open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Провадження № 1-в/537/300/2018

Справа № 537/5813/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02.07.2018 року Крюківський районний суд м. Кременчука, Полтавської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3

представника з питань пробації ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Крюківського районного суду в м. Кременчуці подання Автозаводського РС Кременчуцького міськрайвідділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції про вирішення питання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу покаранням у вигляді громадських робіт, виправних робіт або позбавленням волі відповідно до засудженого ОСОБА_5 , 1991р.н., уродженця с. М.Кохновка,Кременчуцького району, Полтавської області, українця, громадянина України, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 для відбування покарання, призначеного за вироком Крюківського районного суду м.Кременчука від 26.02.2018р., -

Встановив:

Вироком Крюківського районного суду м.Кременчука від 26.02.2018 року гр.-н ОСОБА_5 був засуджений за ст. 27 ч.5, ст.205 ч.1, КК України до покарання у вигляді штрафу у розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 8500 грн. Вирок набрав чинності 29.03.2018 року.

За час іспитового строку обов`язки покладені на нього судом не виконує. Зобов*язаний у місячний термін сплатити штраф, але документів про сплату штрафу не пред*явленою.

В судовому засіданні представник Автозаводського РС з питань пробації подання підтримав, прохав розглянути питання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміни несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських робіт або позбавлення волі засудженому ОСОБА_5 .

Прокурор заперечував проти задоволення подання, відносно ОСОБА_5 в зв*язку з тим, що останній відсутній в судовому засіданні по невідомій суду причині.

Засуджений ОСОБА_5 в судове засідання не з*явився по невідомій суду причині.

На підставі пояснень прокурора, представника Автозаводського РС КМВ з питань пробації, який заперечував щодо задоволення подання, досліджених та оцінених письмових матеріалів, суд вважає в поданні

Автозаводського РС Кременчуцького МРВ з питань пробації про вирішення питання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу покаранням у вигляді громадських робіт, виправних робіт або позбавленням волі відносно засудженого ОСОБА_5 відмовити.

Керуючись ст. ст. 537, 539 КПК України, ст. 78 КК України, ст. 163, 165 КВК України, суд-

постановив:

В задоволенні подання Автозаводського РС Кременчуцького МРВ з питань пробації про вирішення питання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу покаранням у вигляді громадських робіт, виправних робіт або позбавленням волі відносно засудженого ОСОБА_5 , 1991 р.н., призначеного за вироком Крюківського районного суду м.Кременчука від 26.02.2018 року - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Полтавської області на протязі 7 діб з дня її оголошення.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 75101262
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку