open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Костопільський районний суд Рівненської області

СУДОВИЙ НАКАЗ

Справа № 564/1591/19

26 червня 2019 року

м .Костопіль

Костопільський районний суд Рівненської області в особi суддi Левчук В.В.

розглянувши заяву Комунального підприємства «Костопільське будинкоуправління» (м.Костопіль Рівненської області, вул.1Травня 7а) про видачу судового наказу про стягнення боргу з боржника ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 )

ВСТАНОВИВ:

Стягувач , Комунальне підприємство «Костопільське будинкоуправління», звернувся до Костопільського районного суду Рівненської області із заявою про видачу судового наказу про стягнення боргу з боржника ОСОБА_1 .

У своїй заяві Комунальне підприємство «Костопільське будинкоуправління» просить суд видати судовий наказ на стягнення з боржника заборгованості за послуги з утримання будинку та прибудинкової території на суму 3127 грн. 38 коп. за період з 10.2017 по 01.06.2019 та 192,10 грн. судових витрат.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», індивідуальний споживач зобов`язанийоплачувати надані житлово-комунальні послуги за цінами/тарифами, встановленими відповідно до законодавства, у строки, встановлені відповідними договорами..

Відповідно до ч.2 п.7 Правил користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків, затверджених постановою КМУ №572 від 08.10.1992, власник та наймач (орендар) квартири, житлового приміщення у гуртожитку зобов`язаний оплачувати надані житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом.

Згідно до п.п.1 п.13 договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкової території, укладеного 01.12.2014 між Комунальним підприємством «Костопільське будинкоуправління» та ОСОБА_1 (далі договір), виконавець зобов`язується забезпечувати своєчасне надання послуг належної якості згідно із законодавством.

Згідно до п.п.1 п.11 договору, споживач зобов`язаний оплачувати послуги в установлений цим договором строк.

Згідно п.5 договору, розрахунковим періодом є календарний місяць. У разі застосування щомісячної системи оплати послуг платежі вносяться не пізніше ніж до 10 числа місяця, що настає за розрахунковим.

Згідно п.6 договору, послуги оплачуються в готівковій та безготівковій формі.

Згідно заяви про видачу судового наказу, станом на 01.06.2019 ОСОБА_1 має заборгованість за надані за послуги з утримання будинку та прибудинкової території на суму 3127,38 грн. Заборгованість у сумі утворилася з жовтня 2017 року.

Згідно витяга із особового рахунку № НОМЕР_1 ОСОБА_1 станом на 01.06.2019 останній має заборгованість за надані з утримання будинку та прибудинкової території на суму 3127,38 грн.

Заборгованість не погашена.

Відповідно до ч.ч.2,3 ст.167 Цивільного процесуального кодексу України, за результатами розгляду заяви про видачу судового наказу суд видає судовий наказ або постановляє ухвалу про відмову у видачі судового наказу. Судовий наказ оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, проте може бути скасований у порядку, передбаченому цим розділом.

Форма і зміст заяви про скасування судового наказу та строки її подання визначені статтею 170 Цивільного процесуального кодексу України.

Відповідно до п.7 ч.1 ст.168 Цивільного процесуального кодексу України, під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Подана заява відповідає вимогам ст.ст.163, 164 Цивільного процесуального кодексу України, подана належною особою, вимога відповідає таким, за якими може бути видано судовий наказ, заява підсудна Костопільському районному суду Рівненської області, підстави для відмови у видачі судового наказу відсутні.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.160, 167, 168 ЦПК України,

НАКАЗУЮ:

1. Стягнути з ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , АДРЕСА_1 ) на користь Комунального підприємства «Костопільське будинкоуправління» (м.Костопіль Рівненської області, вул.1Травня 7а, код ЄДРПОУ 03352231) 3127 /три тисячі сто двадцять сім/ гривень 38 копійок заборгованості за послуги з утримання будинку та прибудинкової території.

2. Стягнути ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , АДРЕСА_1 ) на користь Комунального підприємства «Костопільське будинкоуправління» (м.Костопіль Рівненської області, вул.1Травня 7а, код ЄДРПОУ 03352231) 192 /сто дев`яносто дві/ гривні 10 копійок витрат по сплаті судового збору за подання заяви про видачу судового наказу.

3. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя В. В. Левчук

Джерело: ЄДРСР 82662215
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку