open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 541/1944/19

Провадження № 1-в/541/79/2021

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

вул. Гоголя 133 м. Миргород Миргородський район Полтавська область Україна 37600

У Х В А Л А

07 жовтня 2021 року м. Миргород

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

в складі: головуючого судді ОСОБА_1 ,

секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

з участю: прокурора ОСОБА_3 ,

представника Миргородського МС філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду, в м. Миргороді подання начальника Миргородського міського сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області ОСОБА_4 щодо засудженого:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Слов`янськ, Донецької області, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , засудженого 26.09.2019 Миргородським міськрайонним судом Полтавської області за ч. 1 ст. 121 КК України до покарання у виді 5 (п`яти) років позбавлення волі, відповідно до ст. 75 КК України звільненого від відбування призначеного покарання з випробуванням, з іспитовим строком на 2 (два) роки,

про звільнення від покарання призначеного вироком суду,

ВСТАНОВИВ:

Вироком Миргородського міськрайонного суду Полтавської області від 26 вересня 2019 року ОСОБА_5 був засуджений за ч. 1 ст. 121 КК України до покарання у виді 5 років позбавлення волі, з встановленням іспитового строку на 2 роки.

Начальник Миргородського МС філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області ОСОБА_4 звернувся до суду з клопотанням про звільнення засудженого від відбування покарання призначеного вироком суду.

Обґрунтовуючи подання зазначив, що ОСОБА_5 з 04.11.2019 знаходиться на обліку Миргородського МС філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області. 11.11.2019 засудженого ознайомлено з порядком та умовами відбування призначеного судом покарання.

За час перебування на обліку в Миргородському MC з питань пробації засуджений ОСОБА_5 обов`язки покладені на нього судом виконав в повному обсязі, неявок на обов`язкову періодичну реєстрацію без поважних причин не допускав, обов`язки щодо зміни місця проживання, роботи, невиїзду за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації виконав.

01.03.2021 ОСОБА_5 було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 127 ч. 1 КУпАП у вигляді попередження, а також 16.04.2021 за ст. 178 ч. 1 КУпАП у вигляді попередження.

Протягом іспитового строку засуджений нового злочину не скоїв. Відповідно до характеристики за місцем проживання засуджений характеризується задовільно. Індивідуальний план роботи, складений щодо засудженого, виконано в повному обсязі.

Іспитовий строк закінчився 26 вересня 2021 року.

Представник Миргородського міськрайонного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області ОСОБА_4 підтримав подання та вважав, що ОСОБА_5 необхідно звільнити від покарання призначеного вироком Миргородського міськрайонного суду Полтавської області від 26 вересня 2019 року.

В ході судового розгляду прокурор вважав, що подання є обґрунтованим та підлягає до задоволення.

Засуджений ОСОБА_5 в судове засідання не з`явився, про місце та час розгляду подання повідомлений належним чином. Відповідно до повідомлення представника органу пробації засуджений повідомлений про необхідність явки в судове засідання, однак на даний час знаходиться на роботі в м. Києві та просив проводити розгляд подання у його відсутність.

Суд заслухавши учасників судового розгляду, з`ясувавши обставини та перевіривши їх доказами, встановив, що ОСОБА_5 покладені на нього судом обов`язки виконав, нового злочину не скоїв, іспитовий строк закінчився. Притягнення до адміністративної відповідальності засудженого не свідчить про його не бажання стати на шлях виправлення, а отже, відповідно до ст. 539 КПК України та ст. 165 КВК України підлягає звільненню від призначеного вироком суду покарання.

Керуючись ст. 369 - 372, 376, 395, 537, 539 КПК України, ст. 78 ч.1 КК України, ст. 165 КВК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , звільнити від покарання призначеного вироком Миргородського міськрайонного суду Полтавської області від 26 вересня 2019 року за ст. 121 ч. 1 КК України.

Ухвала може бути оскаржена протягом семи днів з дня її оголошення шляхом подання апеляційної скарги до Полтавського апеляційного суду через Миргородський міськрайонний суд.

СуддяОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 100202511
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку