open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
01.08.2006 N 227

Про затвердження національних стандартів,

скасування нормативних документів та внесення

змін до наказів Держспоживстандарту України
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету

України з питань технічного регулювання та споживчої

політики

N 176 ( v0176609-07 ) від 02.08.2007 }

N 176 ( v0176609-07 ) від 02.08.2007 }

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію"
від 17 травня 2001 р. N 2408-III ( 2408-14 ) та на виконання
планів державної стандартизації на 2005 та 2006 роки
Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності: а) з 1 липня 2007 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4650:2006 |Спирт етиловий ректифікований "Номінал". | | |Технічні умови | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4651:2006 |Конкрет шавлії мускатної. Технічні умови | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------|{ Термін надання чинності ДСТУ 4652:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 176 ( v0176609-07 )
від 02.08.2007 }
|ДСТУ 4652:2006 |Олія ефірна трояндова. Технічні умови || |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------|{ Термін надання чинності ДСТУ 4653:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 176 ( v0176609-07 )
від 02.08.2007 }
|ДСТУ 4653:2006 |Олія ефірна з кропу. Технічні умови || |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------|{ Термін надання чинності ДСТУ 4654:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 176 ( v0176609-07 )
від 02.08.2007 }
|ДСТУ 4654:2006 |Олія ефірна коріандрова. Технічні умови || |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4655:2006 |Яйця інкубаційні. Технологія | | |передінкубаційного оброблення. | | |Основні параметри | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4656:2006 |Яйця перепелині харчові та інкубаційні. | | |Технічні умови | | |- На заміну РСТ УРСР 2001-90 та | | |ДСТУ 2022-91 в частині вимог | | |до перепелиних яєць | |-----------------+----------------------------------------------|{ Термін надання чинності ДСТУ 4657:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 176 ( v0176609-07 )
від 02.08.2007 }
|ДСТУ 4657:2006 |Дріжджі хлібопекарські. Виробництво. Терміни || |та визначення понять | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 2153:2006 |Буряки цукрові. Терміни та визначення понять | | |- На заміну ДСТУ 2153-93 | |-----------------+----------------------------------------------|{ Термін надання чинності ДСТУ 2472:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 176 ( v0176609-07 )
від 02.08.2007 }
|ДСТУ 2472:2006 |Продукція парфумерно-косметична. Терміни та || |визначення | | |- На заміну ДСТУ 2472-94 | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 3003:2006 |Технологія поліграфічних процесів. Терміни та | | |визначення понять | | |- На заміну ДСТУ 3003-95 | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4500-4:2006 |Вантажі небезпечні. Методи випробувань | | |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 19433-88 | | |в частині методів випробування) | ------------------------------------------------------------------
б) з 1 жовтня 2007 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4658:2006 |Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні | | |умови | | |- Вперше | ------------------------------------------------------------------
2. Скасувати в Україні чинність нормативних документів
з 1 липня 2007 р.:
------------------------------------------------------------------ |РСТ УРСР 2001-90 |Яйця перепелині. Технічні умови | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 2022-91 |Яйця гусей, цесарок, перепілок інкубаційні. | | |Технічні умови в частині вимог до перепелиних | | |яєць | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 2153-93 |Буряки цукрові. Терміни та визначення | |-----------------+----------------------------------------------|{ Термін скасування ДСТУ 2472-94 встановлено з 1 січня 2008 р.
згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного
регулювання та споживчої політики N 176 ( v0176609-07 ) від
02.08.2007 }
|ДСТУ 2472-94 |Продукція парфумерно-косметична. Терміни та || |визначення | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 3003-95 |Технологія поліграфічних процесів. Терміни та | | |визначення | |-----------------+----------------------------------------------| |ГОСТ 19433-88 |Грузы опасные. Классификация и маркировка в | | |частині методів випробування | ------------------------------------------------------------------
3. Внести зміни до наказу Держспоживстандарту України
від 25 листопада 2005 N 338 ( v0338609-05 ), а саме: термін
надання чинності замінити: а) з 01.07.2006 на 01.11.2006
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 2651:2005 |Сталь вуглецева звичайної якості. Марки | | |- На заміну ДСТУ 2651-94 | ------------------------------------------------------------------
б) з 01.01.2007 на 01.11.2006
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4484:2005 |Прокат сортовий і фасонний із сталі вуглецевої| | |звичайної якості. Загальні технічні умови | | |- Вперше | ------------------------------------------------------------------
4. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України
від 25 листопада 2005 N 338 ( v0338609-05 ), а саме: термін
скасування ДСТУ 2651-94 замінити з 01.07.2006 р. на 01.11.2006 р.
5. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України
від 3 травня 2006 р. N 136 ( v0136609-06 ), а саме: у пункті 1
термін надання чинності в Україні міждержавним стандартам
ДСТУ 2651:2005/ГОСТ 380-2005; ДСТУ 4484:2005/ГОСТ 535-2005,
розробленим Україною і прийнятим на 28-му засіданні Міждержавної
Ради замінити з 01.09.2006 р. на 01.11.2006 р.
6. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України
від 9 червня 2006 р. N 162 ( v0162609-06 ), а саме: у пункті 5
позначення "N 54" замінити на позначення "N 54а".
7. Державному підприємству "Український науково-дослідний
і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Філіпчук Г.Г.) забезпечити: - опублікування інформації щодо затверджених національних
стандартів, скасування нормативних документів та внесення змін до
наказів Держспоживстандарту України у черговому виданні
щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти"; - видання вищезазначених національних стандартів у термін не
пізніше ніж за 90 днів до настання термінів чинності,
що встановлені цим наказом.
8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Черепкова С.Т.
Голова О.Висоцький

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: