open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Справа № 553/1043/16-к

Провадження № 1-в/542/17/18

У Х В А Л А

18 січня2018 року

Новосанжарський районний суд Полтавської області у складі:

головуючого судді – Афанасьєвої Ю.О.,

при секретарі – Янко Л.О.,

з участю прокурора – Хутченко Я.О.,

представника Новосанжарського РВПП – ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Нові Санжари подання начальника Новосанжарського районного відділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням і направлення засудженого для відбування призначеного судом покарання стосовно: ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, жителя ІНФОРМАЦІЯ_3, українця, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_4, одруженого, не працюючого, раніше судимого:

-28.11.2002 року Кобеляцьким районним судом Полтавської області за ч.3 ст.142 КК України до 6 років позбавлення волі;

-01.11.2011 року Дніпровським районним судом м. Києва за ч.2 ст.185, ч.3 ст.185, ст.70 КК України до 5 років позбавлення волі;

-07.06.2012 року Новосанжарським районним судом Полтавської області за ч.2 ст.185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст.71 КК України приєднано 2 роки позбавлення волі за вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 01.11.2011 року за ч.2 ст.185, ч.3 ст.185, ст.70 КК України – остаточно призначено покарання 5 років позбавлення волі;

-11.03.2016 року Ленінським районним судом м. Полтави за ч.2 ст.186 КК України до 5 років позбавлення волі. На підставі ст. ст. 75, 76 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на 3 роки,

В С Т А Н О В И В :

09.01.2018 року до Новосанжарського районного суду Полтавської області з Новосанжарського районного відділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції надійшло подання про вирішення питання скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням та направлення у місця позбавлення волі ОСОБА_2

В судове засідання 18.01.2018 року засуджений ОСОБА_2 не з’явився.

Представник Новосанжарського районного відділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції в судовому засіданні повідомила про те, що Новосанжарським ВП ГУНП в Полтавській області ОСОБА_2 11.01.2018 року був оголошений у розшук.

Прокурор в судовому засіданні заявила клопотання про зупинення провадження у справі, оскільки засуджений перебуває в розшуку.

Заслухавши учасників судового провадження, дослідивши надані матеріали, суд приходить до наступного висновку.

Згідно з ч.ч.1,3 ст.539 КПК України питання, які виникають під час та після виконання вироку, вирішуються судом за клопотанням (поданням) прокурора, засудженого, його захисника, законного представника, органу або установи виконання покарань, згідно з правилами судового розгляду, передбаченими статтями 318-380 цього Кодексу, з урахуванням положень розділу VІІІ цього кодексу.

Участь засудженого в судовому засіданні при розгляді вказаного клопотання, в силу положення ч.5 ст.539 КПК України, є обов’язковою.

За повідомленням Новосанжарського ВП ГУНП в Полтавській області ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, 11.01.2018 року був оголошений в розшук.

Згідно ст. 335 КПК України у випадку, якщо обвинувачений ухилився від суду суд зупиняє судове провадження щодо цього обвинуваченого до його розшуку.

Відповідно до ч.6 ст.9 КПК України, у випадках, коли положення цього Кодексу не регулюють або неоднаково регулюють питання кримінального провадження, застосовуються загальні засади, визначені частиною першої статті7 КПК України.

Враховуючи, що участь засудженого ОСОБА_2 у розгляді клопотання органу пробації є обов'язковою, 11.01.2018 року він був оголошений у розшук та місцезнаходження його невідоме, суд застосовуючи положення ч.6 ст.9 КПК України, вважає необхідним судове провадження зупинити до розшуку засудженого.

На підставі викладеного та, керуючись ст. ст. 9 п.6, 335, 539 КПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Судове провадження з розгляду подання начальника Новосанжарського районного відділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням і направлення засудженого для відбування призначеного судом покарання стосовно ОСОБА_2, 03.11.1972 року – зупинити до розшуку останнього.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис)

Відповідає оригіналу

Суддя Новосанжарського районного суду

Полтавської області ОСОБА_4

Джерело: ЄДРСР 71750331
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку