open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

05 серпня 2020 року м. Київ

Справа № 757/37397/18-ц

Провадження: № 22-ц/824/9247/2020

Київський апеляційний суд у складі судді судової палати з розгляду цивільних справ Невідомої Т.О,

розглянувши апеляційну скаргу адвоката Луценко Надії Андріївни в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «А.В.Л.»

на ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 20 травня 2020 року, постановлену під головуванням судді Писанця В.А.,

у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «А.В.Л.» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Служба у справах дітей Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, про позбавлення права користування житловим приміщенням та усунення перешкод у користуванні,

в с т а н о в и в :

Ухвалою Печерського районного суду міста Києва від 20 травня 2020 року клопотання Гая В.П. про зупинення провадження у цивільній справі задоволено.

Зупинено провадження у цивільній справі № 757/37397/18-ц за позовом ТОВ «А.В.Л.» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Служба у справах дітей Печерської РДА, про позбавлення права користування житловим приміщенням та усунення перешкод у користуванні до набрання законної сили судовим рішенням у цивільній справі № 757/22192/19-ц за позовом ОСОБА_1 до державного реєстратора Філія КП Київської обласної ради «Готово» м. Києва Петришина В.М., ТОВО «А.В.Л.», про визнання протиправним та скасування рішення про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно.

Не погодившись з таким судовим рішенням, адвокат Луценко Н.А. в інтересах ТОВ «А.В.Л.» 04 червня 2020 року направила апеляційну скаргу безпосередньо до Київського апеляційного суду через засоби поштового зв`язку.

Апеляційна скарга подана в строк, передбачений ст. 354 ЦПК України.

11 червня 2020 року цивільну справу витребувано із суду першої інстанції.

23 червня 2020 року справа надійшла до Київського апеляційного суду.

Ухвалою Київського апеляційного суду від 24 червня 2020 року апеляційну скаргу адвоката Луценко Н.А. в інтересах ТОВ «А.В.Л.» залишего без руху з наданням строку на час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, але який не може перевищувати п`яти днів з дня закінчення строку дії карантину, пов`язаного із запобіганням поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), для сплати судового збору.

На виконання вищевказаної ухвали суду, 03 серпня 2020 року адвокат Луценко Н.А. в інтересах ТОВ «А.В.Л.» подала заяву про усунення недоліків апеляційної скарги разом із доказами сплати судового збору.

Апеляційна скарга подана повноважною особою у строк, визначений процесуальним законом.

За своїм змістом апеляційна скарга відповідає вимогам ст.356 ЦПК України та оплачена судовим збором відповідно до вимог Закону України «Про судовий збір».

Відповідно до ч.2 ст. 369 ЦПК України апеляційні скарги на ухвали суду, зазначені в пунктах 1, 5, 6, 9, 10, 14, 19, 37-40 частини першої статті 353 цього Кодексу, розглядаються судом апеляційної інстанції без повідомлення учасників справи.

Згідно із ч. 13 ст. 7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

Перешкод для відкриття апеляційного провадження не встановлено.

У відповідності до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перебігу процесуальних строків під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 731-IXвід 18.06.2020 року, що набув чинності 17.07.2020 року, Процесуальні строки, які були продовжені відповідно до пункту 4 розділу X"Прикінцеві положення" Господарського процесуального кодексу України, пункту 3 розділу XII"Прикінцеві положення" Цивільного процесуального кодексу України, пункту 3 розділу VI"Прикінцеві положення" Кодексу адміністративного судочинства України в редакції Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" № 540-IX від 30 березня 2020 року, закінчуються через 20 днів після набрання чинності цим Законом. Протягом цього 20-денного строку учасники справи та особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цими кодексами), мають право на продовження процесуальних строків з підстав, встановлених цим Законом.

Керуючись, ст.ст. 359-361, 366 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Відкрити апеляційне провадження у справі за апеляційною скаргою директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Будсервісцентр-комфорт» ОСОБА_5 на ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 28 лютого 2020 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Будсервісцентр-комфорт» до ОСОБА_6 про стягнення заборгованості.

Надіслати учасникам справи копії апеляційної скарги та доданих до неї документів, роз`яснити їм право подати відзив на апеляційну скаргу, який за формою і змістом має відповідати вимогам статті 360 ЦПК України, у строк до 20 серпня 2020 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання, є остаточною, оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Суддя: Т.О. Невідома

Джерело: ЄДРСР 90797493
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку