open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 461/658/16-к

Провадження № 1-в/461/145/21

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07.10.2021 року місто Львів Галицький районний суд міста Львова в складі:

головуючого - судді ОСОБА_1

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Львові подання начальника Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про встановлення адміністративного нагляду щодо

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , раніше судимого,

встановив:

начальник Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області ОСОБА_5 звернувся до суду з поданням про встановлення адміністративного нагляду ОСОБА_4 , мотивуючи подання тим, що останній, звільнившись з місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.127 КУпАП. На підставі викладеного, вважає за доцільне встановити адміністративний нагляд ОСОБА_4 , зобов`язавши останнього приходити на реєстрацію до Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області згідно графіку чотири рази в місяць; заборонити виїзд за межі м. Львова без дозволу керівництва Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області; заборонити перебування в місцях, де продають алкогольні напої на розлив; заборонити вихід з квартири де він проживає з 22 години 00 хвилин до 06 години 00 хвилин.

ОСОБА_4 подав заяву про розгляд справи за його відсутності.

Адміністративний нагляд встановлюється з метою запобігання вчиненню злочинів окремими особами, звільненими з місць позбавлення волі, і здійснення виховного впливу на них (ст.2 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі»).

Адміністративний наглядвстановлюється щодо осіб, зазначених упункті "в"статті 3 цього Закону, - в судовому засіданні одноособово суддею районного, районного у місті, міського та міськрайонного суду за місцем проживання особи, звільненої з місць позбавлення волі, за поданням начальника органу Національної поліції (ст.5 ст.2 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі»).

Дослідивши матеріали подання, вважаю, що подання підлягає задоволенню, оскільки ОСОБА_4 після звільнення з місць позбавлення волі на шлях виправлення не став, притягувався до адміністративної відповідальності, що підтверджується матеріалами подання, і без належного контролю в подальшому може бути небезпечною для суспільства особою.

Керуючись ст.ст.3,5,6,10 ЗУ «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», -

постановив:

Подання задовольнити.

Встановити відносно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адміністративний нагляд після звільнення з місць позбавлення волі терміном на 1 (один) рік з наступними обмеженнями та зобов`язаннями:

1.Приходити на реєстрацію до Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області згідно графіку чотири рази в місяць.

2.Заборонити виїзд за межі м. Львова без дозволу керівництва Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області.

3.Заборонити перебування в місцях, де продають алкогольні напої на розлив.

4.Заборонити вихід з квартири де він проживає, а саме з квартири АДРЕСА_2 , з 22 години 00 хвилин до 06 години 00 хвилин.

Постанова може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом семи діб з моменту її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 100205317
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку