open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 562/2540/18

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

м. Здолбунів

01.11.2018 року суддя Здолбунівського районного суду Рівненської області Мичка І.М., розглянувши подання старшого інспектора Здолбунівського районного відділу «Центру пробації» у Рівненській області ОСОБА_1 про заміну ОСОБА_2 не відбутої частини адміністративного стягнення у виді громадських робіт, -

встановив:

В Здолбунівський районний суд надійшло подання старшого інспектора Здолбунівського районного відділу «Центру пробації» у Рівненській області ОСОБА_1 про заміну ОСОБА_2 не відбутої частини адміністративного стягнення у виді громадських робіт адміністративним арештом чи штрафом.

В обґрунтування своїх вимог заявник покликається на те, що постановою Здолбунівського районного суду Рівненської області від 30 серпня 2018 року ОСОБА_2 визнаний винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.173-2 КУпАП, та підданий адміністративному стягненню у виді 40 годин громадських робіт. Вказана постанова суду прийнята до виконання та 04 жовтня 2018 року ОСОБА_2 видано направлення на відпрацювання громадських робіт до Глинської сільської ради Здолбунівського району. Проте, ОСОБА_2 не відпрацював жодної години.

Порушник в суд для надання пояснень не з'явився.

З'ясувавши обставини та вивчивши матеріали справи суд дійшов наступних висновків.

Відповідно до ст.321-4 КУпАП у разі ухилення правопорушника від відбування громадських робіт постановою судді не відбутий строк громадських робіт може бути замінено штрафом із розрахунку, що чотири години не відбутих громадських робіт дорівнюють одному неоподатковуваному мінімуму доходів громадян.

Постановою Здолбунівського районного суду Рівненської області від 30 серпня 2018 року, яка набрала законної сили, ОСОБА_2 визнаний винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.173-2 КУпАП, та підданий адміністративному стягненню у виді 40 годин громадських робіт.

З матеріалів особової справи № 22/2018 вбачається, що ОСОБА_2 жодного разу громадські роботи не виконував. Невідбутий строк стягнення у виді громадських робіт становить 40 годин.

З оглядуна викладене,подання старшогоінспектора Здолбунівськогорайонного відділу«Центру пробації»у Рівненськійобласті ОСОБА_1про замінуОСОБА_2 єобґрунтованим тапідлягає задоволенню,а невідбутеОСОБА_2згідно постановиЗдолбунівського районногосуду Рівненськоїобласті від30серпня 2018року адміністративнестягнення увиді 40 години громадських робіт слід замінити на штраф із розрахунку, що чотири години не відбутих громадських робіт дорівнюють одному неоподатковуваному мінімуму доходів громадян, що становить 170 грн.

На підставі викладеного, керуючись ст.321-4 КУпАП,-

постановив:

Подання старшого інспектора Здолбунівського районного відділу «Центру пробації» у Рівненській області ОСОБА_1 про заміну ОСОБА_2 про заміну не відбутої частини адміністративного стягнення у виді громадських робіт задоволити.

Замінити ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянина України, жителя ІНФОРМАЦІЯ_2 Здолбунівського районну, Рівненської області, не працюючого, НОМЕР_1, виданий Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській області 20.09.1996 року, не відбуте згідно постанови Здолбунівського районного суду Рівненської області від 30 серпня 2018 року адміністративне стягнення у виді 40 годин громадських робіт на штраф в розмірі 170 (сто сімдесят) грн. 00 коп.

Постанова суду може бути оскаржена до Рівненського апеляційного суду Рівненської області через Здолбунівський районний суд Рівненської області протягом 10 /десяти/ днів з дня її винесення.

Суддя

Джерело: ЄДРСР 77675191
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку