open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 182/829/19

Провадження № 1-в/0182/33/2019

П О С Т А Н О В А

Іменем України

05.02.2019 року м. Нікополь

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого-судді ОСОБА_1

при секретарі: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Нікополь, подання Нікопольського ВП ГУНП в Дніпропетровській області, про встановлення адміністративного нагляду стосовно:

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , українця, громадянина України, освіта середня, не працюючого, який проживає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше судимого:

-16.03.2005 року апеляційним судом Дніпропетровської області за п.п. 6, 12, ч.2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ст. 70 КК України до 13 років позбавлення волі з конфіскацією всього особистого майна. Звільнений за ухвалою Софіївського міського суду Дніпропетровської Дніпропетровської області 30.10.2014 року з Софіївської ВК № 4 умовно достроково на 10 місяців 23 дня згідно ст. 81 КК України

В С Т А Н О В И В:

Начальник Нікопольського ВП ГУНП в Дніпропетровській області звернувся з поданням до суду про встановлення адміністративного нагляду щодо гр. ОСОБА_3 посилаючись на те що, після звільнення з місць позбавлення волі маючи непогашену судимість на шлях виправлення він не став, належних висновків не зробив, ніде не працює, продовжує порушувати громадський порядок.

12.11.2018 року приблизно о 15:40 год. гр. ОСОБА_3 перебуваючи на території зупинки громадського транспорту по вул. Шаркуна в с.м.т. Червоногригорівка, курив тютюновий виріб в забороненому місці, чим порушив діюче законодавство, а саме ст. 13 Закону України «Про заходи щодо зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров`я населення» та був притягнений до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 175-1 КУпАП, а також було накладено адміністративне стягнення у вигляді попередження.

12.11.2018 року ОСОБА_3 був офіційно попереджений Нікопольським ВП ГУНГ1 в Дніпропетровській області про те, що якщо він не припинить вести антигромадський спосіб життя, то відносно нього буде встановлено адміністративний нагляд.

15.01.2019 року приблизно о 21:00 год. ОСОБА_3 на дитячо-спортивному майданчику по вул. Базарній в с.м.т. Червоногригорівка курив тютюновий виріб в забороненому місці, чим порушив діюче законодавство, а саме ст. 13 Закону України «Про заходи щодо зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров`я населення», та було притягнено до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 175-1 КпАП України, а також накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу 170 гривень на користь держави.

26.01.2019 року приблизно о 11:20 год. ОСОБА_3 перебуваючи на дитячо- спортивному майданчику по вул. Ярмарочній в с.м.т. Червоногригорівка пив алкогольний напій, а саме пиво, чим порушив ст. 15-2 Закон України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та було притягнено до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 178 КпАП України, та було накладено адміністративне стягнення у вигляді попередження.

В судовому засіданні ОСОБА_3 проти подання про встановлення відносно нього адміністративного нагляду не заперечував.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає за необхідне подання щодо встановлення адміністративного нагляду задовольнити.

За місцем проживання ОСОБА_3 характеризується посередньо, після звільнення з місць позбавлення волі належних висновків не зробив, незважаючи на попередження, продовжує скоювати правопорушення.

На підставі вищезазначеного, керуючись Законом України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», суд -

П О С Т А Н О В И В:

Встановити стосовно ОСОБА_3 , адміністративний нагляд строком на 1 (один) рік, до 05.02.2020 року включно.

Визначити наступні обмеження дій:

-заборонити виходу з території домоволодіння за адресою: АДРЕСА_1 в період часу з 22.00 годин до 05.00 годин наступної доби.

-заборонити відвідувати місця масових гулянь, ресторани, бари, кафе, де реалізуються на розлив спиртні напої, розташовані на території с.м.т. Червоногригорівка;

-заборонити виїзд в особистих справах за межі Нікопольського району, без дозволу керівництва Нікопольського ВП ГУНП в Дніпропетровській області.

Постанова може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду протягом 15-ти днів з дня наступного після винесення через Нікопольський міськрайонний суд.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 79636135
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку