open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 127/30969/18

Провадження №11-сс/801/5/2019

Категорія: крим.

Головуючий у суді 1-ї інстанції: ОСОБА_1

Доповідач : ОСОБА_2

ВІННИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 січня 2019 року м. Вінниця

Вінницької апеляційний суд в складі:

головуючого-судді ОСОБА_2

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4

з секретарем ОСОБА_5

з участю:

прокурора ОСОБА_6

захисника ОСОБА_7

слідчого ОСОБА_8

розглянув у відкритому судовому засіданні в місті Вінниці апеляційну скаргу прокурора ОСОБА_9 на ухвалу Вінницького міського суду від 17.12.2018 року у справі 127/30969/18, якою частково задоволено клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області ОСОБА_10 від 01.12.2018 року про накладення арешту на документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "Градо Строй",ТОВ "Вілар-Д", ТОВ "Агропромселбуд" та ПП "Вінтурпроектгруп", які описано та вилучено 30.11.2018 року під час проведення обшуку у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року за ч. 1 ст. 205 КК України

в с т а н о в и в :

Ухвалоюслідчого судді Вінницького міського суду від 17.12.2018 року у справі 127/30969/18, частково задоволено клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області ОСОБА_10 від 01.12.2018 року про накладення арешту на документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "Градо Строй", ТОВ "Вілар-Д", ТОВ "Агропромселбуд" та ПП "Вінтурпроектгруп", які описано та вилучено 30.11.2018 року під час проведення обшуку у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року за ч. 1 ст. 205 КК України.

Слідчий суддя, частково задовольняючи клопотання слідчого та накладаючи арешт на майно, обґрунтовував своє рішення тим, що 28.11.2018 року слідчим суддею Вінницького міського суду надано дозвіл на проведення обшуку у кримінальному провадженні № 42018020000000198 від 16.10.2018 року в приміщеннях ТОВ "ГрадоСтрой". Відповідно до ухвали слідчого судді Вінницького міського суду від 28.11.2018 року надано дозвіл на проведення обшуку іншого володіння трьох поверхової споруди , розташованої перед будівельним майданчиком по вул. Стрілецька, 1 в м. Вінниці, яка представляє собою Центр продажу квартир ЖБК "Комфорт", розташованої на земельній ділянці з кадастровим номером 0510100000:01:014:0021, з метою відшукання та вилучення печаток, штампів, первинних фінансово-господарських документів, податкової звітності ТОВ "ГрадоСтрой", ТОВ "Вілар-Д", ПП "Виробничо-торгова фірма "Агропромселбуд", юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з ознаками фіктивності, так званої "Тіньової бухгалтерії", що містить інформацію про результати проведення фіктивних фінансово-господарських операцій та необлікований дохід поза офіційним бухгалтерським обліком ,в тому числі, з реалізації нерухомості (квартир); записних книжок, зошитів. блокнотів з контактною інформацією про осіб, які мають відношення до здійснення фіктивних фінансово-господарських операцій комп`ютерної техніки та носіїв інформації (флеш-накопичувачі, DVD-R носії), на яких відображена перерахована інформація; засобів зв`язку (мобільні телефони, сім-карти операторів мобільного зв`язку). На виконання ухвали слідчого судді у кримінальному провадженні 42018020000000198 від 16.10.2018 року 30.11.2018 року проведено обшук в приміщеннях ТОВ "Градо Строй", за результатами проведення якого вилучено документації у відповідності до додатку до протоколу обшуку у кількості 469 найменувань.

Враховуючи, що серед вилучених документів у кількості 469 найменувань, деякі вилучені документи не відносяться до документів фінансово-господарської діяльності, зазначених в ухвалі від 28.11.2018 року про проведення обшуку юридичних осіб та не можуть бути предметом дослідження, слідчий суддя з метою попередження, зміни чи знищення їх властивостей в результаті використання третіми особами, що може призвести до втрати доказу та перешкодить встановленню істини у провадження, дійшов до висновку про часткове накладення арешту лише на документи фінансово-господарської діяльності.

В своїй апеляційній скарзі прокурор ОСОБА_9 ставить питання проскасування ухвали Вінницького міського суду від 17.12.2018 року у справі 127/30969/18, якою частково задоволено клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області ОСОБА_10 від 01.12.2018 року про накладення арешту на документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "Градо Строй", ТОВ "Вілар-Д", ТОВ "Агропромселбуд" та ПП "Вінтурпроектгруп", які описано та вилучено 30.11.2018 року під час проведення обшуку у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року за ч. 1 ст. 205 КК України. Просить постановити нову ухвалу , якою задовольнити клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області ОСОБА_10 від 01.12.2018 року, із врахуванням письмового уточнення слідчого ОСОБА_11 , наданого 17.12.2018 року в судовому засіданні на накласти арешт на документи (всього 228 найменувань). Вимоги мотивує тим, що до документів, на які слід накласти арешт як тимчасово вилучене майно, та не входять до переліку документів, дозвіл на вилучення яких прямо передбачений в рішенні суду на проведення обшуку, відносяться документи, що стосуються реалізації квартир громадянам за адресою м. Вінниці, вул. Стрілецька, 1А, підприємством - ПП "Вінтурпроектгруп"; а також дозвільні документи наглядових та контролюючих установ, організацій щодо процесу проектування та будівництва об`єктів нерухомості по вул. Стрілецька, 1 та 1А (колишня Червоноармійська) у м. Вінниці. Арешт вказаних документів надасть можливість органу досудового розслідування вивчити , спростувати чи підтвердити слідчим шляхом доводи оперативного підрозділу УСБУ у Вінницькій області щодо існування незаконної схеми фіктивної діяльності вищевказаних товариств, вчинення при цьому інших злочинів, з метою приховування об`єкту оподаткування тощо.

Заслухавши доповідача, думку прокурора, який підтримав апеляційну скаргу, просив її задовольнити, захисника-адвоката ОСОБА_7 , який заперечував проти задоволення апеляційної скарги прокурора, перевіривши матеріали кримінального провадження, обговоривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів приходить до висновку, що апеляційна скарга прокурора ОСОБА_9 - підлягає частковому задоволенню.

Відповідно до вимогст.370 КПК України судоверішення повиннобутизаконним, обґрунтованим і вмотивованим.

Відповідно до вимог ст. 404 КПК України суд апеляційної інстанції переглядає судові рішення суду першої інстанції в межах апеляційної скарги.

Зі змісту ч. 2 ст.173 КПК України передбачається, що при вирішенні питання про арешт майна суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) достатність доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення; 3) розмір можливої конфіскації майна, можливий розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, та цивільного позову; 4) наслідки арешту майна для інших осіб; 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Розглядаючи клопотання про накладення арешту на майно, в порядку статей 170-173 КПК України, для прийняття законного та обґрунтованого рішення, слідчий суддя повинен з`ясувати всі обставини, які передбачають підстави для арешту майна або відмови у задоволенні клопотання про арешт майна.

В силу ч. 1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове позбавлення підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, у разі якщо до такої юридичної особи може бути застосовано захід кримінально-правового характеру у вигляді конфіскації майна, можливості відчужувати певне його майно за ухвалою слідчого судді або суду до скасування арешту майна у встановленому цим Кодексом порядку.

Відповідно до вимог цього Кодексу арешт майна може також передбачати заборону для особи, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Метою арешту майна є забезпечення кримінального провадження, забезпечення цивільного позову у кримінальному провадженні, забезпечення конфіскації або спеціальної конфіскації. Арештованим може бути майно, яким володіє, користується чи розпоряджається підозрюваний, обвинувачений, засуджений, треті особи, юридична особа, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру за рішенням, ухвалою суду, слідчого судді.

Вищезазначені відомості щодо третьої особи повинні бути встановлені в судовому порядку на підставі достатності доказів.

Підставою арешту майна є наявність ухвали слідчого судді чи суду за наявності сукупності підстав чи розумних підозр вважати, що майно є предметом, доказом злочину, засобом чи знаряддям його вчинення, набуте злочинним шляхом, є доходом від вчиненого злочину або отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину. Арешт майна можливий також у випадках, коли санкцією статті Кримінального кодексу України, що інкримінується підозрюваному, обвинуваченому, передбачається застосування конфіскації, до підозрюваної, обвинуваченої особи заявлено цивільний позов у кримінальному провадженні. Арешт також може бути застосовано до майна третіх осіб з урахуванням частини другої цієї статті.

Арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, які перебувають у власності або володінні, користуванні, розпорядженні підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

З матеріалів кримінального провадження № 42018020000000198 від 16.10.2018 року вбачається, що ухвалою слідчого судді Вінницького міського суду Вінницької області від 17.12.2018 року у справі 127/30969/18 частково задоволено клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області ОСОБА_10 від 01.12.2018 року про накладення арешту на документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "Градо Строй", ТОВ "Вілар-Д", ТОВ "Агропромселбуд" та ПП "Вінтурпроектгруп", які описано та вилучено 30.11.2018 року під час проведення обшуку у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року за ч. 1 ст. 205 КК України.

Під час розгляду клопотання органу досудового розслідування слідчий суддя вірно встановив, що є достатні підстави вважати, що майно, на яке просять накласти арешт відповідає вимогам ч. 2, 3 ст. 170 КПК України, а тому потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь можливого втручання у права і свободи власників майна, про які йдеться в клопотанні органу досудового розслідування.

З огляду на положення ч. 2, 3 ст.170 КПК України, майно, яке має ознаки речового доказу повинно вилучатися та арештовуватися незалежно від того, хто є його власником, у кого і де воно знаходиться, незалежно від того чи належить воно підозрюваному чи іншій зацікавленій особі, оскільки в протилежному випадку не будуть досягнуті цілі застосування цього заходу - запобігання можливості протиправного впливу (відчуження, знищення, приховання) на певне майно, що, як наслідок, перешкодить встановленню істини у кримінальному провадженні.

Проте слідчий суддя не врахував уточнення до клопотання про арешт майна від 01.12.2018 року, поданими слідчим у судовому засіданні в суді першої інстанції, в яких слідчий ставить питання про накладення арешту на документи за виключенням тих, які помилково зазначені в клопотанні слідчого, і на які, на думку слідчого, відпала необхідність накладення арешту в судовому засіданні. Слідчий суддя наклав арешт частково лише на документи, які, на думку слідчого судді, стосуються фінансово-господарської діяльності.

Слідчий суддя, розглядаючи клопотання прокурора про накладення арешту на майно в порядку ст. ст. 170-173 КПК України та частково накладаючи арешт на майно, в порушення вимог ч. 2 ст. 173 КПК України, не врахував правових підстав для арешту даного майна та можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні, надав перевагу доводам захисту над доводами сторони обвинувачення без повної мотивації цієї позиції.

Слідчим суддею не встановлено, що дане майно відповідає вимогам ч.1 ст. 98 КПК України та може бути використане як речовий доказ під час досудового розслідування даного кримінального провадження для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування факту фіктивного підприємництва фігурантами даного кримінального провадження, не враховано , що всі обґрунтування клопотання слідчого та прокурора узгоджуються з вимогами КПК України та матеріалами кримінального провадження.

Оглянувши матеріали кримінального провадження та матеріали клопотання слідчого про накладення арешту та уточнення до даного клопотання підтримане слідчим та погодженим з прокурором, який безпосередньо в засіданні підтримав клопотання , апеляційний суд вважає, що доцільно накласти арешт на документи, зазначені в уточненні до клопотання про арешт на майно, яке фактично по своїй суті є уточненим клопотанням від 01.12.2018 року.

Так, 30.11.2018 року під час проведення обшуку за ухвалою слідчого судді Вінницького міського суду, у трьох поверховій споруді, розташованій перед будівельним майданчиком по вул. Стрілецька, 1 у м. Вінниця, яка представляє собою Центр продажу квартир ЖБК «Комфорт», розташованого на земельній ділянці з кадастровим номером 0510100000:01:014:0021, виявлено та вилучено документи ТОВ «Град Строй», ТОВ «Вілар-Д» та ТОВ «Виробнича-торгова фірма «Агропромселбуд» та інші документи і речі. Вказані документи, вилучені під час обшуку слідчим було вказано у клопотанні про проведення обшуку. В уточненні клопотання про проведення обшуку зазначено, що частина вказаних документів у клопотанні є помилковою та вказаний перелік цих документів, на які слід накласти арешт.

Апеляційний суд враховує і доводи апеляційної скарги в тій частині ,що сторона обвинувачення не ознайомилась з запереченнями, поданими адвокатом ОСОБА_7 проти клопотання, що позбавило сторону обвинувачення висловити свої доводи проти поданих заперечень.

Накладення арешту на перераховані в уточненому клопотанні документи має велике значення для об`єктивності дослідження у кримінальному провадженні усіх обставин, крім того вказані речі є доказами злочину, передбаченого ч.1 ст.205 КК України. Зазначені в уточненні клопотання документи підлягають дослідженню під час кримінального провадження на предмет законності володіння ними ОСОБА_12 та встановлення факту їх можливого використання для вчинення злочинів, що необхідно дослідити в сукупності шляхом проведення слідчих дій під час досудового розслідування.

Апеляційний суд вважає ,що накладення арешту на вказані документи надасть можливість органу досудового розслідування вивчити ,спростувати чи підтвердити слідчим шляхом доводи оперативних підрозділів УСБУ у Вінницькій області щодо існування незаконної схеми фіктивної діяльності згаданих суб`єктів підприємницької діяльності і є достатнім заходом забезпечення кримінального провадження. Вказаний арешт унеможливить зникнення, псування чи знищення згаданих речей і документів.

Враховуючи викладене, суд апеляційної інстанції приходить до висновку, що ухвала слідчого судді Вінницького міського суду Вінницької області від 17.12.2018 підлягає скасуванню, а клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області ОСОБА_10 від 01.12.2018 року про накладення арешту на документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "Градо Строй", ТОВ "Вілар-Д",ТОВ "Агропромселбуд" та ПП "Вінтурпроектгруп", які описано та вилучено 30.11.2018 року під час проведення обшуку у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року за ч. 1 ст. 205 КК України - підлягає до задоволення.

Керуючись ст. ст. 405, 407, 422 КПК України, суд

п о с т а н о в и в :

апеляційну скаргупрокурора ОСОБА_9 - задовольнити частково.

Ухвалу слідчогосудді Вінницького міського суду Вінницької області від 17.12.2018 року у справі 127/30969/18, якою частково задоволено клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області ОСОБА_10 від 01.12.2018 року про накладення арешту на документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "Градо Строй", ТОВ "Вілар-Д", ТОВ "Агропромселбуд" та ПП "Вінтурпроектгруп", які описано та вилучено 30.11.2018 року під час проведення обшуку у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року за ч. 1 ст. 205 КК України - скасувати.

Постановити нову ухвалу.

Клопотання старшого слідчогоз ОВССУ ФРГУ ДФСу Вінницькійобласті ОСОБА_10 від 01.12.2018року пронакладення арештуна документифінансово-господарськоїдіяльності ТОВ"ГрадоСтрой",ТОВ "Вілар-Д",ТОВ "Агропромселбуд"та ПП"Вінтурпроектгруп",які описанота вилучено30.11.2018року підчас проведенняобшуку укримінальному провадженні№42018020000000198від 16.10.2018року зач.1ст.205КК України -задовольнити.

Накласти арештна документи, вказані уклопотанні старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області ОСОБА_10 від 01.12.2018 року, окрім зазначених за номерами №№1-40, 55-58,64-112,161-235, 344-372, які слід виключити.

Накласти арешт на документи:

1. Висновок експертизи з питань охорони праці щодо проектної документації №0721В.7.05.02- 45.21.1 на 4 арк.

2 Ліцензія серії АВ №556458 на 1 арк.

3 Перелік робіт провадження господарської діяльності, пов`язаної із об`єктів архітектури від 21.10.2010 наказ №40-Л на 2 арк .

4. Зміни до перелік робіт провадження господарської діяльності, пов`язаної із об`єктів архітектури від 10.05.2011 наказ №13-Л на 1 арк.

5. Лист вих. №27/заг від 07.01.2017 на 1 арк.

6. Копія ліцензії ПП «Інвест-Сервіс» на 1 арк.

7. Копія кваліфікаційного сертифікату відповідального виконавця окремих робіт пов`язаних зі створенням об`єкта архітектури №003034 на ім`я ОСОБА_13 на 1 арк.

8. Наказ №4 від 11.08.2015, щодо призначення відповідальної особи на 1 арк.

9. Аркуш з записами виконаними від руки на 1 арк. 1 О.

10. Аркуш з записами виконаними від руки на 1 арк .

11. Аркуш з записами виконаними від руки на 1 арк.

12. Аркуш з записами виконаними від руки на 1 арк.

13. План-схема фрагменту фасаду допоміжної будівлі паркінгу на 1 арк.

14. Лист про отримання відправлення на 1 арк.

15 Довідка№258про відсутністьзаборгованості застрахувальником від03.11.13на 1 арк.

16 Довідка про відсутність заборгованості з Єдиного соціального внеску від 25.12.13 №10/17-05-15 на 1 арк

17 Рішення про відмову у наданні інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно №9715138 від 31.12.13 на 1 арк.

18 Витяг з державного реєстру обтяжень рухомого майна №42701980 від 29 .11.13 на 1 арк.

19 Лист ВК ВМС на адресу ПП «Вінтурпроектгруп» від 17.01.2015 на 1 арк.

20 ВисновокДУ Охоронинавколишнього природногосередовища №09/446від 09.11.2006на 1 арк.

21 Висновок управління містобудування і архітектури №21-5342 від 28.09.2007 на 1 арк.

22 Висновок №167/97 на проект будівництва від 09.07.2007 року на 1 арк.

23 Лист ВМР санітарно-епідеміологічної станції від 04.04.2007 №2838 на 1 арк.

24 Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи №02-02/3348 від 09.09.2006 на 1 арк.

25 Лист Вінницької міської санітарно-епідеміологічної станції №02-02/5209 від 19.06.2006 на 1 арк.

26 Висновок №43/21 щодо вибору відведення земельної ділянки під забудову від 21.01.2007 року на 1 арк.

27 Висновок № /97 на проекти будівництва № від 09.07.2007 на 2 арк.

28. Висновок територіального органу Державного пожежного нагляду №08-2/11079 від 13.10.06 на 1 арк.

29 Висновок по результатах оцінки протипожежного стану підприємства об`єкту і приміщення, що будуватиметься від 06.07.2007 на 1 арк.

30 Експертний висновок №08-2/7598 від 18.07.2007 року на 1 арк.

31 Експертний висновок №08-2/7116 від 06.07.2007 року на 1 арк.

32 Експертний висновок №08-2/7075 від 21.06.2007 року на 1 арк.

33 Експертний висновок №08-2/3648 від 04.04.2007 року на 1 арк.

34 Експертний висновок №07-В-04-387 від 05.09.2007 року про відповідність об`єкта нормативним актом з питань енергозбереження 1 арк.

35 Експертний висновок №07-03-067 від 02.08.2007 року про відповідність об`єкта нормативним актом з питань енергозбереження 1 арк.

36 Містобудівний паспорт на будівництво житлових будинків з приміщеннями торгово-офіційного призначення по вул. Київський-Червоноармійській на б арк.

37 Архітектурно-планувальне завдання №16 від 13.02.2007 на 2 арк.

38 План розташування земельної ділянки з нанесеними обмеженнями на використання на 1 арк.

39 План-схема на 1 арк.

40 Технічні умови на проектування мереж водопостачання та водовідведення житлових будинків, приміщень торгово-офісного призначення по вул. Стрілецькій 1 (вул. Червоноармійська) на 1 арк.

41 Технічні умови на приєднання двох житлових будинків з приміщеннями торгово-офісного призначення № 31-84-4298 на 1 арк.

42Технічні умови (тимчасові) на приєднання будівельного майданчика для будівництважитлового комплексу№31-84-88-4на 1 арк.

43 Опитувальний лист для видачі технічних умов на електропостачання на 1 арк.

44 Технічні умови на приєднання двох житлових будинків з приміщеннями торгово-офісного призначення на 5 арк.

45 Технічні умови на зовнішнє освітлення будівництва житлових будинків з приміщеннямиторгівельно -офісногопризначення на1 арк.

46 Технічні умови № 316 від 24 травня 2007 на 1 арк.

47 Паспорт заземлюючого пристрою у 2 прим. Всього на 2 арк.

48 Протокол №590 вимірювання опору заземлюючого пристрою а 1 арк.

49 Протокол №589 вимірювання опору заземлюючого пристрою а 1 арк.

50 Акт встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (земельних ділянок) та зон обмеження здачі межових знаків під охорону та зберігання у кількості 5 шт. всього на 5 арк.

51 Технічні умови №73 від 08.06.2007 на 2 арк.

52 Технічні умови №85 від 06.06.2007 на 2 арк.

53 Технічні умови №73 від 08.06.2007 на 2 арк.

54 Технічні умови на приєднання до мереж водопостачання та водовідведення житлових будинків з приміщеннями торговельно-офісного призначення по вул. Київській 48/1 на 1 арк.

55 Технічні умови на приєднання до мереж водопостачання та водовідведення житлових будинків з приміщеннями торговельно-офісного призначення по вул. Стрілецька 1 на 1 арк.

56 Технічні умови на тимчасове водопостачання житлових будинків з приміщеннями торговоофісного призначення по вул" Стрілецькій 1 на 1 арк.

57 Технічні умови на проектування мереж водопостачання та водовідведення житлових будинків з приміщеннями торгово-офісного призначення по вул. Стрілецькій 1 у 2 прим. всього на 2 арк.

58 Висновок управління містобудування і архітектури про погодження розміщення об`єкта №21-36 від 21.06.2006 на 1 арк.

59 Технічні умови газопостачання житлової забудови на 495 кв. з вбудованими офісними приміщеннями по вул. Червоноармійській 1. на 1 арк.

60 Технічні умови №13-02/08 від 13.02.2008 на установку комерційного вузла обліку споживання природного газу на 1 арк.

61 Копія технічних умов на газопостачання опалювального пункту адміністративних приміщень на 1 арк .

62 Технічні умови на теплопостачання 326 квартирного житлового будинку з приміщеннями торговельно-офісного призначення на 1 арк. по вул. Червоноармійська І м. Вінниця на 1 арк.

63 Опитувальний лист для видачі технічних умов на теплопостачання на 1 арк.

64 Технічні умови з пожежної безпеки на будівництво житлових будинків №08-2/3769 від 06.04.2007 на 1 арк.

65 Технічні умови на благоустрій території при будівництві житлових будинків з вбудованими торгово-офісними приміщеннями по вул. Червоноармійська 1. від 18.05.2007 на 1 арк.

66 Технічні умови на благоустрій річки Тяжилівка на відрізку території, яка розташована за адресою м. Вінниця вул" Червоноармійська 1 в зв`язку з будівництвом житлового комплексу №04/76 від 22.06.2006. на 1 арк.

67 Технічні умови на проектування робіт по будівництву житлових будинків з приміщеннями торгівельно-офісного призначення по вул" Червоноармійській 1 ум. Вінниця на 2 арк.

68 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_14 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

69 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_14 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

70 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_1 між гр. ОСОБА_16 та ПП ((ВlНТУРПРОЕКТГРУП)) в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

71 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_16 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

72 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_17 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

73 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-Аміж гр. ОСОБА_17 та ПП "ВІНТУРПРОЕКТГРУП" в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

74 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_18 та ПП "ВІНТУРПРОЕКТГРУП" в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

75 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_18 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

76 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_19 та ПГ «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

77 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_19 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

78 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_20 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках.

79 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_20 ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

80 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_21 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 4 примірниках

81 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_21 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 3 примірниках;

82 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_22 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

83 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_22 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

84 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_23 та ПГ «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірник;

85 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_23 таЛП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

86 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_24 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках; .

87 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_24 таПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП»в особідиректора ОСОБА_15 на2 арк.;

88 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресок АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_25 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

89 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкцїі цілої нежитловоїь будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_25 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

90 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_26 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

91 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_26 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

92 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_27 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

93 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_27 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

94 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_28 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

95 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_28 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

96 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_29 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

97 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_29 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

98 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_30 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

99 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_30 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

100 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м.Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_31 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

101 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_31 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

102 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_32 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

103 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_32 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

104 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_26 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

105 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_3 на ім"я ОСОБА_33 на 1 арк.;

106 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_4 на ім`я ОСОБА_33 на 1 арк.;

107 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_5 на ім`я ОСОБА_34 на 1 арк.;

108 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_6 на ім`я ОСОБА_35 на 1 арк.;

109 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_7 на ім`я ОСОБА_36 на 1 арк.;

110 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_8 на ім`я ОСОБА_37 на 1 арк.;

111. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_9 на ім`я ОСОБА_38 на 1 арк.;

112 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_10 на ім`я ОСОБА_39 на 1 арк.;

113 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_11 на ім`я ОСОБА_27 на 1 арк.;

114 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_12 на ім`я ОСОБА_20 на 1 арк.;

115. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_13 на ім`я ОСОБА_25 на 1 арк.;

116 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_14 на ім`я ОСОБА_22 на 1 арк.;

117. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_15 на ім`я ОСОБА_18 на 1 арк.;

118 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_16 на ім`я ОСОБА_40 на арк.;

119 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_17 на ім`я ОСОБА_41 на 1 арк.;

120 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_18 на ім`я ОСОБА_42 н:: арк.;

121 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_19 на ім`я ОСОБА_28 на 1 арк.;

122. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_20 на ім`я ОСОБА_23 на 1 арк.;

123. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_21 на ім' я

ОСОБА_43 на 1арк.;

124. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_22 на ім`я ОСОБА_21 , ОСОБА_44 , ОСОБА_45 на 1 арк.;

125. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_23 на ім`я

ОСОБА_46 на 1 арк.;

126 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_24 на ім`я

ОСОБА_47 на 1арк.;

127. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_25 на ім`я

ОСОБА_48 на 1 арк.;

128 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_26 на ім`я ОСОБА_49

на 1 арк.;

129 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_27 на ім`я

ОСОБА_29 на 1 арк.;

130 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_28 на ім`я

ОСОБА_50 на 1 арк.;

131. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_29 на ім`я

ОСОБА_14 на 1 арк.;

132 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_30 на ім`я

ОСОБА_51 на 1 арк.;

133 Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_31 на ім`я ОСОБА_52

на 1 арк.;

134. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_32 на ім`я

ОСОБА_53 на 1 арк.;

135. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_33 на ім`я ОСОБА_54 на 1 арк.;

136. Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_34 на ім`я ОСОБА_55 на 1 арк.;

137. Копія свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 23.07.15, індексний №

41104877 на 3 арк.;

138. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

23.07.15, індексний № 41127417 на 3 арк.;

139 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

14.05.15, індексний № 37476773 на 3 арк.;

140 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

23.07.15, індексний № на 3 арк.;

141. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг , технічний паспорт та

розписка на ім`я ОСОБА_56 від 08.05.15, індексний № 37292845 на 4 арк.;

142. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

21.05.15, індексний № 37844096 на 3 арк.;

143. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

21.05.15, індексний № 37845721 на 3 арк.;

144. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

25.05.15, індексний № 37992321 на 3 арк.;

145 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

14.05.15, індексний № 37477168 на 3 арк.;

146 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 25.05.15, індексний № 37988052 на 5 арк.;

147. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

22.05.15, індексний № 37904268 на 3 арк.;

148. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

22.05.15, індексний № 37905070 на 3 арк.;

149. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

25.05.15, індексний № 37981679 на 3 арк.;

150. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

21.05.15, індексний № 37847365 на 2 арк.;

151. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

2 І .05.15, індексний № 37845721 на 2 арк.;

152. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

21.05 .15, індексний № 3 7844096 на 2 арк.;

153. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

20.05.15, індексний № 37819594 на 2 арк.;

154 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

18.05.15, індексний № 37649777 на 3 арк.;

155 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

18.05.15, індексний № 37648184 на 3 арк.;

156 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

19.05.15, індексний № 37701297на 3 арк.;

157 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

19.05.15, індексний № 37705799 на 3 арк.;

158 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

19.05.15, індексний № 37703974 на 3 арк.;

159 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

19.05.15, індексний № 37704240 на 3 арк.;

160 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

19.05.15, індексний № 37707592 на 3 арк.;

161 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

02.06.15, індексний № 38380465 на 3 арк.;

162. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

22.05.15, індексний № 37904268 на 3 арк.;

163 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

15.05.15, індексний № 37563345 на 2 арк.;

164 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

15.05.15, індексний № 37568948 на 3 арк.;

165 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

14.05.15, індексний № 37476388 на 3 арк.;

166 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

15.05.15, індексний № 37581453 на 3 арк.;

167 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

13.05.15, індексний № 37473314 на 3 арк.;

168 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

14.05.15, індексний № 37482051 на 3 арк.;

169 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

14.05.15, індексний № 37484382 на 3 арк.;

170 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

07.05.15, індексний № 37213650 на 2 арк.;

171 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

12.05.15, індексний № 37346970 на 3 арк.;

172 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

12.05.15, індексний № 37343138 на 3 арк.;

173 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

08.05.15, індексний № 37292845 на 3 арк.

174 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

12.05.15, індексний № 37341659 на 3 арк.;

175 Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від

07.09.15, індексний № 43366699 на 3 арк.;

176 Договір купівлі -продажу майнових прав на нежитлове приміщення № 15/14-06 від

10.11.14 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 , далі «продавець», що діє на підставі Статуту, місцезнаходження:

АДРЕСА_35 , з однієї сторони та,

громадянин(ка) України ОСОБА_45 «Покупець-І», громадянин(ка)

України ОСОБА_57 «Покупець-2», громадянин(ка) України

ОСОБА_21 «Покупець - 3» на 2 арк. в 4 примірниках;

177 Договір купівлі -продажу майнових прав на нежитлове приміщення № 15/14-06 від

10.11.14 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 , далі «продавець»,що діє на підставі Статуту, місцезнаходження:

АДРЕСА_35 , з однієї сторони та, громадянин(ка) України ОСОБА_58 як «Покупець» на 2 арк.;

178. Договір купівлі-продажу майнових прав на нежитлове приміщення № 51 від 12.01.15

між ПП«ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 , далі

«продавець», що діє на підставі Статуту, місцезнаходження:

АДРЕСА_35 , з однієї сторони та, громадянин(ка) України

ОСОБА_58 як «Покупець» на 3 арк.;

179. Акт прийняття - передачі квартири від 21.05.18 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в

особі директора ОСОБА_15 та гр. ОСОБА_21 на 1 арк. в 4 примірниках;

180. Акт прийняття - передачі квартири від 27 .05.18 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в

особі директора ОСОБА_15 та гр. ОСОБА_59 на 1 арк.;

181. Довідка про повний розрахунок по об`єкту інвестування від 27.05.15 з відтиском

печатки ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» та підписом ОСОБА_15 на 1 арк.;

182. Акт прийняття - передачі квартири від 28.05.18 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 та гр. ОСОБА_60 на 1 арк. в 2 примірниках; 183. Довідка про повний розрахунок по об`єкту інвестування від 28.05.15 з відтиском печатки ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» та підписом ОСОБА_15 на 1 арк. в 2 примірниках;

184. Договір купівлі -продажу майнових прав на нежитлове приміщення № 0-44/14-06 від

02.12.14 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 , далі «продавець», що діє на підставі Статуту, місцезнаходження: Україна,

21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, буд. 2, кімн. 112, з однієї сторони та,

громадянин(ка) України ОСОБА_61 як «Покупець» на 2 арк. в 2

примірниках;

185. Копія договору купівлі-продажу від 25.12.15 про те що ОСОБА_15 як

«Продавець» з однієї сторони та ОСОБА_62 як «Покупець» з іншої на 2 арк.;

186. Акт прийняття - передачі квартири від 21.05.18 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в

особі директора ОСОБА_15 та гр. ОСОБА_44 на 1 арк. в 2 примірниках;

187. Список учасників пайового будівництва будівлі за адресою АДРЕСА_2 від 26.01.15 на 1 арк.;

188 Довідка - залишок не проданих квартир від 05 .11.18 на 1 арк.;

189 Копії сторінок паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_15 на 3 арк.;

190 Копія свідоцтва про право власності від О 1.11.12 що належить ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП»

на 2 арк. в 7 примірниках;

191. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_63 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

192. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м.Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_64 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 4 примірниках;

193. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконстрeкції цілої нежитлової будівлі адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_64 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

194. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_65 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 4 примірниках;

195. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_65 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

196. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_66 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках:

197. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_66 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

198. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_67 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 3 примірниках;

199. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_67 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

200. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за

адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_68 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2

арк. в 4 примірниках;

201. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_68 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.в 2 примірниках;

202. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за

адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_69 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на

2 арк. в 2 примірниках;

203. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_69 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 на 2арк.;

204. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою:м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_70 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках:

205. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_70 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

206. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_71 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

207. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_71 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

208. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_72 від імені якої на підставі довіреності діє ОСОБА_73 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 4 примірниках;

209. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр.

ОСОБА_74 від імені якої на підставі довіреності діє

ОСОБА_75 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на

2 арк. в 2 примірниках;

210. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_76 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

211 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_76 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

212. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_77 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 4 примірниках;

213 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-Аміж гр. ОСОБА_77 таПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк.;

214 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_78 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

215. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_79 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 на 2 арк.;

216. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за

адресою:м.Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_80 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на

2 арк. в 2 примірниках;

217 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі

за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_80 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на

2 арк.;

218. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за

адресою: м.Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_81 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на

2 арк.;

219. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за

адресою: АДРЕСА_2 між гр.

ОСОБА_82 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15

на 2 арк. в 4 примірниках;

220. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_82 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15

на 2 арк.;

221. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за

адресою: АДРЕСА_2 між гр.

ОСОБА_83 та ПП«ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15

на 2 арк. в 4 примірниках;

222 Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр.

ОСОБА_83 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 на 2 арк.;

223. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за

адресою: АДРЕСА_2 між гр.

ОСОБА_84 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15

на 2 арк. в 4 примірниках;

224. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_84 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 на 2 арк.;

225. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_85 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

226. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр.

ОСОБА_85 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 на 2 арк.;

227. Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_86 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. в 2 примірниках;

228. Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової

будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр.

ОСОБА_86 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора

ОСОБА_15 на 2 арк.

Ухвала оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Судді :

ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

Джерело: ЄДРСР 79075143
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку