open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 373/992/20

Номер провадження 1-в/373/41/21

УХВАЛА

Іменем України

08жовтня 2021року Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючої судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Переяславі подання начальника Бориспільського районного відділу № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в м. Києві та Київській області про звільнення від відбування покарання з випробуванням ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина Російської Федерації, уродженця м. Кондрово Дзержинського району Калужської області Російської Федерації, з середньою освітою, неодруженого, працюючого вантажником в магазині «Будцентр», зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , проживаючий за адресою: АДРЕСА_2 ,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_3 засуджений вирокомПереяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області від 06.10.2020 за ч.1 ст. 122 КК України до покарання у виді одного року обмеження волі. На підставіст.75КК Українизвільнений відвідбування основного покаранняз випробуваннямз іспитовим строком один рік.На підставіст.76КК Українивін зобов`язаний:періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання; не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

07.10.2021 начальник Бориспільського районного відділу № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в м. Києві та Київській області звернувся до суду з поданням про звільнення ОСОБА_3 від відбування покарання з випробуванням, посилаючись на те, що ОСОБА_3 протягом іспитового строку став на шлях виправлення, нових кримінальних правопорушень не вчиняв, 22.02.2021 притягувався до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 126 та ст. 124 КУпАП, обов`язки суду не порушував, оцінка ризиків вчинення ним повторного кримінального правопорушення не виявлена, свою вину у скоєному злочині визнав повністю а став на шлях виправлення.

Клопотання розглянуто судом за відсутності належним чином повідомлених представника Бориспільського районного відділу № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в м. Києві та київській області, прокурора та за відсутності засудженого, участь яких не є обов`язковою при розгляді даного питання.

Дослідивши матеріали особової справи стосовно засудженого, суд дійшов висновку, що подання підлягає задоволенню з таких підстав.

ОСОБА_3 протягом встановленого судом іспитового строку до кримінальної відповідальності не притягувався, належно виконував покладені на нього обов`язки, порушень порядку та умов відбування покарання не допускав, на даний час працює вантажником у магазині «Будцентр».

Іспитовий строк закінчився05 жовтня 2021 року.

На підставі викладеного, керуючись ст. 78 КК України, ст. 537, 539 КПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

ОСОБА_3 звільнитивідвідбуванняпокарання, призначеного вироком Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 06.10.2020, згідно якого він засуджений за ч.1 ст. 122 КК України до одного року обмеження волі з випробуванням, у зв`язку з закінченням іспитового строку.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом семи днів з дня її постановлення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 100202379
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку