open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 161/1206/20

Провадження № 1-кп/161/452/20

В И Р О К

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 28 січня 2020 року Луцький міськрайонний суд Волинської області в складі:

головуючого - судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря - ОСОБА_2 ,

прокурора - ОСОБА_3 ,

обвинуваченого - ОСОБА_4 ,

захисника - ОСОБА_5 ,

розглянувши увідкритомупідготовчомусудовому засіданніобвинувальнийакту кримінальномупровадженні№42019140400000061,щонадійшовз військовоїпрокуратури Західногорегіону України22.01.2020з угодоюпровизнаннявинуватості відносно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця та мешканця АДРЕСА_1 , українця, гр. України, з вищою освітою, одруженого, має на утриманні двоє малолітніх дітей, непрацюючого, не судимого,

- у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.368 ч.1 КК України,

В С Т А Н О В И В :

Згідно обвинувального акту ОСОБА_4 вчинив кримінальне правопорушення за наступних обставин.

Так, відповідно до наказу Управління Державної служби України з питань праці у Волинській області №43-к від 14.07.2015 ОСОБА_4 призначено на посаду начальника відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Волинській області, та присвоєно 11 ранг державного службовця 5 категорії посад.

Відповідно до п. 1 Положення про Державну службу України з питань праці, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2015 №96 (далі - Положення), Державна служба України з питань праці (далі Держпраця) єцентральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується ікоординується Кабінетом Міністрів України через Міністра соціальної політики, і який реалізує державну політику у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, здійснення державного гірничого нагляду, а також з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість населення, загальнообов`язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, у зв`язку з тимчасовою втратою працездатності, на випадок безробіття в частині призначення, нарахування та виплати допомоги, компенсацій, надання соціальних послуг та інших видів матеріального забезпечення з метою дотримання прав і гарантій застрахованих осіб.

Державна служба України з питань праці, відповідно до покладених на неї завдань здійснює у передбачених законодавством випадках реєстрацію великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування, ведуть їх облік та визначають порядок проведення державного технічного огляду таких засобів.

Відповідно до Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великовантажних та інших технологічних транспортних засобів, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України № 8 від 06.01.2010 реєстрація, перереєстрація, тимчасова реєстрація, взяття на облік та зняття з нього технологічного транспортного засобу здійснюється територіальними управліннями Держпраці.

Відповідно до Положення про відділ експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Волинській області, затвердженого наказом начальника Управління Держпраці у Волинській області №320 від 23.10.2018, відділ очолює начальник, який призначається наказом начальника Управління, начальник відділу несе персональну відповідальність за організацію роботи відділу та результати його діяльності.

Згідно наказу начальника Управління Держпраці уВолинській області №168 від 17.10.2017 ОСОБА_4 призначено відповідальним за організацію обліку та реєстрації технологічних транспортних засобів.

Відповідно до посадової інструкції начальника відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці уВолинській області, затвердженої начальником Управління Держпраці уВолинській області від 05.10.2016 до посадових обов`язків ОСОБА_4 входить виконання загальних обов`язків державного службовця, визначених ч.1 ст. 8 та ст. 62 Закону України «Про Державну службу», дотримання Конституції України та законів України, додержання вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції, організація та забезпечення виконання покладених на відділ завдань щодо реалізації державної політики у сфері промислової безпеки, охорони праці, додержання законодавства про працю та зайнятість населення, проведення реєстрації об`єктів підвищеної небезпеки та декларації безпеки вимогам Закону України «Про об`єкти підвищеної небезпеки».

Таким чином, працюючи на посаді начальника відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці уВолинській області, ОСОБА_4 постійно виконує організаційно-розпорядчі функції і згідно Примітки 1 ст.364 КК України є службовою особою.

Перебуваючи на вказаній посаді, ОСОБА_4 , відповідно до ч. 1 ст. 8 Закону України «Про державну службу» зобов`язаний, зокрема, дотримуватися Конституції та законів України, діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України; дотримуватися принципів державної служби та правил етичної поведінки; поважати гідність людини, не допускати порушення прав і свобод людини та громадянина; забезпечувати в межах наданих повноважень ефективне виконання завдань і функцій державних органів; сумлінно і професійно виконувати свої посадові обов`язки; виконувати рішеннядержавних органів,накази (розпорядження),доручення керівників,надані напідставі тау межахповноважень,передбачених Конституцією та законами України; додержуватися вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції; постійно підвищувати рівень своєї професійної компетентності та удосконалювати організацію службової діяльності , а також виконувати інші обов`язки, визначені у положеннях про структурні підрозділи державних органів та посадових інструкціях, затверджених керівниками державної служби в цих органах.

Крім того, відповідно до ч. 5 ст. 32 Закону України «Про державну службу» на державних службовців поширюються обмеження, передбачені Законом України «Про запобігання корупції».

Відповідно до підпункту «в», п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції», ОСОБА_4 є суб`єктом відповідальності за корупційні правопорушення. Згідно ст.22 вказаного Закону особам, зазначеним ч. 1 ст. 3 цього Закону, забороняється використовувати свої службові повноваження або своє становище та пов`язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб, у тому числі використовувати будь-яке державне чи комунальне майно або кошти в приватних інтересах. Відповідно до ст.ст. 23, 24 Закону України «Про запобігання корупції», особам, зазначеним у пунктах 1, 2 частини першої ст.3 вказаного Закону, забороняється безпосередньо або через інших осіб вимагати, просити, одержувати подарунки для себе чи близьких їм осіб від юридичних або фізичних осіб, а у разі надходження пропозиції щодо неправомірної вигоди або подарунка, незважаючи на приватні інтереси, зобов`язані невідкладно вжити таких заходів: відмовитися від пропозиції; за можливості ідентифікувати особу, яка зробила пропозицію; залучити свідків, якщо це можливо, у тому числі з числа співробітників; письмово повідомити про пропозицію безпосереднього керівника (за наявності) або керівника відповідного органу, підприємства, установи, організації, спеціально уповноважених суб`єктів у сфері протидії корупції.

На початку липня 2019 року у ОСОБА_6 виникла необхідність уреєстрації електроштабелера HYSTER RP2.ON 2005 року, а тому він приїхав до Управління Держпраці у Волинській області, за адресою м. Луцьк, вул. Кравчука, 22, де мав розмову з начальником відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Волинській області ОСОБА_4 , який повідомив, що він як начальник відділу здійснює реєстрацію технологічних транспортних засобів, повідомив перелік необхідних документів та про необхідність після отримання усіх документів зателефонувати та приїхати до нього.

18.07.2019 близько 13.00 год. ОСОБА_6 , маючи намір здійснити реєстрацію технологічних транспортних засобів, приїхав до Управління Держпраці у Волинській області, за адресою м. Луцьк, вул. Кравчука, 22, де біля вказаного приміщення зустрівся з ОСОБА_4 , якому в ході розмови повідомив, що на даний час здійснює реєстрацію електроштабелера HYSTER RP2.ON 2005 року, провів його експертне обстеження на відповідність нормативним актам з охорони праці обладнання, отримав акт державного технічного огляду від державного підприємства «Волинський експертно-технічний центр Держпраці» та декларацію про відповідність електроштабелера на ДП «Волиньстандартметрологія».

ОСОБА_4 , умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого протиправного збагачення, повідомив про необхідність передачі йому неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів у сумі 5 тис. грн, за сприяння у безперешкодній реєстрації вказаного технологічного транспортного засобу. З метою конспірації своєї злочинної діяльності та не притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення умисного корупційного злочину, повідомив ОСОБА_6 про необхідність перерахування грошових коштів на картку АТ КБ «Приватбанк» № НОМЕР_1 , що належить його знайомій ОСОБА_7 , яка не була обізнана із злочинним планом ОСОБА_4 та у злочинній змові з ним не перебувала.

23 липня 2019 року ОСОБА_6 , маючи намір завершити реєстрацію електроштабелера HYSTER RP2.ON 2005 року, перерахував грошові кошти в сумі 5 тис. грн на картку АТ КБ «Приватбанк» № НОМЕР_1 від імені ОСОБА_8 , на якого здійснювалася реєстрація вище зазначеного технологічного транспортного засобу. Вподальшому, 24 липня 2019 о 08.12 год. вм.Луцьку по пр. Соборності, 32Б вказані кошти зняті з банкомату ОСОБА_7 та передані ОСОБА_4 .

Після отримання грошових коштів, ОСОБА_4 здійснив реєстрацію електроштабелера HYSTER RP2.ON 2005 року та свідоцтво про його реєстрацію передав до Центру надання адміністративних послуг Луцької міської ради.

24 липня 2019 року ОСОБА_6 знаходячись у Центрі надання адміністративних послуг Луцької міської ради за адресою: м. Луцьк, вулиця Лесі Українки, 35, отримав свідоцтво №001436 про реєстрацію електроштабелера HYSTER RP2.ON 2005 року та номерні знаки до нього Т01347АС.

13 серпня 2019 року у зв`язку з необхідністю здійснення реєстрації технологічних транспортних засобів ОСОБА_6 знову прибув до Управління Держпраці у Волинській області, попередньо узгодивши зустріч з ОСОБА_4 . В ході розмови повідомив про необхідність реєстрації двох навантажувачів АП-40814 на ФОП ОСОБА_9 та ПП «Альбена», надавши фотографії даних транспортних засобів, дві довідки про їх місце стоянки, дві довідки про закріплення відповідального за технічний стан ТЗ та довідку від ФОП ОСОБА_10 - інвентарну картку обліку основних засобів (форми ОЗ-6).

ОСОБА_4 , продовжуючи свою злочинну діяльність, умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого протиправного збагачення, діючи з єдиним умислом, повідомив ОСОБА_6 про необхідність передачі йому неправомірної вигоди за сприяння у безперешкодній реєстрації вказаних технологічних транспортних засобів у вигляді грошових коштів у сумі 10 тис. грн, тобто по 5 тис. грн за кожен транспортний засіб, а також повідомив, що грошові кошти необхідно надати йому шляхом перерахування на картку АТ КБ «Приватбанк» № НОМЕР_1 , що належить його знайомій ОСОБА_7 , яка не була обізнана із злочинним планом ОСОБА_4 та у злочинній змові з ним не перебувала.

13 серпня 2019 року ОСОБА_6 , маючи намір завершити реєстрацію навантажувачів АП-40814, перерахував грошові кошти в сумі 10 тис. грн на картку АТ КБ «Приватбанк» № НОМЕР_1 від імені ФОП ОСОБА_9 та ПП «Альбена» на яких здійснювалася реєстрація вище зазначених технологічних транспортних засобів, які в подальшому, у той же день о 16.34 год. були зняті ОСОБА_7 у АДРЕСА_2 та передані ОСОБА_4 .

Цього ж дня, ОСОБА_6 зустрівшись біля приміщення Управління Держпраці у Волинській області з ОСОБА_4 отримав від останнього свідоцтво № НОМЕР_2 про реєстрацію навантажувача НОМЕР_3 , 1990 року з номерними знаками до нього Т01357АС та свідоцтво № НОМЕР_4 про реєстрацію навантажувача НОМЕР_3 , 1990 року з номерними знаками до нього Т01358АС.

Таким чином, ОСОБА_4 своїми умисними діями, які виразилися в одержанні службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дій з використанням наданого йому службового становища, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст.368 КК України.

Під час досудового провадження між прокурором та підозрюваним, зокрема, 22 січня 2020 року, укладено угоду про визнання винуватості. Згідно з угодою погоджена кваліфікація кримінального правопорушення за ст.368 ч.1 КК України. Сторони погоджуються на об`єм визнання вини обвинуваченим, який повністю визнав свою винуватість, наявність пом`якшуючої обставини, якою є щире каяття. Сторонами узгоджено, що при затвердженні угоди ОСОБА_4 буде призначене покарання за ч.1 ст.368 КК України у виді штрафу в розмірі 1500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 25 500 грн, з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах та на підприємствах, установах, організаціях державної форми власності, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки.

Зазначеною угодою також передбачені наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості, встановлені ст. 473 КПК України та наслідки її невиконання.

Розглядаючи питання про затвердження угоди, суд виходить з наступного.

Відповідно до ст.468 КПК України у кримінальному провадженні може бути укладена угода між прокурором та підозрюваним чи обвинувачем про визнання винуватості.

Згідно ч.4 ст.469 КПК України угода про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості, тяжких злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам.

Злочин, у вчиненні якого обвинувачений ОСОБА_4 визнав себе винуватим, згідно ст. 12 КК України, віднесений до категорії злочинів середньої тяжкості.

Судом встановлено, що обвинувачений ОСОБА_4 цілком розуміє положення ч.4 ст. 474 КПК України, усвідомлює свої права, наслідки укладення та затвердження угоди, укладення угоди про визнання винуватості є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дії будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді.

Разом з тим встановлено, що умови угоди не суперечать вимогам Кримінального процесуального Кодексу та Кримінального Кодексу України, зокрема, вимогам ст.ст. 53, 65 КК України, інтересам суспільства, а кримінальне провадження свідчить про наявність фактичних підстав для визнання винуватості.

Обвинувачений ОСОБА_4 погоджується на призначення узгодженого покарання.

Суд, на підставі об`єктивно з`ясованих обставин, підтверджених доказами, зважаючи, що узгоджене сторонами покарання, відповідає загальним правилам призначення покарань, дійшов висновку про наявність підстав для затвердження угоди про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним ОСОБА_4 .

Речові докази,згідно ст.100КПК України,відповідно, залишити у матеріалах кримінального провадження, повернути за належністю законному володільцеві.

Судові витрати, згідно ст.124 КПК України, що підтверджені документально, покласти на обвинуваченого ОСОБА_4 .

Арешт на майно, накладений ухвалами слідчих суддів від 25.11.2019, 05.12.2019, відповідно до ч.4 ст.174 КПК України скасувати.

Запобіжний захід - домашній арешт, з забороною залишати місце свого проживання ( АДРЕСА_1 ), цілодобово, обраний ухвалою від 05.12.2019 - скасувати.

Керуючись ст.ст. 314, 373, 374, 472-476 КПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Угоду про визнання винуватості від 22.01.2020 у кримінальному провадженні №42019140400000061, укладену між прокурором першого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні управління процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України ОСОБА_3 та підозрюваним ОСОБА_4 затвердити.

ОСОБА_4 визнати винуватим у пред`явленому обвинувачені за ст. 368 ч.1 КК України, призначивши покарання у виді штрафу в розмірі 1500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 25 500 (двадцять п`ять тисяч п`ятсот) грн, з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах та на підприємствах, установах, організаціях державної форми власності, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 3 (три) роки.

Стягнути з обвинуваченого ОСОБА_4 в доход держави 942 (дев`ятсот сорок дві) грн 06 (шість) коп. судових витрат у справі за проведення судової почеркознавчої експертизи.

Речові докази:

I.два клаптика паперу на яких наявний рукописний текст виконаний ОСОБА_4 , а саме «5168742607563729 ОСОБА_7 » та три квитанції залишити у матеріалах кримінального провадження;

II.реєстраційну справу ФОП ОСОБА_9 : копію свідоцтва про реєстрацію великогабаритного ТЗ НОМЕР_5 з додатками на 22 арк.;

-реєстраційну справу ПП « Альбена»: копію свідоцтва про реєстрацію великогабаритного ТЗ НОМЕР_6 з додатками на 18 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_8 : копію свідоцтва про реєстрацію великогабаритного ТЗ НОМЕР_7 з додатками на 21 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Вісент»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_8 з додатками на 34 арк.;

-реєстраційну справу ФОП ОСОБА_11 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_9 з додатками на 26 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ «СКФ Україна»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_10 з додатками на 25 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ «СКФ Україна»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_11 з додатками на 25 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ «СКФ Україна»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_12 з додатками на 27 арк.;

-реєстраційну справу ПП «Дановабуд»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_13 з додатками на 31 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_12 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_14 з додатками на 70 арк.;

-реєстраційну справу Дочірнє підприємство «Ексіма плюс»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_15 з додатками на 28 арк.;

-реєстраційну справу ФОП ОСОБА_13 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_16 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_17 з додатками на 18 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «СМП»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_18 з додатками на 33 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Волинь нова»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_19 з додатками на 29 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_20 з додатками на 30 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Віртус-Трейд»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_21 з додатками на 131 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_22 з додатками на 29 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_23 з додатками на 30 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_24 з додатками на 30 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_25 з додатками на 30 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_26 з додатками на 30 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_27 з додатками на 29 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_28 з додатками на 31 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_29 з додатками на 29 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_30 з додатками на 30 арк.;

-реєстраційну справу СП ТОВ «Модерн-експо»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_31 з додатками на 45 арк.;

-реєстраційну справу ФОП ОСОБА_14 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_32 з додатками на 53 арк.;

-реєстраційну справу ФОП ОСОБА_15 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_33 з додатками на 37 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ «СКФ Україна»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_19 з додатками на 34 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_34 з додатками на 14 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_35 з додатками на 15 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «ВОЛМА»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_36 з додатками на 16 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Бренвель»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_37 з додатками на 25 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_16 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_38 з додатками на 9 арк.;

-реєстраційну справу ПП «Газпроектмонтаж»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_39 , НОМЕР_40 , НОМЕР_41 з додатками на 15 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Танфоран»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_42 з додатками на 33 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Танфоран»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_43 з додатками на 39 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ «Луцьк Фудз»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_44 з додатками на 45 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_17 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_45 з додатками на 10 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Татрафан»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_46 з додатками на 35 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Татрафан»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_47 з додатками на 50 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Цунамі»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_48 з додатками на 21 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Татрафан»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_49 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Цунамі»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_50 з додатками на 22 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ «Луцьк фудз»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_51 з додатками на 43 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Кроноспан уа»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_52 з додатками на 61 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Кроноспан уа»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_53 з додатками на 44 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Кроноспан уа»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_54 з додатками на 45 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Кроноспан уа»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_55 з додатками на 69 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_18 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_56 з додатками на 21 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_19 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_57 з додатками на 17 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_19 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_58 з додатками на 15 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_20 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_59 з додатками на 12 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ «Авто-маркет Плюс»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_60 з додатками на 20 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_21 : копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_61 з додатками на 20 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Скайфолі»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_62 з додатками на 10 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Скайфолі»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_63 з додатками на 11 арк.;

-реєстраційну справу Дочірнє підприємство «Савсервіс карпати»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_64 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу Дочірнє підприємство «Савсервіс карпати»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_65 з додатками на 20 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Волиньторгхліб»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_66 з додатками на 50 арк.;

-реєстраційну справу Ратнівське міжрайонне управління водного господарства: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_67 з додатками на 9 арк.;

-реєстраційну справу Ратнівське міжрайонне управління водного господарства: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_68 з додатками на 5 арк.;

-реєстраційну справу Приватне підприємство «Пересувна механізована колона № 19»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_69 з додатками на 22 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Укртрейд компані»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_70 з додатками на 40 арк.;

-реєстраційну справу Приватне підприємство «Пересувна механізована колона № 19»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_71 з додатками на 24 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ «Опос-Торг»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_72 з додатками на 55 арк.;

-реєстраційну справу СП ТОВ «Модерн-експо»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_73 , НОМЕР_74 з додатками на 36 арк.;

-реєстраційну справу приватне мале підприємство науково виробнича фірма «Продекологія»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_75 з додатками на 26 арк.;

-реєстраційну справу ПрАТ «СКФ Україна»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_76 з додатками на 24 арк.;

-реєстраційну справу ПрАТ «СКФ Україна»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_77 з додатками на 24 арк.;

-реєстраційну справу ПрАТ «СКФ Україна»: копію свідоцтва про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу НОМЕР_78 з додатками на 25 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_22 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_74 з додатками на 17 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_23 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_79 з додатками на 29 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Полімер": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_80 з додатками на 29 арк.;

-реєстраційну справу ТЗОВ "С.О.Груп": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_81 з додатками на 41 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_24 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_82 з додатками на 11 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Реал Форест Груп": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_83 ; копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_84 з додатками на 19 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ "Волиньхолдінг": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_85 з додатками на 38 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_25 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_86 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_26 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_87 з додатками на 22 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_27 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_88 з додатками на 9 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_89 з додатками на 39 арк.; реєстраційну справу ТОВ "Новомонтаж": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_90 з додатками на 26 арк.;

-реєстраційну справу АТ "Укрзалізниця": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_91 з додатками на 3 арк.;

-реєстраційну справу АТ "Укрзалізниця": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_92 з додатками на 3 арк.;

-реєстраційну справу АТ "Укрзалізниця": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_93 з додатками на 3 арк.;

-реєстраційну справу АТ "Укрзалізниця": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_94 з додатками на 3 арк.;

-реєстраційну справу АТ "Укрзалізниця": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_95 з додатками на 3 арк.;

-реєстраційну справу АТ "Укрзалізниця": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_96 з додатками на 26 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_28 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_97 з додатками на 22 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_29 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_98 з додатками на 29 арк.;

-реєстраційну справу ТзОВ "ВФБ Груп Лімітед": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_99 з додатками на 26 арк.;

-реєстраційну справу ТзОВ "ВФБ Груп Лімітед": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_100 з додатками на 28 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_101 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу АТ "Укрзалізниця": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_102 з додатками на 12 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_103 з додатками на 34 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_30 з додатками на 33 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_104 з додатками на 33 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_30 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_105 з додатками на 5 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Віртус-Трейд": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_106 з додатками на 93 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Скайфолі": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу без номеру з додатками на 13 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Скайфолі": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_29 з додатками на 13 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Скайфолі": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_107 з додатками на 13 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Скайфолі": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_108 з додатками на 14 арк.;

-реєстраційну справу СП ТОВ "Модерн-експо": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_109 з додатками на 45 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "ВФБ Груп Лімітед": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_110 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу на ФОП ОСОБА_31 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_111 з додатками на 29 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Фіброхем Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_112 з додатками на 34 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_32 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_113 з додатками на 13 арк.;

-реєстраційну справу на ФОП ОСОБА_33 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_114 з додатками на 18 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_34 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_115 з додатками на 25 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_35 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_116 з додатками на 14 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_36 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_117 з додатками на 19 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Мустанг Транс": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_118 з додатками на 16 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_37 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_119 з додатками на 48 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_38 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_120 з додатками на 7 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_39 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_121 з додатками на 22 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Лінкс-Транс": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_122 з додатками на 35 арк.;

-реєстраційну справу ПРАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_123 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Дарлісад": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_124 з додатками на 25 арк.;

-реєстраційну справу СП ТОВ "Модерн-Експо": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_125 з додатками на 12 арк.;

-реєстраційну справу СП ТОВ "Модерн-Експо": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_126 з додатками на 11 арк.;

-реєстраційну справу СП ТОВ "Модерн-Експо": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_127 з додатками на 12 арк.;

-реєстраційну справу СП ТОВ "Модерн- Експо": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_128 з додатками на 13 арк.;

-реєстраційну справу СП ТОВ "Модерн-Експо": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_129 з додатками на 13 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "ЛБК-Вуд": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_130 з додатками на 70 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Турія-Агро": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_131 з додатками на 18 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Кромберг енд Шуберт Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_132 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_40 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_133 з додатками на 34 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Луцька Дорожна пересувна механізована колона": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_134 з додатками на 31 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Кромберг енд Шуберт Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_135 з додатками на 30 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_41 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_136 з додатками на 21 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_42 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_137 з додатками на 24 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ "Волиньобленерго": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_138 з додатками на 18 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ "Волиньобленерго": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_139 з додатками на 20 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ "Волиньобленерго": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_140 з додатками на 21 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ "Волиньобленерго": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_141 з додатками на 18 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ "Волиньобленерго": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_142 з додатками на 21 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ "Волиньобленерго": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_143 з додатками на 19 арк.;

-реєстраційну справу ПАТ "Волиньобленерго": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_144 з додатками на 19 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_15 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_145 з додатками на 53 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_15 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_146 з додатками на 46 арк.;

-реєстраційну справу ОСОБА_15 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_147 з додатками на 31 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Цунамі": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_148 з додатками на 22 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Нестле Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_149 з додатками на 32 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Нестле Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_150 з додатками на 33 арк.;

-реєстраційну справу ПП "Захід Драйв": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_151 з додатками на 26 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Олицький Агробуд": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_152 з додатками на 37 арк.;

-реєстраційну справу на ОСОБА_43 : копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_153 з додатками на 10 арк.;

-реєстраційну справу ПрАТ НВК "Мікроклімат": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_154 з додатками на 31 арк.;

-реєстраційну справу ПП "Пересувна механізована колона № 19": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_155 з додатками на 23 арк.;

-реєстраційну справу ТОВ "Кроноспан УА": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_156 з додатками на 39 арк.;

-реєстраційну справу ПрАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_157 з додатками на 25 арк.;

-реєстраційну справу ПрАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_158 з додатками на 25 арк.;

-реєстраційну справу ПрАТ "СКФ Україна": копію свідоцтва про реєстрацію великотонажного транспортного засобу НОМЕР_159 з додатками на 24 арк.;

-системний блок, інвентарний номер 101480081 (серійний номер yk9b112489), системний блок інвентарний номер 101480022 серійний номер 00178-497-947-932;

-чотири незаповнених бланки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу або іншого технологічного транспортного засобу;

-один аркуш паперу з відтиском печатки «Для реєстрації технологічних транспортних засобів»;

-висновок експертизи №07.04.10-0024.18 на 5 арк.;

-висновок експертизи №07.04.10-0025.18 на 7 арк.;

-дозвіл №561.13.07-16.10 на 1 арк.;

-дозвіл №560.13.07-16.10 на 1 арк.;

-чотири незаповнених бланки з відтисками печаток «Управління Держпраці у Волинській області»;

-державний номерний знак на транспортний засіб НОМЕР_160 ;

-державний номерний знак на транспортний засіб Т НОМЕР_161 ;

-державний номерний знак на транспортний засіб Т НОМЕР_162

повернути за належністю законному володільцеві - Управлінню Держпраці у Волинській області;

III.журнал реєстрації вхідної кореспонденції «Центру надання адміністративних послуг у м. Луцьку» Луцької міської ради на 17 арк. - повернути за належністю законному володільцеві - «Центру надання адміністративних послуг»;

IV.мобільний телефон"Ксіоміноут 7"імеі1№ НОМЕР_163 та імеі2№ НОМЕР_164 в якомузнаходилися сімкартки операторівмобільного зв`язку"Лайф"та "Водафон";копію паспортагромадянина Українина ім`я ОСОБА_4 ;блокнот зчорновими записами;комп`ютерний системнийблок марки«Asus»- повернути за належністю законному володільцеві - ОСОБА_4 ;

V.мобільний телефон марки «Ксіомі» білого кольору імеі1 № НОМЕР_165 , імеі2 № НОМЕР_166 з сім карткою оператора «Лайф» та картку АТ КБ «Приватбанку»№ НОМЕР_1 повернути за належністю законному володільцеві - ОСОБА_7 .

Арешт на майно, накладений ухвалами слідчих суддів від 25.11.2019, 05.12.2019, відповідно до ч.4 ст.174 КПК України скасувати.

Запобіжний захід - домашній арешт, з забороною залишати місце свого проживання ( АДРЕСА_1 ), цілодобово, обраний ухвалою від 05.12.2019 - скасувати.

На вирок може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення через Луцький міськрайонний суд.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Вирок на підставі угоди може бути оскаржений у порядку, передбаченому цим Кодексом, з підстав, передбаченихстаттею 394цього Кодексу.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку.

Копію вироку після проголошення негайно вручити обвинуваченому та прокурору.

Суддя Луцького міськрайонного суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 87186530
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку