open
  • PDF
  • DOC
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Чинний

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"

НАКАЗ

18.07.2018  № 225

Про прийняття та скасування національних нормативних документів, прийняття змін до національних нормативних документів

Відповідно до ч. 2 ст. 11 Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014 № 1315-VII, розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 № 1163-р "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2018 рік НАКАЗУЮ:

1. Прийняти національні нормативні документи, гармонізовані з міжнародними нормативними документами, методом підтвердження з наданням чинності з 20 липня 2018 року:

1.

ДСТУ ISO 1003:2018
(ISO 1003:2008, IDT)

Прянощі. Імбир (Zingiber officinale Roscoe). Технічні умови
- На заміну ДСТУ ISO 1003:2005

2.

ДСТУ ISO 2292:2018
(ISO 2292:2017, IDT)

Какао-боби. Відбирання проб
- На заміну ДСТУ ISO 2292:2007

3.

ДСТУ ISO 2451:2018
(ISO 2451:2017, IDT)

Какао-боби. Технічні умови та вимоги до якості
- На заміну ДСТУ ISO 1114:2007,
ДСТУ ISO 2291:2007, ДСТУ ISO 2451:2009

4.

ДСТУ ISO 4150:2018
(ISO 4150:2011, IDT)

Кава зелена або сира. Визначення розмірів ручним та машинним просіюванням
- На заміну ДСТУ ISO 4150:2004

5.

ДСТУ ISO 6668:2018
(ISO 6668:2008, IDT)

Кава зелена. Підготування зразків для органолептичного аналізування
- На заміну ДСТУ ISO 6668:2005

6.

ДСТУ ISO 8455:2018
(ISO 8455:2011, IDT)

Кава зелена. Настанови щодо зберігання та транспортування
- На заміну ДСТУ ISO 8455:2007

7.

ДСТУ ISO 9116:2018
(ISO 9116:2004, IDT)

Кава зелена. Настанови щодо методів описування характеристик
- На заміну ДСТУ ISO 9116:2005

2. Прийняти зміни до національних нормативних документів, гармонізованих з міжнародними нормативними документами, методом підтвердження з наданням чинності з 20 липня 2018 року:

1.

ДСТУ ISO 1446:2004/
Зміна № 1:2018
(ISO 1446:2001/Amd 1:2011, IDT)

Кава зелена. Основний метод визначення вмісту води

2.

ДСТУ ISO 7513:2007/
Зміна № 1:2018
(ISO 7513:1990/Amd 1:2012, IDT)

Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103 °C)

3.

ДСТУ ISO 8455:2018/
Зміна № 1:2018
(ISO 8455:2011/Amd 1:2015, IDT)

Кава зелена. Настанови щодо зберігання та транспортування

3. Скасувати чинність національних нормативних документів з 01 січня 2019 року:

1.

ДСТУ ISO 1003:2005

Прянощі та приправи. Імбир цілий, кусочками або мелений. Технічні умови
(ISO 1003:1980, IDT)

2.

ДСТУ ISO 1114:2007

Какао-боби. Випробування розрізуванням
(ISO 1114:1977, IDT)

3.

ДСТУ ISO 2291:2007

Какаобоби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод
(ISO 2291:1980, IDT)

4.

ДСТУ ISO 2292:2007

Какао-боби. Відбирання проб
(ISO 2292:1973, IDT)

5.

ДСТУ ISO 2451:2009

Какао-боби. Технічні умови
(ISO 2451:1973, IDT)

6.

ДСТУ ISO 4150:2004

Кава зелена в мішках. Визначення розміру ручним просіюванням
(ISO 4150:1991, IDT)

7.

ДСТУ ISO 6668:2005

Кава зелена. Готування зразків для органолептичного аналізу
(ISO 6668:1991, IDT)

8.

ДСТУ ISO 8455:2007

Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування
(ISO 8455:1986, IDT)

9.

ДСТУ ISO 9116:2005

Кава зелена. Настанова щодо методів описування характеристик
(ISO 9116:1992, IDT)

4. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".

5. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Генеральний директор

Г.В. Лісіна

{Текст взято з сайту Українського Агентства Стандартизації http://uas.org.ua}

  • Друкувати
  • PDF
  • DOC
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: