open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 522/781/19

Провадження № 3/522/903/19

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04 лютого 2019 року м. Одеса

Суддя Приморського районного суду м. Одеси Попревич В.М., за участю прокурора Острик О.В., особи, стосовно якої складено протокол - ОСОБА_1, розглянувши у судовому засіданні протокол про адміністративне корупційне правопорушення стосовно:

ОСОБА_1, яка народилася ІНФОРМАЦІЯ_1 ум. Одесі, громадянка України, не працює, яказареєстрована та фактично проживає за адресою:АДРЕСА_1.

- за ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, -

В С Т А Н О В И В:

15 січня 2019 рокуоперуповноваженим Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Яковлєвим І.В. складено протокол про вчинення Головним державним ревізором- інспектором відділу обліково-звітних систем Одеського управління офісу великих платників податків ОСОБА_1, адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст.172-6КУпАП, за наступних обставин.

Так, ОСОБА_1 в порушення вимог ч.1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та Рішення Національного агенства з питань запобігання корупції № 3 від 10.06.2016, несвоєчасно подала до 1 квітня 2018 року декларацію особи уповноважену на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства за формою, що визначається Національним агентством, чим вчинила адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, відповідальність за яке передбачене ч.1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ОСОБА_1,є суб'єктом відповідальності за вчинення правопорушення пов'язаного з корупцією, згідно ч.1 ст.3 Закону України «Про запобігання корупції».

Відповідно до п.1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», особи, зазначені у пункті 1, підпунктах « а» і «в» пункту 2, пункті 5 частини першої статті 3 цього Закону, зобов'язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Таким чином, своїми діямиМкртчян О.В., несвоєчасно подала без поважних причин декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Датою виявлення правопорушення є дата зібрання всіх матеріалів перевірки, що підтверджують факт скоєння правопорушення та складання адміністративного протоколу № 80/2019 від 15.01.2019.

Ознайомившись з адміністративними матеріалами, а саме: протоколом про адміністративне правопорушення пов'язаного з корупцією № 80/2019 від 15.01.2019 року, поясненнями ОСОБА_1, та іншими адміністративними матеріалами, вважаю ОСОБА_1,винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, за кваліфікуючими ознаками: несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Так, відповідно до вимог ст.22 Кодексу України про адміністративне правопорушення, визначено, що при малозначності вчиненого адміністративного правопорушення орган, уповноважений вирішувати справу, може звільнити порушника від адміністративної відповідальності.

З урахуванням характеру вчиненого правопорушення, особи правопорушника, ступеню її вини, майнового стану, вважаю необхідним накласти адміністративне стягнення у вигляді усного зауваження.

Керуючись ст. ст. 9, 10,22, 24, 38, 173, 221, 268, 283, 284 КУпАП, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

ОСОБА _1, ІНФОРМАЦІЯ_1, визнати винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП і обмежитись усним зауваженням.

Постанова може бути оскаржена до Одеського апеляційного суду через Приморський районний суд м. Одеси протягом 10 діб.

Суддя Приморського

районного суду міста Одеси: Попревич В.М.

04.02.2019

Джерело: ЄДРСР 79755352
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку