open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Єдиний унікальний номер справи 235/1755/19

номер провадження 2-о/235/239/19

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

1 липня 2019 року м. Покровськ

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області у складі:

Головуючого судді: Клікунової А.С.,

Присяжних: Бурковської І. В., Пригонець С. Є.,

за участю секретаря судового засідання: Ліпскіс О.О.,

заявників: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,

представника заінтересованої особи: Васильчук Т. В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Покровська в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , заінтересовані особи Служба у справах дітей Покровської районної державної адміністрації Донецької області, Покровський міський відділ реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області про усиновлення, -

В С Т А Н О В И В :

На підставі ч. 6 ст. 259 ЦПК України складання повного тексту рішення суду відкласти на строк не більш десять днів з дня закінчення розгляду справи, оголосивши її вступну і резолютивну частини.

На підставі ст. ст. 207, 208, 211, ч. 2 ст. 213, 218, 222, 225, 229, 233, 283 СК України, керуючись ст.ст. 293, 313, 314 ЦПК України, суд, -

В И Р І Ш И В :

Заяву ОСОБА_2 , ОСОБА_1 про усиновлення - задовольнити.

Визнати ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України та ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , громадянки України, які перебувають в зареєстрованому шлюбі - усиновлювачами неповнолітнього ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та записати їх батьками дитини.

Покровському міському відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Донецькій області внести зміни до актового запису №433 про народження ОСОБА_3 , вчинений 10 серпня 2016 року Красноармійським міським відділом реєстрації актів громадянського стану Донецької області:

- виключити записи про біологічних батьків дитини;

- ім`я та дату народження дитини залишити без змін;

- прізвище та по - батькові ОСОБА_3 змінити на ОСОБА_3 :

- в графі «батько» замість: ОСОБА_5 , громадянина України вказати: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянин України.

- в графі «мати» замість ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , громадянка України вказати: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , громадянка України.

Усиновлення вважається здійсненим у день набрання чинності рішенням суду про усиновлення.

Копію рішення суду після набрання законної сили надіслати, в порядку ч. 7 ст. 314 ЦПК України, до органу державної реєстрації актів цивільного стану за місцем ухвалення рішення для внесення необхідних змін до актового запису про народження усиновленої дитини.

Наголосити, що відповідно до ст. 228 СК України особи, яким у зв`язку з виконанням службових обов`язків доступна інформація щодо усиновлення, зобов`язані не розголошувати її.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закритті апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного розгляду.

Рішення суду може бути оскаржено в апеляційному порядку учасниками справи, а також особами, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов`язки, повністю або частково до Донецького апеляційного суду через Красноармійський міськрайонний суд Донецької області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або в разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручене у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Дата складання повного тексту рішення суду - 10.07.2019 року (з урахуванням положення ч. 6 ст. 259 ЦПК України).

Суддя

Присяжні

Джерело: ЄДРСР 82726130
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку