open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 686/13938/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 червня 2018 року м.Хмельницький

Слідчий суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області ОСОБА_1 , з участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання останнього, погодженого з прокурором, про тимчасовий доступ до документів, у кримінальному провадженні №12018240010003113,

ВСТАНОВИЛА:

19.06.2018 року старший слідчий першого відділення СВ Хмельницького ВП ГУНП в Хмельницькій області старший лейтенант поліції ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням, погодженим з прокурором Хмельницької місцевої прокуратури, про тимчасовий доступ та вилучення документів, які перебувають у володінні ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

В обгрунтування даного клопотання слідчим зазначено, що 10.05.2018 близько 03 год. 00 хв. в м. Хмельницькому двоє невстановлених осіб, шляхом віджиму вікна проникли до будинку АДРЕСА_1 , та відкрито, без застосування насильства заволоділи грошовими коштами в сумі 97200 грн. та ювелірними виробами виготовленими із золота та срібла, що належать ОСОБА_4 чим спричинили останньому майнову шкоду, після чого зникли з місця події.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження №12018240010003113, за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України.

В ході досудового слідства проводились оперативно-розшукові заходи спрямовані на встановлення можливого місця знаходження викраденого майна, свідків та очевидців, а також осіб причетних до вчинення даного кримінального правопорушення, в тому числі перевірялись особи раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів, особи, які ніде не працевлаштовані та не мають постійного джерела доходу, особи, які не мають постійної адреси проживання, ведуть антигромадський спосіб життя та зловживають спиртними напоями. В результаті проведених заходів стало відомо, що особа, яка можливо вчинила дане кримінальне правопорушення користується мобільним терміналом із СІМ-картою оператора мобільного зв`язку « ІНФОРМАЦІЯ_1 » № НОМЕР_1 .

Слідчий в судовому засіданні просить задоволити клопотання.

Вивчивши надані матеріали, заслухавши слідчого, приходжу до висновку, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Слідчим наведено підстави, передбачені ч.2, 5 ст.163 КПК України, зокрема, що документи, доступ до яких просить надати слідчий, в сукупності з іншими речами та документами кримінального провадження, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, можуть бути використані як доказ в кримінальному провадженні, існує загроза знищення вказаних документів, тому слідчий суддя розглядає клопотання слідчого без виклику представників осіб, у володінні яких знаходяться документи.

Враховуючи викладене, з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування, є всі підстави для надання дозволу на тимчасовий доступ до документів, в зв`язку з чим клопотання слідчого підлягає задоволенню, оскільки іншими способами встановити особу, яка вчинила злочин, та довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів, неможливо.

Керуючись ст.ст.163, 164 КПК України, слідчий суддя,

ПОСТАНОВИЛА:

Надати дозвіл старшому слідчому 1-го відділення СВ ХмельницькогоВП ГУНП в Хмельницькій області ОСОБА_3 , слідчому СВ Хмельницького ВП ГУНП в Хмельницькій області ОСОБА_5 , слідчому СВ Хмельницького ВП ГУНП в Хмельницькій області ОСОБА_6 , на тимчасовий доступ до речей та документів з можливістю їх вилучення, які знаходяться у володінні ПрАТ „ ІНФОРМАЦІЯ_1 , ( АДРЕСА_2 ), інформації про вихідні та вхідні дзвінки, текстові повідомлення абонентів мобільного зв`язку№ НОМЕР_1 в період часу з 00 години 05 хвилин 01 травня 2018 року по 00 годину 00 хвилин 18 червня 2018 року,із зазначенням ІМЕІ терміналів та ретрансляційних антен, у зоні покриття яких виходили на зв`язок абоненти, з можливістю отримання копії (в тому числі електронних документів). Службовим особам ПрАТ „ ІНФОРМАЦІЯ_1 , ( АДРЕСА_2 ), забезпечити тимчасовий доступ та надати можливість вилучити вищезазначені документи.

Ухвала діє по 16 липня 2018 року.

Відповідно до ст.166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя

Джерело: ЄДРСР 75127338
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку