open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 462/3569/19

ПОСТАНОВА

Іменем України

01 липня 2019 року суддя Залізничного районного суду м. Львова Галайко Н. М., розглянувши матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності,

ОСОБА _1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянки України, головного спеціаліста відділу з питань персоналу та кадрового забезпечення Львівського окружного адміністративного суду, яка зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , та проживає за адресою: АДРЕСА_2 ,

за ч. 1 ст. 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

встановив:

Згідно з протоколом № 485 про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, від 31 травня 2019 року, ОСОБА_1 , перебуваючи на посаді головного спеціаліста відділу з питань персоналу та кадрового забезпечення Львівського окружного адміністративного суду, являючись, відповідно до пп. «в» п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції», примітки до ст. 1726 КУпАП, суб`єктом відповідальності, на якого поширюється дія вищезазначеного Закону, у порушення вимог ч. 1 ст. 45 вказаного Закону, несвоєчасно, без поважних причин, а саме 03 квітня 2018 року о 17:50 год. подала на офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції щорічну декларацію за 2017 рік особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, чим вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 1726 КУпАП. Правопорушення було виявлено 31 травня 2019 року.

Прокурор Олійник Х. Я. у судовому засіданні зазначила, що ОСОБА_1 , не подала документи, які б підтверджували належність подання декларації, яку б вона мала подати, матеріали прийшли в травні 2019 року, зазначає також, що з дня виявлення НАЗК про даний факт не пройшло ще двох років.

ОСОБА_1 на розгляд справи з`явилася, вину визнала, просила суворо не карати.

Вина ОСОБА_1 підтверджується матеріалами справи, зокрема, протоколом № 485 про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, від 31 травня 2019 року, її власними поясненнями, додатком до протоколу, а також іншими матеріалами справи.

Враховуючи наведене, суд вважає, що у діях ОСОБА_1 є склад адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 1726 КУпАП.

З врахуванням даних про особу правопорушника у сукупності із обставинами справи та ступеня тяжкості вчиненого ним правопорушення, для досягнення мети адміністративного стягнення, визначеної ст. 23 КУпАП, беручи до уваги вимоги ч. 2 ст. 36 КУпАП, суд вважає, що до неї слід застосувати адміністративне стягнення у виді штрафу.

Відповідно до ст. 40-1 КУпАП, у разі винесення суддею постанови про накладання адміністративного стягнення, особою, на яку накладено таке стягнення, сплачується судовий збір у відповідності до ст. 4 Закону України «Про судовий збір» в розмірі 0,2 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 384 грн. 20 коп.

Керуючись ст. ст. 40-1, 283, 284 Кодексу України про адміністративні правопорушення,-

ухвалив:

Визнати ОСОБА_1 винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та обрати їй адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 (вісімсот п`ятдесят) грн.

Стягнути із ОСОБА_1 на користь держави 384 грн. 20 коп. судового збору.

Постанова може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду через Залізничний районний суд м. Львова протягом десяти днів з дня винесення постанови.

Суддя /підпис/ Н.М. Галайко

З оригіналом згідно.

Суддя:

Джерело: ЄДРСР 82748010
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку