open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

1Справа № 335/16029/17 1-в/335/122/2021

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 жовтня 2021 року м. Запоріжжя

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя у складі головуючого судді ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду м. Запоріжжя подання начальника Вознесенівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області ОСОБА_3 про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінченням іспитового строку відносно:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,уродженця м.Запоріжжя,громадянина України,який маєсередню спеціальнуосвіту,не одруженого,офіційно непрацевлаштованого,зареєстрованого тапроживаючого заадресою: АДРЕСА_1 , засудженого 02.09.2019 року вироком Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя за ч. 1 ст. 121 КК України до 5 років позбавлення волі, звільненого від відбування покарання з випробуванням на підставі ст. 75 КК України з іспитовим строком на 2 рік, -

ВСТАНОВИВ:

Вироком Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 02.09.2019 року ОСОБА_4 засуджено за ч. 1 ст. 121 КК України до 5 років позбавлення волі, звільнено від відбування покарання з випробуванням на підставі ст. 75 КК України з іспитовим строком на 2 рік.

Начальник Вознесенівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області ОСОБА_3 звернувся до суду з поданням про звільнення від відбування покарання засудженого ОСОБА_4 у зв`язку з закінченням іспитового строку.

01.08.2020 року ОСОБА_4 допустив вчинення адміністративного правопорушення за ч.1 ст. 122 КУПАП, за що УПП в Запорізькій області накладено на засудженого адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 255 гривень. Також 31.08.2020 року засудженого УПП в Запорізькій області притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.126 КУПАП, та накладено на засудженого адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 425 гривень. Крім того, 10.11.2020 року УПП в Запорізькій області притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.5 ст.121 КУПАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді 51 гривні штрафу. За фактами трьох притягнень до адміністративної відповідальності ОСОБА_4 05.05.2021 року винесено письмове попередження про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням і направлення для відбування призначеного покарання. В подальшому адміністративних правопорушень не вчиняв, до адміністративної відповідальності не притягувався.

За місцем проживання скарг та нарікань, відносно ОСОБА_4 , від сусідів не надходило. Згідно характеристики за місцем роботи ОСОБА_4 зарекомендував себе з позитивної сторони, скарги відсутні.

Від представника Вознесенівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області ОСОБА_5 прокурора Вознесенівської окружної прокуратури міста Запоріжжя ОСОБА_6 , та засудженого ОСОБА_4 надійшли заяви про розгляд подання за їх відсутності, подання підтримують, просять задовольнити.

Суд, перевіривши матеріали справи, вважає подання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню на підставі наступного.

Іспитовий строк визначений ОСОБА_4 закінчився 02.09.2021 року. За час іспитового строку ОСОБА_4 нового злочину не скоїв, протягом визначеного судом іспитового строку порядок та умови відбування покарання з випробуванням не порушував, за місцем роботи та місцем проживання характеризується позитивно, скарги та нарікання відсутні.

Відповідно до ч. 2 ст. 165 КВК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, за поданням уповноваженого органу з питань пробації звільняється судом від призначеного йому покарання, нагляд припиняється і засуджений знімається з обліку в зазначеному органі.

На підставі вищевикладеного, суд вважає, що ОСОБА_7 підлягає звільненню від відбування покарання з випробуванням у зв`язку із закінченням іспитового строку.

Керуючись ст. 78 КК України, ст. 165 КВК України, ст. 537-539 КПК України, суд,-

УХВАЛИВ :

Подання начальника Вознесенівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області ОСОБА_3 - задовольнити.

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , звільнити від відбування покарання з випробуванням, призначеного вироком Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 02.09.2019 року за ч. 1 ст. 121 КК України до 5 років позбавлення волі, звільненого від відбування покарання з випробуванням на підставі ст. 75 КК України з іспитовим строком на 2 рік - у зв`язку із закінченням іспитового строку.

Ухвала може бути оскаржена протягом семи днів з дня її оголошення до Запорізького апеляційного суду.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 100197649
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку