open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 676/5590/21

Провадження № 1-в/676/128/21

ПОСТАНОВА

Іменем України

01 жовтня 2021 року м.Кам`янець-Подільський

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області в складі: головуючого судді ОСОБА_1 , поліцейського ОСОБА_2 , судимого ОСОБА_3 , при секретарі судового засідання ОСОБА_4 розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду матеріали за поданням начальника Кам`янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області про продовження адміністративного нагляду щодо: ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . уродженця с. Устя, Кам`янець-Подільського району Хмельницької області, жителя АДРЕСА_1 , українця, громадянина України, судимого 23 листопада 2016 року Кам`янець-Подільським міськрайонним судом Хмельницької області за ч. 2, ч. 3 ст. 185 КК України, на підставі ч.1 ст. 70 КК України до покарання у виді 3-х років позбавлення волі,-

ВСТАНОВИВ:

До судузвернувся начальник Кам`янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області ОСОБА_5 з поданням про продовження адміністративного нагляду судимому ОСОБА_3 .

В обґрунтування подання зазначає, що після звільнення з місць позбавлення волі ОСОБА_3 постановою Кам`янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області від 17 вересня 2020 року було встановлено адміністративний нагляд. Під час перебування під адміністративним наглядом ОСОБА_3 зарекомендував себе негативно, вчиняє адміністративні правопорушення.

Так, 19 жовтня 2020 року ОСОБА_3 за розпивання алкогольних напоїв в громадському місці був притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 178 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в сумі 51 грн.

16 грудня 2020 року ОСОБА_3 за хибний виклик спеціальних служб-поліції був притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 183 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 85 грн.

01 січня 2021 року ОСОБА_3 будучи позбавлений права керування транспортними засобами, керував транспортним засобом , за що був притягнутий до адміністративної відповідальності передбаченої ч. 4 ст. 126 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді 510 грн. штрафу.

4 лютого 2021 року ОСОБА_3 за порушення правил карантину був притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 170 грн.

Крім того, 5 квітня 2021 року ОСОБА_3 за керування транспортним засобом, позбавленим права керування, був притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 126 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в сумі 20400 грн.

08 квітня 2021 року ОСОБА_3 за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп`яніння, постановою Кам`янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області був притягнутий до адміністративної відповідальності передбаченої ч. 2 ст. 130 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді 10-ти діб адміністративного арешту.

ОСОБА_3 3 травня 2021 року за керування транспортним засобом, будучи позбавленим права керування, притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 126 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в сумі 20400 грн.

03 травня 2021 року ОСОБА_3 за хибний виклик спеціальних служб-поліції був притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 183 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 850 грн.

ОСОБА_3 22 жовтня та 20 грудня 2020 року, 03 січня, 07 лютого, 09 квітня та 07 травня 2021 року офіційно попереджався поліцейськими про можливість продовження відносно нього адміністративного нагляду, про що свідчать письмові попередження, з якими він ознайомлений під розписку.

ОСОБА_3 в судовому засіданні визнав, що неодноразово був притягнутий до адміністративної відповідальності і офіційно попереджався про продовження адміннагляду якщо не припинить вчиняти правопорушення.

Суд, заслухавши осіб, які з`явились в судове засідання, вивчивши матеріали справи, вважає, що подання слід задовольнити виходячи з наступного.

ОСОБА_3 судимий за умисні злочини до позбавлення волі реально. Звільнившись з місць позбавлення волі і прибувши на постійне місце проживання у АДРЕСА_1 , на шлях виправлення не став, систематично вчиняє правопорушення, за що піддавався адміністративним стягненням та офіційно попереджався працівниками поліції про недопущення правопорушень в майбутньому і можливість продовження адміннагляду.

Ці обставиниє достатнімидля продовження ОСОБА_3 адміністративногонагляду на6(шість)місяців відповіднодо ст.3п.«В»,ч.2ст.6 Закону України „Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі.

Керуючись ст.ст. 3-5, 6, 10 Закону України „Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі , суд -

ПОСТАНОВИВ:

Продовжити щодо ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адміністративний нагляд строком на 6 (шість) місяців, встановивши наступні обмеження:

а) на реєстрацію в Кам`янець-Подільське РУП ГУНП в Хмельницькій області з`являтись кожну першу суботу щомісячно з 9.00 до 13.00 год. до начальника відділу превенції або його заступника в разі його відсутності;

б) заборонити відвідувати торгівельні заклади, де проводиться торгівля спиртними напоями на розлив;

в) заборонити виїзд за межі м. Кам`янець-Подільського без дозволу начальника Кам`янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області;

г) заборонити вихід з квартири за місцем проживання по АДРЕСА_1 з 22.00 год. по 06.00 год.

Копію постанови направити начальнику Кам`янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області для виконання.

Постанова може бути оскаржена в Хмельницький апеляційний суд протягом 15 діб через Кам`янець-Подільський міськрайонний суд.

Суддя

Кам`янець-Подільського міськрайонного суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 100205611
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку