open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 369/1943/19

Провадження № 1-в/369/66/19

П О С Т А Н О В А

Іменем України

12.02.2019 року м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі:

головуючої судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві справу за поданням начальника Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області про встановлення адміністративного нагляду відносно засудженого ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Боярка Києво-Святошинського району Київської області, громадянина України, мешканця АДРЕСА_1 , не працюючого, раніше судимого,

про встановлення адміністративного нагляду, -

встановив:

Вироком від 21.02.2011 року Києво-Святошинського районного суду Київської області ОСОБА_4 засуджений за ч. 2 ст. 296, ч. 2 ст. 190, ч. 1 ст. 304, ст. ст. 70, 71 КК України до 4 (чотирьох) років 6 (шести) місяців позбавлення волі. 07.08.2014 року ОСОБА_3 достроково звільнився з Черкаської ВК-62 за ухвалою Придніпровського районного суду м. Черкаси від 30.07.2014 року на підставі ст. 2 Закону України «Про амністію у 2014 році».

12.02.2019 року на адресу суду надійшло подання начальника Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області про встановлення адміністративного нагляду раніше судимому ОСОБА_3 терміном на 1 (один) рік, оскільки засуджений після звільнення з місць відбуття покарання систематично порушує громадський порядок, за що був притягнутий до адміністративної відповідальності.

Згідно наданих суду матеріалів ОСОБА_3 більше двох разів був засуджений за умисні злочини, після звільнення з місць відбуття покарання систематично порушує громадський порядок, за що притягувався до адміністративної відповідальності.

Згідно п. «в» ст. 3 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі» адміністративний нагляд встановлюється щодо повнолітніх осіб, засуджених до позбавлення волі за тяжкі, особливо тяжкі злочини чи засуджених два і більше разів до позбавлення волі за умисні злочини, якщо вони після відбування покарання або умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, незважаючи на попередження органів Національної поліції, систематично порушують громадський порядок і права інших громадян, вчиняють інші правопорушення.

Відповідно до ч. 1 ст. 6 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі» адміністративний нагляд встановлюється у визначеному статтею 5 цього Закону порядку терміном від одного року до двох і не може перевищувати термінів, передбачених законом для погашення або зняття судимості.

Отже, враховуючи, що станом на день розгляду подання судимість у ОСОБА_3 за вироком від 21.02.2011 року Києво-Святошинського районного суду Київської області не погашена, останній систематично порушує громадський порядок, суд вважає за необхідне встановити відносно нього адміністративний нагляд терміном на 1 (один) рік з забороною залишати місце проживання в певний час, відвідування розважальних закладів, де спиртні напої продаються на розлив, та зобов`язанням явки до відділу поліції з метою контролю поведінки засудженого.

Разом з тим, суд вважає недоцільним встановлювати засудженому ОСОБА_3 під час адміністративного нагляду таке обмеження як заборону виїзду за межі Києво-Святошинського району Київської області з дозволу на те керівництва Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області.

На підставі викладеного, керуючись ст. 158-159 КВК України, ст. ст. 3, 5, 6, 10 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», -

постановив:

Подання задовольнити частково.

Встановити відносно ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Боярка Києво-Святошинського району Київської області, мешканця АДРЕСА_1 , адміністративний нагляд терміном на 1 (один) рік, починаючи з 12.02.2019 року, з наступним обмеженням:

1)забороною виходу з квартири АДРЕСА_2 з 23 години вечора до 4 години ранку наступного дня;

2)забороною відвідувати розважальні заклади (кафе, бари, ресторани та інші місця), де здійснюється торгівля спиртними напоями на розлив;

3)зобов`язати явкою до Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області один раз в місяць першої суботи місця з дев`ятої до дванадцятої години для проведення реєстрації.

У встановленні обмеження щодо виїзду за межі Києво-Святошинського району Київської області з дозволу керівництва Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області відмовити.

Постанова може бути оскаржена до Київського апеляційного суду Київської області через Києво-Святошинський районний суд Київської області протягом п`ятнадцяти діб з моменту її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 79872639
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку