open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Каланчацький районний суд Херсонської області

Справа № 657/1495/18

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04.07.2018 Каланчацький районний суду Херсонської області

в складі судді Ковальчук О.В.,

за участю ОСОБА_1,

розглянувши в смт. Каланчак в залі суду матеріали, які надійшли від Каланчацького відділення Новокаховського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця: ІНФОРМАЦІЯ_2, громадянина України, проживаючого за адресою: в ІНФОРМАЦІЯ_3, не працюючого,

за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення

за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення

встановив:

Згідно протоколу про адміністративне правопорушення серії ГП № 204588 від 16 червня 2018 року, ОСОБА_2 16 червня 2018 року о 15 год. 50 хв. перебуваючи в смт. Каланчак по вул. Будівельників вчинив злісну непокору законній вимозі поліцейського.

Крім того, 16 червня 2018 року о 15 год. 50 хв. ОСОБА_2 перебуваючи в смт. Каланчак по вул. Будівельників безпричинно ображав працівників поліції грубою брутальною лайкою.

Правопорушник ОСОБА_2 в судовому засіданні провину свою визнав в повному обсязі та пояснив, що з протоколом про адміністративне правопорушення згоден.

В діях ОСОБА_2 вбачаються ознаки адміністративного правопорушення передбаченого ст. 185 КУпАП-злісна непокора вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов»язків, та ознаки адміністративного правопорушення передбаченого ст. 173 КУпАП- дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, і його винна доведена матеріалами справи.

Враховуючи вищевикладене, характер вчиненого правопорушення, яке є суспільно небезпечним, особу порушника, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, ступінь його вини, майновий стан, зокрема, ту обставину, що порушник не має постійного місця роботи, положення ч. 2 ст. 36 КУпАП, суд дійшов висновку про необхідність притягнення порушника до адміністративної відповідальності та накладення адміністративного стягнення в межах санкції статті ст. 185 КУпАП у виді штрафу, що буде достатнім для попередження вчинення нових адміністративних правопорушень.

Крім того, у відповідності до ст. 40-1 КУпАП з ОСОБА_2 підлягає стягненню на користь держави судовий збір в сумі 352,40 грн..

Керуючись ст. ст. 40-1, 185,173, 283, 284 КУпАП, суд –

П о с т а н о в и в :

Визнати винним ОСОБА_2 у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 185 та ст. 173 КУпАП.

Притягнути ОСОБА_2 до адміністративної відповідальності та у відповідності до ч. 2 ст. 36 КУпАП накласти адміністративне стягнення в межах санкції ст. 185 КУпАП у виді штрафу в сумі 170 грн..

На підставі ч.1 ст. 307 КУпАП штраф має бути сплачений не пізніше як через п’ятнадцять днів з дня вручення правопорушнику постанови про накладення штрафу, а вразі оскарження, або опротестування такої постанови не пізніше як через п’ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги, або протесту без задоволення.

На підставі ст. 308 КУпАП у разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений ч.1 ст. 307 КУпАП, постанова буде направлена до відділу державної виконавчої служби для примусового виконання

У порядку примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення стягнути подвійний розмір штрафу, який становить 340 грн..

Стягнути з ОСОБА_2 на користь держави судовий збір в сумі 352 грн. 40 коп.

Постанова може бути оскаржена в 10 - ти денний термін з дня її винесення до Апеляційного суду Херсонської області, шляхом подачі апеляційної скарги, через Каланчацький районний суд Херсонської області, відповідно до ст. 294 КУпАП.

Суддя О. В. Ковальчук

Строк пред'явлення постанови до виконання "____"__________200__р.

Постанова набирає чинності "_____"_______________200_р.

Джерело: ЄДРСР 75126551
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку