open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Номер справи 623/433/19

Номер провадження 2-н/623/57/2019

СУДОВИЙ НАКАЗ

іменем України

18 лютого 2019 року м. Ізюм

Суддя Ізюмського міськрайонного суду Харківської області Бєссонова Т. Д., розглянувши заяву Ізюмського комунального виробничого водопровідно - каналізаційного підприємства до ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Відповідності до ст.ст. 67,68,162 ЖК України, ст.ст. 14,15,20,21 ЗУ « Про житлово - комунальні послуги, постанови № 630 Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року, п. 3 ч.1 ст. 161, ст. 168 ЦПК України,-

Н А К А З У Ю :

1. Стягнути з ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1, ІПН: НОМЕР_1, паспорт НОМЕР_2 на користь Ізюмського комунального виробничого водопровідно - каналізаційного підприємства, юридична адреса Харківська область, м. Ізюм, вул. Чумацька (Калініна), 11 р/р 26004060384996, МФО 351931 в ПАТ КБ «Приватбанк», код ЄДРПОУ 24673063 заборгованість за надані послуги з водопостачання та водовідведення в сумі 8565 (вісім тисяч п'ятсот шістдесят п'ять ) гривень 27 копійок.

2. Стягнути з ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1, ІПН: НОМЕР_1, паспорт НОМЕР_2на користь Ізюмського комунального виробничого водопровідно - каналізаційного підприємства, юридична адреса Харківська область, м. Ізюм, вул. Калініна, 11 р/р 26004060384996, МФО 351931 в ПАТ КБ « Приватбанк», код ЄДРПОУ 24673063 судовий збір в сумі 192 (сто дев'яносто дві) гривні 10 копійок.

3. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя ______________________ __ Бєссонова Т.Д.____________

Згідно зі статтею 170 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) боржник має право протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування суду, який його видав, крім випадків видачі судового наказу відповідно до пунктів 4,5 частини першої ст. 161 цього Кодексу.

Заява боржника про скасування судового наказу, подана після закінчення строку, встановленого частиною першою статті 170 цього Кодексу, повертається, якщо суд за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку для подання цієї заяви.

Відповідно до частини 1 статті 172 ЦПК України у разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п'яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

У разі відсутності підстав для повернення заяви про скасування судового наказу, суддя не пізніше двох днів після її подання постановляє ухвалу про скасування судового наказу, в якій роз'яснює заявнику ( стягувачу) його право звернутися до суду із тими самими вимогами в порядку спрощеного позовного провадження ( ч. 3 ст. 171 ЦПК України).

Судовий наказ видано "____"________________2019 р.

Судовий наказ набрав чинності "________"_________________2019 року.

Судовий наказ може бути пред'явлений до виконання з "___"_________20___ р. по "____"___________20____ р.

Суддя Ізюмського міськрайонного суду Т. Д. Бєссонова

Дата надходження судового Наказу на виконання

Повне найменування установи, підприємства, Організації, в якому Знаходиться судовий Наказ на виконанні

Загальна сума, відрахована за судовим наказом

Дата повернення судового наказу до відділу державно Виконавчої служби чи Стягувачеві

Підстава повернення Судового наказу

Підпис керівника установи підприємства, організації (з прикладанням печатки)

Інші

відмітки___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 79887262
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку