open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття спрощеного позовного провадження

в адміністративній справі

справа №1.380.2019.000438

20 лютого 2019 року

м . Львів, вул. Чоловського, буд. 2

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Лунь З.І., перевіривши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України про визнання протиправним рішення.

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА _1 (місце утримання у ДП «Дрогобицька виправна колонія №40»: 82119, Львівська область, м.Дргобич, вул. Трускавецька, 77) звернувся до суду з позовом до Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України (місцезнаходження: 04050, м.Київ, вул.Мельникова, 81), в якому просить суд:

- визнати рішення відповідача, викладені у протоколі № 8 від 18.09.2018 про переведення його з багатомісних приміщень камерного типу ДУ «Городищенська виправна колонія № 96» до багатомісних приміщень камерного типу сектора максимального рівня безпеки для тримання чоловіків засуджених до довічного позбавлення волі при ДУ «Дрогобицька виправна колонія № 40» протиправним, порушенням прав позивача, визначених ч. 4 ст. 7; ч. 1 ст. 93 Кримінально-виконавчого кодексу України та розділу ІІ ч. 1 п. 1 Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань, а також порушенням ч. 1 ст. 8, ч. 2 ст. 19, ч. 1 ст. 68 Конституції України, п.п.1-3 ч. 1 ст. 2, ст. 3, ч. 1 ст. 4 Закону України «Про державну кримінально-виконавчу службу України» та ч. 1 ст. 1; ч. 7 ст. 4 Кримінально-виконавчого кодексу України.

Ухвалою від 04.02.2019 вказану позовну заяву залишено без руху та встановлено позивачу десятиденний строк для усунення недоліків, зазначених у мотивувальній частині ухвали, з дати отримання копії, а також роз'яснено позивачу, що в разі не усунення недоліків, позовна заява буде вважатися неподаною та повернута. У визначений судом строк позивач усунув недоліки позовної заяви.

Вказаний спір виник з публічно-правових відносин та відповідно до правил предметної юрисдикції визначених статтями 19, 20 КАС України підлягає розгляду Львівським окружним адміністративним судом.

Судом встановлено, що позовна заява відповідає вимогам статей 160, 161 КАС України.

Підстави для повернення чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до положень ст.ст. 257, 260 КАС України справа буде розглянута за правилами спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 5 ст. 262 КАС України розгляд справи буде здійснюватись без повідомленням сторін за наявними у справі матеріалами.

Керуючись ст.ст 3, 257, 258, 260, 262 КАС України суд,

У Х В А Л И В :

призначити справу до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Запропонувати відповідачу у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання зазначеної ухвали, надати (надіслати) суду відзив на позов, а також всі письмові та електронні докази, роз'яснивши, при цьому про необхідність дотримання вимог ст. 162 КАС України.

Запропонувати позивачу у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву на позов, у разі його подання відповідачем - подати відповідь на відзив, дотримуючись, при цьому, приписів ст. 163 КАС України.

Запропонувати відповідачу у п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив на позов, у разі його подання позивачем - подати заперечення на позов, дотримуючись, при цьому, приписів ст. 164 КАС України.

Повідомити сторонам, що справу буде розглянуто протягом розумного строку, але не пізніше шістдесяти днів із дня відкриття провадження, відповідно до ст. 258 КАС України.

Справа розглядатиметься судом у складі судді Лунь З.І. одноособово.

Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб - адресою: http://adm.lv.court.gov.ua/sud1370/gromadyanam/csz/ на Офіційному веб-порталі судової влади України.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Лунь З.І.

Джерело: ЄДРСР 79966478
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку