open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 658/276/18

(провадження № 1-в/658/68/18)

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 червня 2018 року м.Каховка Херсонської області

Каховський міськрайонний суд Херсонської області в складі:

головуючого судді Марків Т.А.,

за участю секретаря судових засідань ОСОБА_1,

прокурора Зюзь О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання старшого інспектора Каховського міськрайонного відділу з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарання та пробації Міністерства юстиції України ОСОБА_2 про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавлення волі відповідно до закону, відносно

ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженки ІНФОРМАЦІЯ_2, громадянки України, ІНФОРМАЦІЯ_3, незаміжньої, непрацюючої, адреса реєстраційного обліку та фактичного місця проживання: ІНФОРМАЦІЯ_4, засудженої на підставі вироку Каховського міськрайонного суду від 22 лютого 2018 року за ч. 1 ст. 185 КК України,

встановив:

22 лютого 2018 року Каховським міськрайонним судом Херсонської області ОСОБА_3 засуджена за ч. 1 ст. 185 КК України до штрафу в розмірі 850 грн.

Старший інспектор Каховського міськрайонного відділу з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарання та пробації Міністерства юстиції України ОСОБА_2 звернувся до суду із поданням розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавлення волі відповідно до закону.

В судове засідання засуджена не з’явилася, про дату, час і місце розгляду справи оповіщений належним чином у встановленому порядку, про причини неявки, їх поважність не повідомив – її неявка не перешкоджає у вирішенні клопотання.

Від інспектора Каховського міськрайонного відділу з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарання та пробації Міністерства юстиції України ОСОБА_4 надійшла заява про залишення клопотання без розгляду, у зв'язку зі сплатою ОСОБА_3 призначеного судом штрафу в повному обсязі.

Згідно до квитанції виданої відділенням "Каховка-3" Херсонської філії ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" від 10 травня 2018 року № 0.0.1031419195.1, ОСОБА_3 сплатила штраф розміром 850 грн.

Суд, оголосивши подання, вислухавши думку прокурора, приходить до висновку, що добровільна сплата засудженою призначеного судом штрафу виключає необхідність у викладених в даному клопотанні вимогах щодо вирішення питання про відстрочку або заміну призначеного покарання.

Враховуючи вищенаведене, суд вважає подання таким, що підлягає залишенню без розгляду.

Керуючись ст. 539 КПК України,

ухвалив:

Подання старшого інспектора Каховського міськрайонного відділу з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарання та пробації Міністерства юстиції України ОСОБА_2 про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавлення волі відповідно до закону, відносно ОСОБА_3 залишити без розгляду.

Апеляція на ухвалу може бути подана на протязі семи діб з дня її оголошення до апеляційного суду Херсонської області через Каховський міськрайонний суд Херсонської області.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала суду, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя Т.А. Марків

Джерело: ЄДРСР 75126575
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку