open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

У Х В А Л А

25.04.2024 рокуСправа № 634/315/22 Провадження № 1-кп/634/3/24

Сахновщинський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

представника потерпілого ОСОБА_4 ,

обвинуваченого ОСОБА_5 ,

захисника ОСОБА_6 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт Сахновщина кримінальне провадження №12022221090000630 від 13 жовтня 2022 року відносно ОСОБА_5 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.246 КК України,-

встановив:

В провадженні Сахновщингського районного суду Харківської області перебуває кримінальне провадження №12022221090000630 від 13 жовтня 2022 року відносно ОСОБА_5 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.246 КК України.

В судове засідання не з`явився свідок ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , про причини неявки суд не повідомив.

Ухвала суду від 01.03.2024 року щодо приводу в судове засідання зазначених свідків працівниками поліції не виконана.

Згідно наданоїВП №1 Красноградського РВП ГУНП в Харківській області свідки ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 за місцем фактичного місця проживання не проживають та їх місцезнаходження не встановлено.

Прокурор в судовому засіданні зазначив, що судове засідання без участі вказаних свідків проводити не можливо, тому судове засідання підлягає відкладенню. Враховуючи наявну інформацію щодо неможливості забезпечити явку свідків, заявив клопотання про проведення слідчих (розшукових) дій в порядку ст. 333 КПК України щодо встановлення місцезнаходження (перебування) вказаних свідків та забезпечення їх явки у судове засідання.

Представник потерпілого в судовому засіданні підтримала клопотання прокурора.

Обвинувачений та його захисник в судовому засіданні не заперечували проти клопотання прокурора.

Суд, заслухавши думку учасників кримінального провадження, дослідивши матеріали справи приходить наступного.

Відповідно до вимог ч.3 ст.333 КПК України, у разі, якщо під час судового розгляду виникне необхідність у встановленні або перевірці обставин, які мають істотне значення для кримінального провадження, і вони не можуть бути встановлені або перевірені іншим шляхом, суд, за клопотанням сторони кримінального провадження, має право доручити органу досудового розслідування провести певні слідчі (розшукові) дії.

Враховуючи те, що з`ясувати всі обставини кримінального провадження без участі свідків під час судового розгляду неможливо, встановлення місцезнаходження (перебування) свідків можливе лише шляхом проведення слідчих (розшукових) дій, тому необхідно доручити органу досудового розслідування проведення слідчих (розшукових) дій щодо встановлення місця знаходження свідків ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , а також забезпечення їх явки у судове засідання, у зв`язку з чим судове засідання з розгляду вказаного кримінального провадження підлягає відкладенню

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 318, 333 КПК України, суд -

постановив:

Клопотання прокурора задовольнити.

Відкласти судове засідання з розгляду кримінального провадження №12022221090000630від 13жовтня 2022року відносно ОСОБА_5 заознаками кримінальногоправопорушення,передбаченого ч.1ст.246КК Українина 03 червня 2024 року о 15 год.

Доручити органу досудового розслідування ВП №1 Красноградського РВП ГУНП в Харківській області, а саме слідчому СВ ВП №1 Красноградського РВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_10 провести наступні слідчі (розшукові) дії:

Встановити місце знаходження свідків:

- ОСОБА_8 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ;

- ОСОБА_9 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 ;

- ОСОБА_7 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_3 ;

Забезпечити явку свідків ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 у судове засідання, яке відбудеться в приміщенні Сахновщинського районного суду Харківської області 03 червня 2024 року о 15 год.

Встановити строк виконання доручення - до 03 червня 2024 року, з наданням суду матеріалів щодо слідчих (розшукових) дій за результатами виконання судового доручення.

Копію ухвали для організації виконання направити до СВ ВП №1 Красноградського РВП ГУНП в Харківській області та процесуальному керівнику - прокурору ОСОБА_3 , для контролю за виконанням.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Джерело: ЄДРСР 118614976
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку