open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Провадження № 6/537/38/2019

Справа № 537/2726/17

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18.02.2019 Крюківський районний суд м. Кременчука Полтавської області в складі головуючого судді - Маханькова О.В., за участю секретаря судового засідання Шаповал М.С., розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Крюківського районного суду м.Кременчука подання ст. державного виконавця Крюківського ВДВС м.Кременчука ГТУЮ в Полтавській області ОСОБА_1 про оголошення розшуку боржника ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1,-

В С Т А Н О В И В:

Державний виконавець Крюківського відділу ВДВС м. Кременчука звернувся до суду з поданням про оголошення розшуку ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1.

Свої вимоги мотивував тим, що ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 на підставі вироку Крюківського районного суду м.Кременчука № 537/2726/17 від 03.07.2017р. зобов*язаний виплачувати в рахунок відшкодування нанесених збитків в сумі 5389 грн.

На виконанні Крюківського ДВС м.Кременчука ГТУЮ в Полтавській області перебуває відкрите виконавче провадження з примусового виконання виконавчого листа за вироком Крюківського районного суду м.Кременчука № 537/2726/17 від 03.07.2017р. , за яким він

зобов*язаний виплачувати на користь Кременчуцької міськради в рахунок відшкодування нанесених збитків в сумі 5389 грн.

За адресою, вказаною у виконавчому документі : м. Кременчук, вул. Добролюбова буд. 11/23 боржник фактично не проживає.

Відповідно до акту державного виконавця від 25.09.2018 р. та від 23.01.2019р. щодо реєстрації місця проживання боржника, то встановлено ,що ОСОБА_2, який зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2, за вказаною адресою не проживає.

Місце роботи та фактичне місце проживання боржника не відомі.

Згідно відомостей з Державного реєстру МВС та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно інформація відсутня.

Розглянувши подання державного виконавця та надані до нього документи, суд приходить до висновку, що подання обґрунтоване та підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно виконавчого провадження №54615230 ,виданого 16.08.2017 року з примусового виконання виконавчого листа за вироком Крюківського районного суду м.Кременчука № 537/2726/17 від 03.07.2017р.

При виході державного виконавця за адресою боржника , вказаного у виконавчому листі встановлено, що боржник за адресою: м. Кременчук, вул. Добролюбова 11/23 не проживає.

Майно належне боржнику не виявлено. Боржник за даною адресою не проживає і його місце роботи та місце проживання невідоме.

Враховуючи, що боржник від виплати стягнення аліментів ухиляється ,прийняті державним виконавцем міри не виявилися позитивними і місце знаходження боржника невідоме, суд вважає за необхідне оголосити його розшук.

Відповідно до ст.355 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Законів України «Про державну виконавчу службу» та «Про виконавче провадження» та ст. 438 ЦПК - розшук оголошується за місцем виконання рішення, за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або за місцем знаходження його майна, або за місцем проживання стягувача.

Керуючись ст.42 Закону України «Про виконавче провадження» , ст.438 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Подання ст.державного виконавця Крюківського відділу державної виконавчої служби м. Кременчука ГТУЮ в Полтавській області про оголошення розшуку боржника ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 - задовольнити.

Оголосити розшук боржника ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Останнє відоме місце проживання боржника : м. Кременчук, вул. Добролюбова 11/23

Копію ухвали направити начальнику відділення поліції № 1 Кременчуцького ВП ГУНП в Полтавській області – для виконання та Крюківському ВДВС м.Кременчука ГТУЮ в Полтавській області – для відому.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Полтавської області через Крюківський районний суд м. Кременчука Полтавської області в строк 15 днів з дня оголошення ухвали.

Суддя: Маханьков О.В.

Джерело: ЄДРСР 79873855
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку