open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/7526/18

провадження № 6/753/316/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"20" червня 2018 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Шклянка М.П.

секретаря Галян Л.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Києві заяву державного виконавця Дарницького РВ ДВС у м. Києві ГТУЮ м. Києва про видачу дубліката виконавчого листа,

В с т а н о в и в :

Державний виконавчець Петренко М.О. за погодженням з Начальником Дарницького РВДВС у м. Києві ГТУЮ м. Києва звернувся до суду з поданням про видачу дубліката виконавчого листа по справі № 753/2234/15 за заявою ТОВ "Рада" про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_3 заборгованості за житлово-комунальні послуги у розмірі 1019,69грн та 121,80грн. судового збору. Посилався на те, що 16.06.2015р. державним виконавцем керуючись статтями 17, 19, 20, 25 Закону України «Про виконавче провадження», винесено постанову ВП 47874547 про відкриття виконавчого провадження, копію якої направлено сторонам виконавчого провадження.

Згідно відповіді ПФУ боржник перебуває на обліку УПФУ в м. Києві що знаходиться за адресою м. Київ вул. Мініна буд. 4 що відповідно до адміністративно-територіального розподілу відноситься до територіїобслуговування ВДВС Дніпровськго РУЮ у м. Києві, в зв'язку з чим та керуючись п. 10 ст. 49 Закону України «Про виконавче провадження», 24.06.2015р. державним виконавцем було винесено постанову про закінчення виконавчого провадження, і виконавчий документ для подальшого виконання було направлено до ВДВС Шевченківського РУЮ у м. Києві.

Перевіркою реєстру вихідної кореспонденції відділу встановлено, що в ході поштового пересилання вищевказаний виконавчий документ було втрачено.

В судове засідання сторони не з'явились, про день, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає необхідним заяву про видачу дубліката виконавчого листа залишити без задоволення, виходячи з наступного.

Відповідно до судового наказу від 16.02.2015року по справі № 753/2234/15 вимоги заяви ТОВ "Рада" про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_3 заборгованості за житлово-комунальні послуги у розмірі 1019,69грн та 121,80грн. судового збору - задоволено.

08.04.2015року представник позивача ОСОБА_4 отримав судовий наказ (а.с. 23).

Відповідно до п.17.4 Перехідних положень ЦПК України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред"явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

Враховуючи те, що заявником не надано суду належних доказів втрати судового наказу, або доказів відсутності відкриття виконавчого провадження в Дніпровському та Шевченківському РВ ДВС у м. Києві ГТУЮ м. Києва, крім того, державний виконавець звернувся до суду з поданням про видачу дубліката 24.04.2018, тобто по закінченню строку, встановленого для пред"явлення виконавчого документа до виконання. тому підстави передбачені п.17.4 Перехідних положень ЦПК України для його видачі відсутні.

Враховуючи вище викладене та керуючись ч. 1 ст. 370 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Заяву державного виконавця Дарницького РВДВС у м. Києві ГТУЮ м. Києва про видачу дубліката виконавчого листа - залишити без задоволення.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду м. Києва через Дарницький районний суд м. Києва шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали (зважаючи на п. 15.5 перехідних положень ЦПК України щодо порядку подання апеляційних скарг на судові рішення).

СУДДЯ :

Джерело: ЄДРСР 75106994
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку