open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Чортківський районний суд Тернопільської області

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 жовтня 2018 року Справа № 608/1963/18

Номер провадження1-кс/608/943/2018

Слідчий суддя Чортківського районного суду Тернопільської області ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши в відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Чорткові клопотання начальника Державної установи «Чортківська установа виконання покарань №26» про передачу заборонених для зберігання речей і предметів у дохід держави, -

ВСТАНОВИВ:

30.08.2018 року, під час проведення загального обшуку в камері №57, молодшим інспектором ВРІО молодшим сержантом вн.сл. ОСОБА_3 , було виявлено та вилучено мобільний телефон марки „NОКІА" моделі 1110і, червоно - білого кольору, Іmеі НОМЕР_1 кришка задньої панелі відсутня, який ув`язнений ОСОБА_4 , 2001 року народження приховував на своєму спальному місці під подушкою.

Про те, що зберігати в камері мобільний телефон, ув`язнений ОСОБА_4 2001 р.н., свідомо розумів, про те з хитрощами приховував його під подушкою.

Треба врахувати, що перед початком проведення обшуку ув`язненому ОСОБА_4 2001 р.н., було запропоновано добровільно здати заборонені предмети, якщо є такі в наявності та він цього не зробив.

Під час проведення профілактичної бесіди ув`язнений ОСОБА_4 2001р.н., факт вилучення під час проведення йому обшуку 30.08.2018 року, мобільного телефону марки „NОКІА" моделі 1110і, червоно - білого кольору, Іmеі НОМЕР_1 кришка задньої панелі відсутня визнав в повній мірі, та в письмовій формі пояснив, що вилучений у нього мобільний телефон 30.08.2018 року є його особистим, який він отримав через вікно камери шляхом міжкамерного зв`язку, про те канал від якої особи він отримав заборонений предмет він категорично вказати відмовився.

08 жовтня 2018 року начальник Державної установи «Чортківської установи виконання покарань №26» звернувся до суду з клопотанням про передачу заборонених для зберігання речей і предметів у дохід держави, а саме: виявленого та вилученого мобільного телефону „NОКІА" моделі 1110і, червоно - білого кольору, Іmеі НОМЕР_1 кришка задньої панелі відсутня, в ув`язненого ОСОБА_4 .

Прокурор Чортківської місцевої прокуратури в судове засідання не з`явився про причини неявки суд не повідомив.

Представник Чортківської УВП ОСОБА_5 подав заяву про розгляд клопотання без його участі, просить клопотання задоволити.

Дослідивши матеріали справи, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання слід задовольнити з наступних мотивів.

Відповідно до Закону України Про попереднє ув`язнення особам, щодо яких як запобіжний захід обрано взяття під варту забороняється мати при собі гроші та цінні речі, а також предмети, не дозволені для зберігання в місцях попереднього ув`язнення. Вилучені в них при доставлені в місця попереднього ув`язнення цінні речі, одержані шляхом обману під час перебування в місцях попереднього ув`язнення або джерело одержання яких не встановлено, передаються в доход держави.

З врахуванням наведеного, керуючись ч.7 ст. 102 Кримінального виконавчого кодексу України, розділу 11 пункту 3 наказу Міністерства юстиції від 29.12.2014 року №2186/5, яким затверджені Правила внутрішнього розпорядку установ виконання покарань, Закону України Про попереднє ув`язнення, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання задоволити.

Передати в дохід держави мобільний телефон „NОКІА" моделі 1110і, червоно - білого кольору, Іmеі НОМЕР_1 кришка задньої панелі відсутня, який був вилучений під час проведення загального обшуку в камері №57 30 серпня 2018 року в ув`язненого ОСОБА_4 2001 року народження.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 77240274
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку