open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 183/6282/18

№ 2-а/183/38/19

У Х В А Л А

01 лютого 2019 року м. Новомосковськ

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого судді Городецького Д.І.

секретаря Макаренко А.О.

розглянувши в судовому засіданні в м. Новомосковську в порядку спрощеного позовного провадження адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до інспектора патрульної служби № 3 Національної поліції кіберполіції ОСОБА_2 про визнання протиправною та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, -

в с т а н о в и в :

09 жовтня 2018 року ОСОБА_1 звернувся до інспектора патрульної служби № 3 Національної поліції кіберполіції ОСОБА_2 про визнання протиправною та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення.

Ухвалою суду від 23 жовтня 2019 року було відкрите провадження у справі та призначений розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

01 лютого 2019 року на запит суду надійшла відповідь з Мар’їнського відділення поліції Волноваського відділу поліції Головного управління патрульної поліції в Донецькій області згідно якої відповідач у справі ОСОБА_2 перебуває на посаді інспектора сектору реагування патрульної поліції № 3 Мар’їнського ВП Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області.

Дослідивши матеріали справи та подану відповідь, суд дійшов до наступного висновку.

У відповідності до ч. 3,4 ст. 48 КАС України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до ухвалення рішення у справі за згодою позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи. Суд має право за клопотанням позивача до ухвалення рішення у справі залучити до участі у ній співвідповідача. Якщо позивач не згоден на заміну відповідача іншою особою, суд може залучити цю особу як другого відповідача. У разі відмови у задоволенні позову до такого відповідача понесені позивачем витрати відносяться на рахунок держави.

У зв’язку з наведеним, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості належного відповідача інспектора сектору реагування патрульної поліції № 3 Мар’їнського відділення поліції Волноваського відділу поліції Головного управління патрульної поліції в Донецькій області майора поліції ОСОБА_2 (місцезнаходження за адресою: 85612, Донецька область, м. Курахове, вул. Мечникова, буд. 16 ).

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 80, 90, 93, 183, 248, 256 КАС України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Залучити до участі у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до інспектора патрульної служби № 3 Національної поліції кіберполіції ОСОБА_2 про визнання протиправною та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, належного відповідача - інспектора сектору реагування патрульної поліції № 3 Мар’їнського відділення поліції Волноваського відділу поліції Головного управління патрульної поліції в Донецькій області майора поліції ОСОБА_2 (місцезнаходження за адресою: 85612, Донецька область, м. Курахове, вул. Мечникова, буд. 16 ).

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Д.І. Городецький

Джерело: ЄДРСР 79965138
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку