open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 523/1976/19

Номер провадження 3/523/1325/19

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"08" лютого 2019 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду міста Одеси Малиновський О.М., розглянувши матеріали адміністративної справи, що надійшли з Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,

громадянинУкраїни, не працює, проживає за адресою:

АДРЕСА_1 ;

у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП,

ВСТАНОВИВ

Згідно протоколу про адміністративне правопорушення № 137 від 01 лютого 2019 року ОСОБА_1 в порушення п. 1 ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями (перед звільненням), а саме: не подав декларацію в передбачений термін до 17 червня 2018 року, а подав з порушенням вказаного терміну лише 18 січня 2019 року о 09 годині 44 хвилин. Зазначеними діями ОСОБА_1 вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.

Вивчивши матеріали справи про адміністративне правопорушення суддя дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 1ст. 276 КУпАП, справи про адміністративне правопорушення розглядаються за місцем його вчинення.

З матеріалів справи вбачається, що ОСОБА_1 працював на посаді начальника відділення територіального забезпечення пальним та мастильними матеріалами складу пального та мастильних матеріалів військової частини НОМЕР_1 в період часу з 30 листопада 2017 року по 17 червня 2018 року (наказ начальника Головного управління персоналу заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України (по особовому складу) від 14 травня 2018 року № 128). Згідно протоколу про адміністративне правопорушення датою вчинення адміністративного правопорушення є дата несвоєчасної подачі декларації, тобто 18 січня 2019 року. Отже, на момент вчинення адміністративного правопорушення ОСОБА_1 вже не працював у військовій частині НОМЕР_1 , а відтак визначення місця вчинення правопорушення за місцем колишньої служби за адресою: АДРЕСА_2 , є помилковим. Адресою проживання ОСОБА_1 є: АДРЕСА_1 , що за адміністратвино-територіальним поділом м. Одеси відноситься до Малиновського району. Оскільки у суду відсутні інші відомості щодо місця вчинення адміністративного правопорушення, то місцем його вчинення слід вважати місце проживання ОСОБА_1 , а відтак справа не є підсудною Суворовському районному суду міста Одеси.

Таким чином, дослідивши матеріали справи, суддя вважає, що відсутні будь-які правові підстави для розгляду справи Суворовським районним судом міста Одеси в зв`язку з її непідсудністю даному суду, а відтак матеріали справи про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1 про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченогоч. 1 ст. 172-6 КУпАП, підлягають поверненню для встановлення та визначення підсудності.

Керуючись ст.ст. 276, 278 КУпАП, суд, -

ПОСТАНОВИВ

Матеріали справи про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , про притягнення його до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 172-6 КУпАПповернути до Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України (м. Одеса, вул. Осипова, буд. 23) для вирішення питання про направлення справи за підсудністю.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя

Джерело: ЄДРСР 79756016
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку