open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/651/19

Провадження № 3/552/240/19

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19.02.2019 року суддя Київського районного суду м. Полтави - Шиян В.М., за участю прокурора Лисенко Н.М., адмінпритягуваної ОСОБА_1, розглянувши матеріали, які надійшли з Департаменту захисту економіки Управління захисту економіки в Полтавській області про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженки ІНФОРМАЦІЯ_2, Удмуртія, гр.. України, проживає та зареєстрована ІНФОРМАЦІЯ_3, ідентифікаційний код не встановлено, працює провідним гідрологом відділу водокористування та обліку вод по Полтавській області Міжрегіонального офісу захисних масивів Дніпровських водосховищ Державного агентства водних ресурсів України, вул.. Коцюбинського, 6, м. Полтава, має на утриманні дитину ІНФОРМАЦІЯ_4, за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, -

встановив:

04.02.2019 року було виявлено, що ОСОБА_1, будучи заступником начальника відділу комплексного використання водних ресурсів Полтавського регіонального управління водних ресурсів, відповідно до підпункту «а» пункту 2 частини 1 статті 3 Закону України «Про запобігання корупції», примітки до ст.. 172-6 КУпАП, будучи субєктом відповідальності на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», у порушення вимог ч. 1 ст. ст.. 45 вказаного Закону, Рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 10.06.2016 року №3 (зі змінами) несвоєчасно, без поважних причин, тобто після встановленого терміну декларування (до 01.04.2018 року), а саме лише 10.04.2018 року подала на офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції щорічну декларацію за 2017 рік особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, чим вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.172-6 КУпАП.

Допитана в суді ОСОБА_1 вину у вчиненні правопорушення визнала та пояснила, що вчасно не подала декларацію за 2017 рік, оскільки спочатку вважала, що не повинна подавати декларацію, у подальшому ж для входу в Реєстр неодноразово подавала заявки на зміну ЕПЦ, але не отримувала повідомлення про прийняття заявки. Про неподання декларації їй було повідомлено 04.04.2018 року, про що нею були надані відповідні пояснення. Пояснила, що на даний час на посаді заступника начальника не працює, зазначає, що до адміністративної відповідальності притягається вперше, має на утриманні дитину ІНФОРМАЦІЯ_4, має скрутне матеріальне становище.

Вина ОСОБА_1 підтверджується даними протоколу про адміністративне правопорушення №54 від 04.02.2019 року, даними рапорту про виявлення правопорушення, даними додатку про послідовність дій користувача ОСОБА_1, даними пояснень ОСОБА_1, даними документів Державного агентства водних ресурсів України, наданих щодо заступника начальника відділу комплексного використання водних ресурсів ОСОБА_1

Відповідно до ст.22КУпАП, при малозначності вчиненого адміністративного правопорушення орган (посадова особа), уповноважений вирішувати справу, може звільнити порушника від адміністративної відповідальності і обмежитись усним зауваженням.

Дослідивши матеріали справи, враховуючи фактичні обставини по справі, особу правопорушника ОСОБА_1, яка до адміністративної відповідальності притягається вперше, на даний час не працює на керівній посаді, має на утриманні дитину ІНФОРМАЦІЯ_4, має скрутне матеріальне становище, вважаю за можливе звільнити її від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

Керуючись ст. ст. 22, 283, 284 КУпАП,-

постановив:

Визнати ОСОБА_1 винною у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та звільнити від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням. Провадження по справі закрити.

Постанова може бути оскаржена до Полтавського апеляційного суду через Київський районний суд м. Полтави шляхом подачі апеляційної скарги в 10-денний термін з дня проголошення постанови.

Суддя В.М.Шиян

Джерело: ЄДРСР 79980211
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку