open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

СУДОВИЙ НАКАЗ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 січня 2018 р. Справа № 414/88/18

Провадження № 2-н/414/23/2018 місто Кремінна Луганської області

Суддя Кремінського районного суду Луганської області Безкровний Ігор Григорович, розглянувши заяву ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення з Комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, керуючись ст. 43 Конституції України, ст.ст. 21, 23, 24 Закону України «Про оплату праці», ст.ст. 94, 115, 116, Кодексу законів про працю України, ст.ст. 3, 4, 12 Закону України «Про виконавче провадження», ст.ст. 160, 161, 167, 168, 258, 259, 263, 430 Цивільного процесуального кодексу України,

НАКАЗУЮ :

Стягнути з Комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» (ідентифікаційний код 37796267, місцезнаходження: 92900, Луганська область, м. Кремінна, пров. Бульварний, 1-А) на користь ОСОБА_1 (ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, місце проживання: АДРЕСА_1) нараховану, але не виплачену заробітну плату станом на 16 січня 2018 року у розмірі 11715,54 грн (одинадцяти тисяч семисот п'ятнадцяти гривень п'ятдесяти чотирьох копійок).

Стягнути з Комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» (адреса: 92900, Луганська область, м. Кремінна, пров. Бульварний, 1-А, код ЄДРПОУ 37796267) на користь держави в особі Державної судової адміністрації України (місцезнаходження: 01601, місто Київ, вулиця Липська, 18/5; ідентифікаційний код: 26255795; реквізити для зарахування коштів: отримувач: ГУК у м.Києві/м.Київ/22030106; код за ЄДРПОУ: 37993783; банк отримувача: Головне управління Державної казначейської служби України у м. Києві; код банку отримувача: 820019; рахунок отримувача: 31215256700001; код класифікації доходів бюджету: 22030106) судовий збір у розмірі 176,20 грн (ста сімдесяти шести гривень двадцяти копійок).

Судовий наказ підлягає негайному виконанню в частині стягнення заробітної плати за один місць.

Суд повідомляє, що під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Боржник має право протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати до Кремінського районного суду Луганської області письмову заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

У разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п'яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

Суддя І.Г. Безкровний

Судовий наказ набрав законної сили «______» ________________________20 ____ року.

Строк пред'явлення судового наказу до виконання _______________________________

Судовий наказ видано стягувачу «______» ___________________________20 ____ року.

Суддя ___________________________ І.Г. Безкровний

Місце печатки суду

Відмітки про виконання судового наказу:

Дата надходження судового наказу на виконання

Повне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився судовий наказ на виконанні

Загальна сума, відрахо-вана за судовим наказом

Дата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачеві

Підстава повернення судового наказу

Підпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладенням печатки)

Примітки

Інші відмітки:

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 71741553
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку