open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

======================================================================

УХВАЛА

05 лютого 2019 року Справа № 915/1581/18

м . Миколаїв

Господарський суд Миколаївської області, у складі судді Семенчук Н.О.,

представник позивача в підготовче засідання не з’явився,

за участю представника відповідача – ОСОБА_1 – дов.№20 від 03.09.2018

в ході підготовчого засідання у справі

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Інститут новітніх технологій в освіті”, 04136, м.Київ, вул.Північно – Сирецька, 1-3

до відповідача: Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, 54001, м.Миколаїв, вул.Адміральська, 27/1

про: скасування рішення,

Товариство з обмеженою відповідальністю “Інститут новітніх технологій в освіті” звернулось до господарського суду Миколаївської області з позовною заявою №б/н від 07.12.2018 до Адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України в якій просить суд скасувати рішення Адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України №18-ріш від 24 жовтня 2018 року.

23.01.2019 відповідач до відділу документального забезпечення господарського суду Миколаївської області надав відзив в якому проти позовних вимог заперечує з підстав викладених у відзиві.

25.01.2019 позивач до відділу документального забезпечення господарського суду Миколаївської області надав заяву в якій просить суд розглядати справу за відсутності позивача.

Рішенням Адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України №18-ріш від 24 жовтня 2018 року, яке оскаржується позивачем, Товариство з обмеженою відповідальністю “Інститут новітніх технологій в освіті” та Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮА.РПА» притягнуто до відповідальності за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

У відповідності до ст. 50 ГПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права та обов’язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Враховуючи, що рішення у даній справі може вплинути на права та обов'язки Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮА.РПА» (код ЄДРПОУ 39279705), суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача- Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮА.РПА» та відкласти підготовче засідання.

Керуючись ст.ст. 50, 177, 181, 182, 235 Господарського процесуального кодексу України, - суд

УХВАЛИВ:

1. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮА.РПА» (04136, м.Київ, вул.Північно – Сирецька,1-3, код ЄДРПОУ 39279705).

2. Підготовче засідання відкласти на “11” березня 2019 року об 11 год. 00 хв.

3. Позивачу у строк до 15.02.2019 направити на адресу 3-ї особи позовну заяву №б/н від 07.12.2018 та додані до неї документи, докази направлення надати до суду.

4. Відповідачу у строк до 15.02.2019 направити на адресу 3-ї особи відзив №64-02/93 від 22.01.2019 на позовну заяву та додані до неї документи, докази направлення надати до суду.

5. Запропонувати Товариству з обмеженою відповідальністю «ЮА.РПА» надати суду письмові пояснення щодо позову або відзиву, оформлені згідно до вимог ст. 165, ст.168 ГПК України разом із доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення 3-ї особи.

6. Роз’яснити учасникам справи, що заяви і клопотання по справі необхідно оформлювати згідно вимог ст. 170 ГПК України і надавати їх суду лише у письмовій формі та завчасно до судових засідань (підготовчих або слухання по суті).

7. Роз’яснити учасникам справи, що згідно ч.9 ст.80 ГПК України копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

8. Повідомити учасникам справи, що вони можуть отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України, а саме – www.court.gov.ua.

9. Ухвалу направити учасникам справи та на адресу – Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮА.РПА» (04136, м.Київ, вул.Північно – Сирецька,1-3).

Ухвала суду набирає законної сили у відповідності до ч.1 ст.235 Господарського процесуального кодексу України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.О. Семенчук

Джерело: ЄДРСР 79657090
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку