажів з одного виду транспорту на інший, обслуговування суден, пасажирів і вантажів на відведених Порту території та акваторії та інше.

Відповідно до пункту 4.1. Статуту ДП «ОМТП» майно Порту становлять оборотні та необоротні активи, а також інші цінності, вартість яких відображається в самостійному балансі Порту. На балансі Портофлоту перебувають та експлуатуються наступні буксири: «Бугаз», «Сфінкс», «Ударник», «Пурга», «Кентавр», «Труженік» та «Стивідор».

Відповідно до пункту 2.2.1. Статуту ДП «ОМТП», який затверджений Наказом № 362 від 06.06.2013 Міністерства інфраструктури України одним із видів діяльності Порту є здійснення бункеровочних, буксировочних операцій, фрахтування морського торгівельного флоту та інше.

Відповідно до пункту 1.2. Положення про портофлот ДП «ОМТП», який затверджений розпорядженням ДП «Одеський порт» № 95/о від 28.12.2016 (далі Положення про портофлот) Портофлот створено для ефективного та своєчасного виконання покладених на нього функцій, вказаних в розділі 2 цього Положення.

Відповідно до пунктів 2.2-2.5. Положення про портофлот Портофлот забезпечує проведення буксирно-кантувальних операцій в морському порту Одеса, буксирування об`єктів між портами, забезпечує безпечний рух газовозів і танкерів в портових водах при обов`язковому використанні буксирів у випадках, передбачених «Обов`язковими постановами по Одеському порту».

Відповідно до пунктів 3.2.-3.4 Положення про портофлот відносини між структурними підрозділами ДП «Одеський порт» здійснюються на умовах внутрішнього господарського розрахунку. Портофлот виконує письмові заявки інших структурних підрозділів ДП «Одеський порт» у межах своїх функцій. Розрахунки між Портофлотом і структурними підрозділами оформлюються актом виконаних робіт (нарядом) та враховуються бухгалтерією ДП «Одеський порт».

Відповідно до п. 1.1. Посадової інструкції Першого заступника директора (далі ПЗМ1) ДП «ОМТП» від 23.03.2016 № 06/01 (далі Посадова інструкція ПЗМ1) основним завданням ПЗМ1 є організація роботи і ефективної взаємодії всіх структурних підрозділів порту та підприємств, що займаються переробкою вантажу на території порту з метою досягнення високих темпів розвитку і удосконалення обслуговування транспортного флоту.

Відповідно до п. 1.3. Посадової інструкції ПЗМ1 Першому заступнику директора ДП «ОМТП» безпосередньо підпорядкована Служба флоту ДП «ОМТП».

Відповідно до п. 3.13. Посадової інструкції ПЗМ1 останній забезпечує контроль за веденням документообігу та належним оформленням документів (особливо під час їх підписанні), що стосується комерційної та експлуатаційно-виробничої діяльності порту, його підрозділів та підприємств, із якими порт здійснює спільну діяльність.

Відповідно до п. 3.42. Посадової інструкції ПЗМ1 останній організовує, забезпечує та контролює ефективну експлуатацію всіх основних фондів та іншого обладнання, будівель, плавучих та гідротехнічних споруд, закріплених за підпорядкованими підрозділами, в тому числі цільове використання.

Відповідно до п. 4.4. Посадової інструкції ПЗМ1 останній має право давати вказівки та розпорядження керівникам підрозділів порту та підприємств, що займаються переробкою вантажу на території порту по всім питанням, що стосуються його компетенції та інше.

Відповідно до п. 4.4. Посадової інструкції ПЗМ1 останній має право підписувати документи, що стосуються комерційної та експлуатаційно-виробничої діяльності порту (в тому числі з обробки суден, вагонів, автотранспорту, здійснення вантажно-розвантажувальних операцій та інших документів порту) відповідно до покладених на нього цією інструкцією обов`язків.

Враховуючи положення ч. 1 примітки до ст. 364 КК України, згідно з якими службовими особами є особи, які постійно чи тимчасово здійснюють функції представників влади, а також обіймають постійно чи тимчасово на підприємствах, в установах чи організаціях незалежно від форми власності посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов`язків, або виконують такі обов`язки за спеціальним повноваженням, займаючи вище зазначену посаду із відповідними функціональними обов`язками, ОСОБА_6 у період з 04.10.2016 по 06.01.2017 був службовою особою.

Крім того, відповідно до ч. 5 ст. 17 Закону України «Про морські порти України» від 17.05.2012 № 4709-VI обов`язкові постанови по порту є обов`язковими до виконання всіма юридичними та фізичними особами, які перебувають в морському порту, після їх обов`язкової державної реєстрації та опублікуванні у Повідомленнях мореплавцям України.

Положеннями Обов`язкових постанов по морському порту Одеса, затверджених наказом державного підприємства «Адміністрація морських портів України» від 22.12.2015 № 266, встановлено, що здійснення швартовних операцій суден-газовозів у вантажі чи з недегазованими танками у баласті від (до) місця приймання (висадки) портового лоцмана або від якірної стоянки і у зворотному напрямку дозволяється тільки у супроводі судна (буксира) безпеки, що бере участь у швартовних операціях.

Відповідно до п. 7.6.2.1 Обов`язкових постанов по морському порту Одеса, затверджених наказом державного підприємства «Адміністрація морських портів України» від 22.12.2015 № 266, судно (буксир) безпеки повинно прямувати попереду газовоза на відстані 510 кбт і попереджати усі судна про рух газовоза, щоб вони поступалися дорогою і не підходили ближче ніж за 10 кбт до останнього. Ескортування може здійснюватися буксиром, який має справні протипожежні засоби, справну УКХ-радіостанцію, комплект справних ізолюючих повітряних дихальних апаратів для всього екіпажу на борту.

Відомості про виконані буксирами портового флоту ДП «ОМТП» операції з ескортування суден газовозів відображені як в нарядзавданнях, в яких зазначено дві операції відшвартування (швартування) судна та окремо його ескортування, так і у вахтових суднових журналах суден портового флоту ДП «ОМТП», в яких зазначений час початку та закінчення швартовної операції та окремо час роботи буксирів при ескортуванні суден-газовозів.

Загальними положеннями Порядку надання послуг плавзасобами та швартовною бригадою служби флоту, затвердженого наказом ДП «Одеський морський торговельний порт» від 25.12.2015 № 657 (далі - Порядок № 657), встановлені наступні правила надання послуг (виконання робіт) плавзасобами та швартовними бригадами служби флоту, які входять в його компетенцію, подання заявок, розрахунку часу роботи і часу стоянки, а також застосування тарифів, зокрема:

- підтвердними документами виду операції і факту надання послуг (виконання робіт) є наряд-завдання (у випадку надання послуг буксирами, плавкранами, швартовною бригадою) і довідки (за видання питної води або за чергування буксирів з забезпечення пожежної безпеки або охорони суден-газовозів), підписані капітанами або шкіперами швартовної бригади і завірені судновою печаткою, а також підписані організацією-замовником і завірені печаткою;

- надання послуг оформляється актом приймання-передачі робіт (наданих послуг), оформленими відповідно до чинного законодавства України; до акту додаються наряд-завдання або довідки, завірені і оформлені відповідно до діючого законодавства України;

- вартість послуг (робіт) визначається на дату їх надання відповідно до тарифів, затверджених директором порту та порядку їх застосування.

За даними суднових журналів суден портового флоту ДП «Одеський порт» документально підтверджується факт того, що буксирами виконуються роботи з ескортування суден-газовозів.

Відомості про виконані буксирами портового флоту операції з ескортування суден газовозів відображені також в нарядзавданнях, які підписані капітанами або іншою посадовою особою цих буксирів і завірені судновою печаткою, а також підписані організацією-замовником і завірені печаткою, тому, відповідно до Порядку № 657, зазначені нарядзавдання є підтвердними документами виду операції з ескортування і факту надання цих послуг буксирами.

Положеннями Порядку № 657 не визначений окремий порядок (умови) надання послуги з ескортування буксирами суден-газовозів, а наказами ДП «ОМТП» «Про введення тарифів на роботу буксирів» не затверджено окремого тарифу на роботу буксирів при наданні послуги з ескортування суден-газовозів.

Разом з цим, у розділі IV «Інші послуги» Порядку № 657 зазначено, що інші послуги, які надаються плавзасобами служби флоту, не передбачені розділами ІІ «Швартовні операції» і ІІІ «Забезпечення пожежної безпеки та безпечної стоянки суден-газовозів» Порядку № 657, розраховуються по тарифам, затвердженими наказами директору порту, згідно з порядком їх застосування або за умовами договору.

Пунктом 2.7 розділу ІІ «Швартовні операції» Порядку № 657 встановлено, що при необхідності виходу буксиру на відстань більше ніж 12 кбт на схід від Воронцовського маяку додаткова робота буксирів сплачується за фактично відпрацьований час на відстані більше ніж 12 кбт за тарифами за 1 годину роботи, затвердженими наказами директора порту.

Відповідно до підпунктів 1 та 4 пункту 15.2 Правил надання послуг у морських портах України, затверджених наказом Міністерства інфраструктури України від 05.06.2013 № 348, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 15.08.2013 за № 1401/23933, при наданні послуг з обслуговування суден та інших послуг у морських портах України та на підходах до них суб`єкти господарювання повинні надавати послуги та здійснювати свою діяльність відповідно до зводу звичаїв порту, обов`язкових постанов по порту, згідно з чинними в порту правилами на дату надання цих послуг, умов договорів.

Суб`єкти господарювання повинні своєчасно надавати судновласнику або його представнику в морському порту (морському агенту) рахунки/квитанції з оплати портових зборів та наданих у порту послуг.

Одночасно, згідно з ч. 2 ст. 74 Кодексу торговельного мореплавства України, власники (користувачі) морських терміналів, судновласники, інші суб`єкти господарювання, що здійснюють свою діяльність у межах території та акваторії морського порту, забезпечують безпеку мореплавства відповідно до правил, визначених обов`язковими постановами по порту.

Відповідно до порядку формування тарифів на послуги Портового флоту (у т.ч. на послуги буксирів при швартуванні, відшвартовані, перешвартування суден) розрахунок тарифів повинен ґрунтуватися на обсягах послуг по видам робіт.

Швартування суден і ескортування суден є двома суттєво різними операціями (видами робіт), порядок, умови та вимоги до виконання яких визначено також різними розділами Обов`язкових постанов по морському порту Одеса, затверджених наказом державного підприємства «Адміністрація морських портів України» від 22.12.2015 № 266.

Порядком надання послуг плавзасобами та швартовною бригадою служби флоту, затвердженого наказом ДП «Одеський морський торговельний порт» від 25.12.2015 № 657, визначені наступні терміни щодо операцій швартування: швартування процес постановки і закріплення судна (плавзасобу) за допомогою канатів (тросів) до причалу або іншої споруди, призначеної для стоянки суден, або іншому судну; відшвартування процес відходу судна від об`єкту, до якого воно було пришвартовано; перешвартування перехід судна від одного причалу (швартовного пристрою) до іншого з перетином (проходженням частини) акваторії морського порту Одеса або перетягування вздовж причалу на відстань більшу ніж 50 метрів; швартовні операції (роботи) комплекс робіт, який надається в морському порту Одеса для постановки, відходу або перешвартування судна до/від причалу.

Відповідно до пп.7.6.2.1 п. 7.6 Обов`язкових постанов по морському порту Одеса, затверджених наказом державного підприємства «Адміністрація морських портів України» від 22.12.2015 № 266, ескортування це операція з забезпечення безпеки руху суден-газовозів акваторією порту при цьому, судно (буксир) безпеки повинно прямувати поперед газовозу на відстані 5-10 кбт і попереджати усі судна про рух газовозу, про необхідність дати дорогу судну-газовозу і не підходити ближче ніж за 10 кбт до останнього; ескортування може здійснюватися буксиром, який має справні протипожежні засоби, справну УКХ-радіостанцію, комплект справних ізолюючих повітряних дихальних апаратів для всього екіпажу на борту; увесь екіпаж повинен мати свідоцтва про проходження курсів для осіб, які обслуговують газовози.

При ескортуванні буксир і судно-газовоз не пов`язані один з одним (не контактують), а при швартуванні (відшвартовані) навпаки судно і буксир взаємодіють між собою з метою забезпечення маневрування судна, при цьому при швартуванні буксир деякий проміжок часу безпосередньо впливає на судно з метою коригування його руху, а при ескортуванні буксир рухається поперед судна-газовоза.

Згідно з п.5.4.3.5 Обов`язкових постанов по морському порту Одеса, які затверджені наказом ДП «АМПУ» від 22.12.2015 № 266, для суден, які прямують з моря до причалу, місце зустрічі морських лоцманів знаходиться у точці у напрямку 90 град. за 2 милі від Воронцовського маяка.

Відповідно до п. 7.6.2.1. Обов`язкових постанов по морському порту Одеса, які затверджені наказом ДП «АМПУ» від 22.12.2015 № 266, здійснення швартовних операцій суден газовозів «у вантажі» чи з не дегазованими танками у баласті від (до) місця приймання (висадки) морського лоцмана або від якірної стоянки і у зворотному напрямку дозволяється лише у супроводі судна (буксира) безпеки.

Таким чином, відповідно до положень Обов`язкових постанов по морському порту Одеса, затверджених наказом ДП «АМПУ» від 22.12.2015 № 266, супроводження суден-газовозів судном (буксиром) безпеки починається від місця приймання морського лоцману - за 2 милі від Воронцовського маяка.

Підпунктом 2.17 пункту 2 Порядку надання послуг плавзасобами та швартовною бригадою служби флоту, затвердженого наказом ДП «Одеський морський торговельний порт» від 25.12.2015 № 657, встановлено, що для виконання швартовки судна до причалу буксири порту зустрічають судно, що входить до порту на відстані 12 кбт (1,2 морських милі) на схід від Воронцовського маяка. При відшвартовці від причалу буксири порту проводжають судно, що виходить з порту, на відстань не більше ніж 12 кбт на схід від Воронцовського маяка.

При необхідності виходу буксиру на відстань більше ніж 12 кбт додаткова робота буксирів сплачується за фактично відпрацьований час на відстані більше ніж 12 кбт за тарифами за 1 годину роботи, затвердженими наказами директора порту.

Таким чином, відповідно до положень Обов`язкових постанов по морському порту Одеса, виконання буксирами портового флоту ескортування суден-газовозів є обов`язковою окремою операцією при їх вході (виході) до (з) порту у вантажі чи з недегазованими танками у баласті, при цьому вартість цієї послуги повинна розраховуватись за фактично відпрацьований час роботи буксиру, який надає таку послугу, за тарифами за 1 годину його роботи, затвердженими наказами ДП «ОМТП».

Враховуючи викладене, стягнення плати за додаткову роботу буксирів при виході буксирів на відстань більше ніж 12 кбт від Воронцовського маяку є обов`язковою умовою відповідно до положень Порядку надання послуг плавзасобами та швартовною бригадою служби флоту, затвердженого наказом ДП «Одеський морський торговельний порт» від 25.12.2015 № 657.

Відповідно до розрахунку місцевих тарифів на роботу буксирів визначені наступні види робіт: робота по нарядам (в тому числі внутрішньопортові роботи за собівартістю); роботи за нарядами (транспортні міжпортові послуги); робота за нарядами (транспортні міжпортові послуги протягом льодової компанії); чергування для забезпечення пожежної безпеки танкерів; чергування для забезпечення пожежної безпеки газовозів; робота за лоцманськими квитанціями (роботи з швартування, відшвартування, перешвартування). Робота буксирів з ескортування суден-газовозів окремо не визначена.

У розрахунках витрат на утримання буксирів під час виконання швартовних операцій, які є складовими розрахунків собівартості і вартості обробки буксирами портового флоту 1 куб.м. модуля судна при швартовних операціях, затверджених ДП «Одеський порт», застосований середній річний обсяг зайнятості (витрати часу) буксирів на виконання ними швартовних операцій. Нарахування плати за роботу буксирів здійснюється з умовного об`єму судна, який обчислюється в кубічних метрах і дорівнює добутку трьох величин (довжина судна, ширина судна і висота борту судна), зазначених в обмірному свідоцтві (головні розміри) або документі, що його замінює.

Відповідно до п.2.14 Порядку № 657 вартість буксирних послуг не залежить від кількості та потужності буксирів для виконання ними швартовних операцій та часу їх використання.

Виходячи із викладеного, комплексна оплата роботи всіх буксирів Портофлоту ДП «Одеський порт» при швартуванні, відшвартовані, перешвартовані суден обчислюється за тарифами за 1 куб.м модуля вантажного судна, у розрахунках яких враховані витрати часу тільки на виконання буксирами швартовних операцій, при цьому витрати часу на виконання ними ескортування суден на відстань більше ніж 12 кбт не врахований у розрахунках цих тарифів.

Так, 04.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 4 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 03.40 год. по 04.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 5 буксир «Сфінкс» у період часу з 03.20 год. по 04.20 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 04.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 04.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 04.10.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872226 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 04.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 966,99 грн.

Крім того, 07.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 5 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 15.20 год. по 16.30 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 9 буксир «Сфінкс» у період часу з 15.40 год. по 16.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 09.10.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_1 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 04.20 год. по 05.15 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 13 буксир «Сфінкс» у період часу з 04.10 год. по 05.10 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 09.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 07.10.2016 та 09.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 09.10.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872246 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 09.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5976,18 грн.

Крім того, 09.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 12 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Сфінкс» у період часу з 02.25 год. по 03.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 6 буксир «Кентавр» у період часу з 02.25 год. по 03.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 09.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 09.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Сфінкс».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 09.10.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872248 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 09.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 9141,58 грн.

Так, 11.10.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_2 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 09.25 год. по 10.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 17 буксир «Кентавр» у період часу з 09.10 год. по 10.10 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 11.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 11.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 11.10.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872274 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 11.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 923,84 грн.

Так, 20.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 21 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 08.30 год. по 09.20 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 27 буксир «Кентавр» у період часу з 08.10 год. по 09.05 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 20.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 20.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 20.10.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872332 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 20.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 862,01 грн.

Крім того, 14.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 12 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 08.10 год. по 09.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 12 буксир «Кентавр» у період часу з 02.25 год. по 03.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 14.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 14.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 14.10.2016 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872306 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 14.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 914,72 грн.

Крім того, 21.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 25 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 13.50 год. по 14.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 31 буксир «Кентавр» у період часу з 13.35 год. по 14.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 21.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 14.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 21.10.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872366 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 21.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 866,78 грн.

Крім того, 25.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 29 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 07.30 год. по 08.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 48 буксир «Сфінкс» у період часу з 07.30 год. по 08.20 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну BEYLERBEYI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 25.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 25.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна BEYLERBEYI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 25.10.2016 із швартування та буксирування судна BEYLERBEYI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872369 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 25.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 837,65 грн.

Крім того, 28.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 32 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 12.05 год. по 13.00 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 57 буксир «Сфінкс» у період часу з 12.00 год. по 12.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 28.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 28.10.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 28.10.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872407 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 28.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5893,97 грн.

Так, 01.11.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_3 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 13.55 год. по 14.45 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 1 буксир «Кентавр» у період часу з 13.40 год. по 14.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 01.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 01.11.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 01.11.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872434 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 01.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5889,96 грн.

Крім того, 08.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 6 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 13.40 год. по 14.30 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 12 буксир «Сфінкс» у період часу з 13.15 год. по 14.15 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYLERBEYI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 08.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 08.11.2016 безоплатних послуг з ескортування судна BEYLERBEYI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 08.11.2016 із швартування та буксирування судна BEYLERBEYI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872512 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 08.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 805,42 грн.

Крім того, 12.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 12 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 17.45 год. по 18.30 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 20 буксир «Сфінкс» у період часу з 17.15 год. по 18.20 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 12.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 12.11.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 12.11.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872514 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 12.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5904,88 грн.

Крім того, 15.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 15 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 01.30 год. по 02.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 27 буксир «Кентавр» у період часу з 01.20 год. по 02.10 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 15.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 15.11.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 15.11.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872524 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 15.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5944,39 грн.

Так, 19.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 20 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 11.50 год. по 12.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування і відповідно до нарядів-завдання № 35 буксир «Сфінкс», № 677 буксир «Новатор», № 36 буксир «Кентавр» надали буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 19.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 19.11.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 19.11.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872556 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 19.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 12 028,31 грн.

Крім того, 25.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 25 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 14.00 год. по 15.00 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 27 буксир «Сфінкс» у період часу з 13.40 год. по 14.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 25.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 25.11.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 25.11.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872612 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 25.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 813,44 грн.

Так, 28.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 27 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 07.00 год. по 07.55 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування і відповідно до нарядів-завдання № 45 буксир «Труженік» у період часу з 06.40 год. по 07.35 год. надали буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 28.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 28.11.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 28.11.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872662 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 28.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5938,2 грн.

Крім того, 01.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 01 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 00.30 год. по 01.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 1 буксир «Кентавр» у період часу з 00.25 год. по 01.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 01.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 01.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 01.12.2016 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872665 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 01.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5899,92 грн.

Крім того, 02.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_4 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 15.05 год. по 16.10 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування і відповідно до наряду-завдання № 4 буксир «Кентавр» у період часу з 15.20 год. по 16.20 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 03.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_4 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 20.15 год. по 21.05 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування і відповідно до наряду-завдання № 6 буксир «Кентавр» у період часу з 20.00 год. по 20.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 03.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 02.12.2016 та 03.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 03.12.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872667 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 03.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 836,6 грн.

Крім того, 09.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_5 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 04.30 год. по 06.05 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування і відповідно до наряду-завдання № 20 буксир «Кентавр» у період часу з 05.10 год. по 06.10 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 10.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_6 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 10.40 год. по 11.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування і відповідно до наряду-завдання № 6 буксир «Кентавр» у період часу з 10.30 год. по 11.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 10.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 09.12.2016 та 10.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 10.12.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872728 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 10.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 898,6 грн.

Крім того, 12.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 15 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 11.50 год. по 12.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 30 буксир «Сфінкс» у період часу з 11.35 год. по 12.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 12.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 12.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 12.12.2016 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872745 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 12.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 9702,77 грн.

Крім того, 16.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_7 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 13.05 год. по 14.20 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування і відповідно до наряду-завдання № 37 буксир «Сфінкс» у період часу з 13.25 год. по 14.15 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 17.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_8 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 20.00 год. по 20.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування і відповідно до наряду-завдання № 23 буксир «Труженік» у період часу з 19.55 год. по 20.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 10.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 16.12.2016 та 17.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 17.12.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872786 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 17.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 6070,73 грн.

Так, 19.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_9 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 15.05 год. по 16.05 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування і відповідно до нарядів-завдання № 43 буксир «Кентавр» у період часу з 15.40 год. по 15.50 год. надали буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 19.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 19.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 19.12.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872796 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 19.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 6078,42 грн.

Крім того, 22.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 15 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 22.35 год. по 23.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 52 буксир «Сфінкс» у період часу з 22.30 год. по 23.20 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 22.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 22.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 22.12.2016 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872833 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 22.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 12 201,86 грн.

Крім того, 24.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 30 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 14.10 год. по 1515 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування і відповідно до наряду-завдання № 54 буксир «Сфінкс» у період часу з 14.40 год. по 15.30 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 25.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_10 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 19.10 год. по 20.05 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування і відповідно до наряду-завдання № 36 буксир «Труженік» у період часу з 19.05 год. по 19.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 25.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 24.12.2016 та 25.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 25.12.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872880 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 25.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 6067,84 грн.

Крім того, 30.12.2016 відповідно до наряду-завдання № НОМЕР_11 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 18.45 год. по 19.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 67 буксир «Сфінкс» у період часу з 18.25 год. по 19.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYLERBEYI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 30.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 30.12.2016 безоплатних послуг з ескортування судна BEYLERBEYI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 30.12.2016 із швартування та буксирування судна BEYLERBEYI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872907 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 30.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 12 553,43 грн.

Крім того, 06.01.2017 відповідно до наряду-завдання № 05 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 00.20 год. по 01.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування та відповідно до наряду-завдання № 5 буксир «Сфінкс» у період часу з 00.10 год. по 01.10 год. надавав буксирні послуги із відшвартування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 06.01.2017 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на розтрату майна Портофлоту, яке перебувало в його віданні з метою поліпшення майнового становища та доходу інших осіб шляхом надання 06.01.2017 безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 06.01.2017 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 860007 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 06.01.2017, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 12 136,01 грн.

Таким чином, сума матеріальних збитків завданих Портофлоту через не відображення послуг із ескортування в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 до зазначених Актів здачі-прийняття робіт (надання послуг) за період з 04.10.2016 по 06.01.2017 становить 246 154,51 грн.

Крім того, ОСОБА_6 , будучи виконуючим обов`язки першого заступника директора ДП «ОМТП» у період з 04.10.2016 по 06.01.2017 складав завідомо неправдиві Акти здачі-прийняття робіт (надання послуг) з буксирування та швартування, в яких не відображав послуги із ескортування суден-газовозів буксирами флоту, за наступних обставин.

Так, 04.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 4 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 03.40 год. по 04.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 04.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 04.10.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872226 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 04.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 966,99 грн.

Крім того, 07.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 5 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 15.20 год. по 16.30 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 09.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 7 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 04.20 год. по 05.15 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 09.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 09.10.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872246 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 09.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5976,18 грн.

Крім того, 09.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 12 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Сфінкс» у період часу з 02.25 год. по 03.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 09.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Сфінкс».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 09.10.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872248 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 09.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 9141,58 грн.

Так, 11.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 11 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 09.25 год. по 10.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 11.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 11.10.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872274 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 11.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 923,84 грн.

Так, 20.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 21 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 08.30 год. по 09.20 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 20.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 20.10.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872332 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 20.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 862,01 грн.

Крім того, 14.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 12 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 08.10 год. по 09.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 14.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 14.10.2016 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872306 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 14.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 914,72 грн.

Крім того, 21.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 25 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 13.50 год. по 14.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 21.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 21.10.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872366 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 21.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 866,78 грн.

Крім того, 25.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 29 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 07.30 год. по 08.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну BEYLERBEYI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 25.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна BEYLERBEYI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 25.10.2016 із швартування та буксирування судна BEYLERBEYI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872369 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 25.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 837,65 грн.

Крім того, 28.10.2016 відповідно до наряду-завдання № 32 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 12.05 год. по 13.00 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 28.10.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 28.10.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872407 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 28.10.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5893,97 грн.

Так, 01.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 01 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 13.55 год. по 14.45 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 01.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 01.11.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872434 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 01.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5889,96 грн.

Крім того, 08.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 6 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 13.40 год. по 14.30 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYLERBEYI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 08.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна BEYLERBEYI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 08.11.2016 із швартування та буксирування судна BEYLERBEYI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872512 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 08.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 805,42 грн.

Крім того, 12.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 12 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 17.45 год. по 18.30 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 12.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 12.11.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872514 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 12.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5904,88 грн.

Крім того, 15.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 15 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 01.30 год. по 02.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 15.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 15.11.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872524 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 15.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5944,39 грн.

Так, 19.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 20 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 11.50 год. по 12.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 19.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 19.11.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872556 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 19.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 12 028,31 грн.

Крім того, 25.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 25 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 14.00 год. по 15.00 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KULELI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 25.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KULELI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 25.11.2016 із швартування та буксирування судна KULELI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872612 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 25.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 813,44 грн.

Так, 28.11.2016 відповідно до наряду-завдання № 27 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 07.00 год. по 07.55 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 28.11.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 28.11.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872662 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 28.11.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5938,2 грн.

Крім того, 01.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 01 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 00.30 год. по 01.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 01.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 01.12.2016 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872665 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 01.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 5899,92 грн.

Крім того, 02.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 02 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 15.05 год. по 16.10 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 03.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 02 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 20.15 год. по 21.05 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 4 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 03.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 03.12.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872667 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 03.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 836,6 грн.

Крім того, 09.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 10 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 04.30 год. по 06.05 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 10.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 12 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 10.40 год. по 11.35 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 10.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 10.12.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872728 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 10.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 11 898,6 грн.

Крім того, 12.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 15 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 11.50 год. по 12.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 12.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 12.12.2016 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872745 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 12.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 9702,77 грн.

Крім того, 16.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 19 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 13.05 год. по 14.20 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 17.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 21 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 20.00 год. по 20.50 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 10.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 17.12.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872786 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 17.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 6070,73 грн.

Так, 19.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 23 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 15.05 год. по 16.05 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування 7 причалу ДП «ОМТП» судну KENNINGTON для ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн».

Після цього, 19.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KENNINGTON буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 19.12.2016 із швартування та буксирування судна KENNINGTON підписав з представником замовника ТОВ «Вільхельмсен Шипс Сервіс Юкрейн» завідомо неправдивий Акт № 872796 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 19.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 6078,42 грн.

Крім того, 22.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 15 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 22.35 год. по 23.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 22.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 22.12.2016 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872833 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 22.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 12 201,86 грн.

Крім того, 24.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 30 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 14.10 год. по 1515 год. надавав буксирні послуги із швартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Також, 25.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 32 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 19.10 год. по 20.05 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну KUZGUNCUK для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 25.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна KUZGUNCUK буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 25.12.2016 із швартування та буксирування судна KUZGUNCUK підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872880 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 25.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 6067,84 грн.

Крім того, 30.12.2016 відповідно до наряду-завдання № 39 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 18.45 год. по 19.40 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYLERBEYI для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 30.12.2016 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна BEYLERBEYI буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 30.12.2016 із швартування та буксирування судна BEYLERBEYI підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 872907 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 30.12.2016, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 12 553,43 грн.

Крім того, 06.01.2017 відповідно до наряду-завдання № 05 Служби флоту

ДП «ОМТП» буксир «Бугаз» у період часу з 00.20 год. по 01.25 год. надавав буксирні послуги із відшвартування та ескортування від 7 причалу ДП «ОМТП» судну BEYKOZ для ТОВ «Інтерброкер».

Після цього, 06.01.2017 у в.о. першого заступника директора ДП «ОМТП»

ОСОБА_6 , який перебував на робочому місці ДП «ОМТП» за адресою: Митна площа, 1, м. Одеса, виник протиправний задум, направлений на складання завідомо неправдивого Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) з метою надання безоплатних послуг з ескортування судна BEYKOZ буксиром «Бугаз».

На виконання протиправного задуму, в.о. першого заступника директора

ДП «ОМТП» ОСОБА_6 , шляхом зловживання своїм службовим становищем та підтвердження виконаних робіт 06.01.2017 із швартування та буксирування судна BEYKOZ підписав з представником замовника ТОВ «Інтерброкер» завідомо неправдивий Акт № 860007 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 06.01.2017, в якому не відобразив послуги із ескортування судна-газовозу буксирами флоту та вартості наданих за це послуг на загальну суму 12 136,01 грн.

Таким чином, ОСОБА_6 , будучи виконуючим обов`язки першого заступника директора ДП «ОМТП» у період з 04.10.2016 по 06.01.2017 складав завідомо неправдиві Акти здачі-прийняття робіт (надання послуг) з буксирування та швартування, в яких не відображав послуги із ескортування суден-газовозів буксирами флоту.

Таким чином, своїми діями ОСОБА_6 скоїв кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст. 191 КК України, тобто розтрата чужого майна, яке перебувало у його віданні, шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого у великих розмірах та ч.1 ст. 366 КК України складання службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.

До суду надійшло клопотання старшого групи прокурорів у кримінальному провадженні прокурора третього відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 , про звільнення від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності відносно підозрюваного ОСОБА_6 у вчиненні ним кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України.

В судовому засідання прокурор підтримав клопотання та просив суд звільнити ОСОБА_6 від кримінальної відповідальності на підставі ст. 49 КК України у зв`язку із закінченням строків давності.

Підозрюваний ОСОБА_6 та його захисник адвокат ОСОБА_4 підтримали клопотання прокурора.

Вивчивши матеріали кримінального провадження, вислухавши думку учасників судового провадження, суд приходить до висновку про те, що клопотання прокурора є обґрунтованим та підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно п.1 ч.2 ст.284 КПК України кримінальне провадження закривається судом у зв`язку зі звільненням особи від кримінальної відповідальності.

Закриття кримінального провадження зі звільненням від кримінальної відповідальності можливо тільки у випадку скоєння особою суспільно небезпечного діяння, яке містить склад злочину, передбаченого особливою частиною КК України та при наявності встановлених Законом правових підстав, вичерпний перелік яких наведений в ч.1 ст.44 КК України. При цьому рішення про звільнення особи від кримінальної відповідальності можливе лише при наявності її згоди на закриття справи.

Відповідно до положення п.2 ч.1 ст. 49 КК України особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину і до набрання вироком законної сили минуло три роки у разі вчинення злочину невеликої тяжкостіза який передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк не більше двох років та п`ять років - у разі вчинення нетяжкого злочину, крім випадку, передбаченого у пункті 2 цієї частини.

Відповідно до вимог ст. 12 КК України злочини, передбачені ч.2 ст. 191 ч.1 ст. 366 КК України є нетяжкими злочинами.

Як встановлено з дня вчинення ОСОБА_6 злочинів, передбачених ч.2 ст. 191 та ч.1 ст. 366 КК України минуло більше п`яти років, а тому останній підпадає під дію ст. 49 КК України.

Таким чином суд вважає, що клопотання прокурора підлягає задоволенню, а кримінальне провадження у відношенні ОСОБА_6 слід закрити у зв`язку із закінченням строків давності.

На підставі вищезазначеного, керуючись ст. 49 КК України, ст.ст.284, 286, 288, 371, 372 КПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого групипрокурорів укримінальному провадженні прокуроратретього відділуорганізації процесуальногокерівництва тапідтримання публічногообвинувачення управліннянагляду задодержанням законіворганами центральногоапарату Національноїполіції УкраїниДепартаменту наглядуза додержаннямзаконів Національноюполіцією Українита органами,які ведутьборотьбу зорганізованою татранснаціональною злочинністюОфісу Генеральногопрокурора ОСОБА_5 ,про звільненнявід кримінальноївідповідальності узв`язку іззакінченням строківдавності відноснопідозрюваного ОСОБА_6 у вчиненніним кримінальнихправопорушень,передбачених ч.2ст.191,ч.1ст.366КК України- задовольнити .

Звільнити ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , від кримінальної відповідальності, передбаченої ч.2 ст. 191 та ч.1 ст. 366 КК України, у зв`язку з закінченням строків давності.

Кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №1202100000001087 від 26.08.2021, відносно ОСОБА_6 , підозрюваного у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 191 та ч.1 ст. 366 КК України - закрити.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подачі апеляційної скарги через Приморський районний суд м. Одеси в апеляційний суд Одеської області протягом семи днів з моменту її оголошення.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 101052029
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку