open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
811/1300/18

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА

01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1


У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті


01 листопада 2018 року м. Київ № 811/1300/18

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Пащенка К.С., за участю секретаря судового засідання Легейди Я.А., розглянувши у підготовчому засіданні адміністративну справу за позовом


Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

до

Акціонерного товариства “Правекс-Банк”;

про

застосування заходів реагування,

В С Т А Н О В И В:

Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області (25015, м. Кропивницький, вул. Пашутіснька, 1, код ЄДРПОУ 38613719) звернулось до Окружного адміністративного суду м. Києва з позовом до Акціонерного товариства “Правекс-Банк” (01021, м. Київ, Кловський узвіз, 9/2, код ЄДРПОУ 14360920), в якому просило:

до повного усунення порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, зазначених у даному позові, застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) до акціонерного товариства “Правекс-Банк” (ЄДРПОУ 14360920) у вигляді зупинення роботи (експлуатації) приміщень, розташованих на 1 та 2 поверхах будівлі за адресою: Кіровоградська область, м. Кропивницький, вул. Героїв України, 6/13, шляхом заборони їх використання (експлуатації) АТ “Правекс-Банк” та опечатування (опломбування) вхідних дверей до 1 і 2 поверхів вказаної будівлі, припинення електропостачання ескалаторів, їх опечатування (опломбовування).

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 15.06.2018 відкрито провадження у адміністративній справі, призначено справу до розгляду у порядку загального позовного провадження у підготовчому судовому засіданні на 16.08.2018.

16.08.2018 та 04.10.2018 судом оголошувались перерви, розгляд справи призначено на 01.11.2018.

01.11.2018 представники сторін у судове засідання не з’явилися, хоча про дату, час та місце проведення судового засідання були повідомлені належним чином, що підтверджується матеріалами справи.

Згідно п. 1 ч. 2 ст. 180 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України), суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадку визначених пунктами 1-3, 5 частини 2 статті 205 цього Кодексу.

Так, п.п. 1-3, 5 ч. 2 ст. 205 КАС України передбачено, що суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з підстав: 1) неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого немає відомостей про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання; 2) першої неявки в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними; 3) виникнення технічних проблем, що унеможливлюють участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції, крім випадків, коли відповідно до цього Кодексу судове засідання може відбутися без участі такої особи; 5) якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення.

За таких обставин, у суду відсутні підстави для відкладення підготовчого засідання в порядку п. 1 ч. 2 ст. 180 та п. 1-2 ч. 2 ст. 205 КАС України.

Відповідно до приписів п. 1 ч. 3 ст. 205 КАС України, якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

Під час підготовчого провадження судом вжито передбачених нормами Кодексу адміністративного судочинства України, заходів для забезпечення всебічного, повного і об'єктивного розгляду, у зв'язку з чим, за переконанням суду, наявні підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У відповідності до ст. 183 КАС України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З огляду на викладене, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 52, 243, 248, 250, 256 КАС України, Окружний адміністративний суд міста Києва -

У Х В А Л И В:

1. Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 11.12.18 о 10:40 год.

2. Судове засідання відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва, за адресою: м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1, зал судового засідання № 66.


Ухвала, відповідно до ч. 2 ст. 256 КАС України, законної сили негайно після її підписання та оскарженню не підлягає.


Суддя К.С. Пащенко

Джерело: ЄДРСР 77629283
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку