open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Роздільнянський районний суд Одеської області

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 511/1901/18

Номер провадження: 1-в/511/74/21

07 жовтня 2021 року Роздільнянський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1

секретаря судового засідання: ОСОБА_2

за участю:

прокурора:ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду міста Роздільна Одеської області, подання начальника Роздільнянського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області ОСОБА_4 про звільнення від покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку відносно:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса проживання: АДРЕСА_1 , який був засуджений 04 жовтня 2018 року Роздільнянським районним судом Одеської області за частиною 2, 3 статті 185 КК України до 4 років позбавлення волі, із застосуванням статті 75, п.1, п. 2 частини 1 статті 76 КК України, звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на 3 роки, -

ВСТАНОВИВ:

05 жовтня 2021 року на адресу Роздільнянського районного суду Одеської області надійшло вищевказане подання, в обгрунтування якого начальник Роздільнянського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області ОСОБА_6 зазначила, що громадянин ОСОБА_5 перебуває на обліку Роздільнянського РВ з питань пробації з 09 листопада 2018 року.

За період відбування покарання до адміністративної відподальності притягувався 25 квітня 2019 року за частиною 1 статті 175-1 КУпАП та за частиною 1 статті 178 КУпАП. Встановлені судом обов`язки виконав, за місцем проживання характеризується позитивно.

Позиція учасників розгляду подання.

Прокурор Роздільнянської окружної прокуратури ОСОБА_3 подання підтримав, просив задовольнити.

ОСОБА_5 до зали судових засідань не з`явився, надіслав заяву про проведення розгляду подання без його участі.

Фахівець Роздільнянського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області ОСОБА_7 надіслала заяву про проведення розгляду подання без її участі.

Положень частини п`ятої статті 539 КПК України визначають, що неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про місце та час розгляду клопотання (подання), не перешкоджає проведенню судового розгляду, крім випадків, коли їх участь визнана судом обов`язковою або особа повідомила про поважні причини неприбуття.

Висновки суду за результатами розгляду подання.

04 жовтня 2018 року Роздільнянським районним судом Одеської області ухвалено вирок за результатами розгляду кримінального провадження за обвинуваченням ОСОБА_5 , ОСОБА_8 , відповідно до якого ОСОБА_5 визнано винуватим у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2, 3 статті 185 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки.

На підставі статті 75 КК України звільнено ОСОБА_5 від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 3 (двох) років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки, передбачені п.1, п.2 ч.1 ст.76 КК України.

З 09 листопада 2018 року громадянин ОСОБА_5 перебуває на обліку Роздільнянського РВ з питань пробації. За період відбування покарання до адміністративної відподальності притягувався 25 квітня 2019 року за частиною 1 статті 175-1 КУпАП, та 25 квітня 2019 року за частиною 1 статті 178 КУпАП та нього накладено стягнення у виді попередження. Встановлені судом обов`язки виконав, за місцем проживання характеризується позитивно, що підтверджується матеріалами особової справи № 89/2018.

Відповідно до частини 1 статті 78 КК України та частини 2 статті 165 КВК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання за поданням уповноваженого органу з питань пробації, нагляд припиняється і засуджений знімається з обліку в зазначеному органі.

На підставі статей 75, 78 КК України, керуючись частиною 2 статті 165 КВК України, статтями 537, 539 КПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Подання начальникаРоздільнянського РВфілії Державноїустанови «Центрпробації» вОдеській області ОСОБА_4 про звільненнявід покаранняу зв`язкуіз закінченняміспитового строкувідносно ОСОБА_5 задовольнити.

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,адреса проживання: АДРЕСА_1 ,який бувзасуджений 04жовтня 2018року Роздільнянськимрайонним судомОдеської областіза частиною2,3статті 185КК Українидо 4років позбавленняволі,із застосуваннямстатті 75,п.1,п.2частини 1статті 76КК України,звільнений відвідбування покаранняз іспитовимстроком на3роки,- звільнити від призначеного покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку.

Ухвала може бути оскаржена до Одеського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення, шляхом подачі апеляційної скарги через Роздільнянський районний суд Одеської області.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 100199152
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку