open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

31 січня 2019 року

м. Дніпро

справа № 176/1416/18 (2-а/176/29/18)

Третій апеляційний адміністративний суд

у складі колегії суддів: головуючого - судді Білак С.В. (доповідач),

суддів: Шальєвої В.А., Юрко І.В.,

розглянувши в порядку письмового провадження в м. Дніпрі заяву Адміністративної комісії при виконавчому комітеті Жовтоводської міської ради про виправлення описок в постанові Третього апеляційного адміністративного суду від 03 грудня 2018 року у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області від 03 вересня 2018 року у справі №176/1416/18 (2-а/176/29/18) (головуючий суддя у 1 інстанції – Павловська І.А.) за позовом ОСОБА_1 до Адміністративної комісії при виконавчому комітеті Жовтоводської міської ради Дніпропетровської області про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою Третього апеляційного адміністративного суду від 03 грудня 2018 року апеляційну скаргу ОСОБА_1 залишено без задоволення. Рішення Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області від 03 вересня 2018 року у справі №176/1416/18 (2-а/176/29/18) залишено без змін.

23 січня 2018 року на адресу суду від Адміністративної комісії при виконавчому комітеті Жовтоводської міської ради надійшла заява про виправлення описок у рішенні суду апеляційної інстанції. В обґрунтування заяви зазначено, що за текстом постанови апеляційного суду від 03 грудня 2018 року наявні описки у прізвищі та імені позивача, а саме у вступній та резолютивній частинах зазначено «Костенкова Катерина Вікторівна» замість «Косенкова Катерина Вікторівна», у мотивувальній частині зазначено «ОСОБА_2В.» замість «ОСОБА_1В.».

Відповідно до ч.1 ст.253 КАС України, суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Зі змісту та тексту постанови Третього апеляційного адміністративного суду від 03 грудня 2018 року вбачається, що під час виготовлення судового рішення допущено технічні описки, тому суд апеляційної інстанції вважає за можливе внести виправлення у судове рішення.

Керуючись статтями 243, 253 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

Внести виправлення у постанову Третього апеляційного адміністративного суду від 03 грудня 2018 року, вірно зазначивши у вступній та резолютивній частинах постанови прізвище позивача «Косенкової Катерини Вікторівни» та у мотивувальній частині постанови ініціали позивача «ОСОБА_3В.».

Ухвала суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття, та може бути оскаржена в касаційному порядку протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення до Верховного Суду.

Головуючий - суддя С.В. Білак

суддя В.А. Шальєва

суддя І.В. Юрко

Джерело: ЄДРСР 79526913
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку