open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
522/20963/17

Справа №522/20963/17

Провадження №2-а/522/46/18

УХВАЛА

03 липня 2018 року Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого - судді Чернявської Л.М.,

при секретарі судового засідання Ткаченко О.О.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Одеса справу за адміністративним позовом Приватного підприємства «А.Р.Б.» до Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради про скасування постанови про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності № 027/17/137-вих від 14.03.2017 року,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду з 07 листопада 2017 року знаходиться адміністративний позов Приватного підприємства «А.Р.Б.» до Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради про скасування постанови про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності № 027/17/137-вих від 14.03.2017 року.

07 лютого 2018 року за наслідками повторного автоматизованого розподілу судової справи, справа надійшла в провадження судді Чернявської Л.М.

12 лютого 2018 року суддею прийнято справу до свого провадження та відкрито розгляд справи в загальному порядку, призначено проведення підготовчого судового засідання.

Представник позивача просить закінчити підготовче провадження та призначити розгляд справи по суті, посилаючись на достатність доказів для розгляду справи.

Представник відповідача в судове засідання не зʼявився, викликаний, про поважність причин не явки суд не повідомив.

14 березня 2018 року надійшов відзив на позов з додатками, з якими представник позивача ознайомився 04.04.2018 року.

Відповідно до ст. 183 КАС України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За результатами підготовчого провадження суд ухвалює рішення суду у випадку визнання позову відповідачем. Ухвалення в підготовчому засіданні судового рішення у разі відмови від позову, визнання позову, примирення сторін проводиться в порядку, встановленому статтями 189, 190 цього Кодексу. Суд з’ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Будь-яких інших клопотань про проведення процесуальних дій сторонами не подавалося. Підстави для закриття провадження у справі чи залишення позовної заяви без розгляду відсутні. Відповідач проти позову заперечує.

За таких обставин, суд робить висновок, що підготовче провадження по даній справі підлягає закриттю з призначенням справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 176, 183, 286, 293, 294 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом Приватного підприємства «А.Р.Б.» до Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради про скасування постанови про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності № 027/17/137-вих від 14.03.2017 року.

Призначити справу за позовом Приватного підприємства «А.Р.Б.» до Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради про скасування постанови про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності № 027/17/137-вих від 14.03.2017 року, до судового розгляду по суті 13 липня 2018 року об 16 год. 00 хв. у залі суду № 221 у приміщенні суду за адресою: м. Одеса, вул. Балківська, 33.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала окремо від рішення оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду. У разі подання апеляційної скарги на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, суд апеляційної інстанції повертає її заявнику, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.



Суддя Л.М.Чернявська

03.07.2018

Джерело: ЄДРСР 75088968
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку