open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

У Х В А Л А

20 грудня 2017 року № 826/14595/17

Окружний адміністративний суд міста Києва в складі головуючої судді Кузьменко А.І., при секретарі Прокопенко О.В., розглянувши у підготовчому засіданні адміністративну справу

за позовом ОСОБА_3

до Генерального консульства України в Барселоні (Королівство Іспанія),

третя особа Міністерство закордонних справ України

про визнання бездіяльності протиправною, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА _3 звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Генерального консульства України в Барселоні (Королівство Іспанія), третя особа - Міністерство закордонних справ України про визнання протиправної бездіяльності щодо ухилення від виконання своїх обов'язків, передбачених положеннями пункту 4 частини 1 статті 25 Закону України «Про громадянство».

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києві від 15 листопада 2017 року відкрито провадження у справі та призначено попереднє судове засідання на 28 листопада 2017 року, яке судом відкладалось на 20 грудня 2017 року.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 18 грудня 2017 року підготовче засідання, призначене на 20 грудня 2017 року об 11 год. 00 хв., ухвалено провести в режимі відеоконференції в зв'язку з надходженням відповідного клопотання представника позивача. Забезпечення проведення доручено Рівненському районному суду Рівненської області, про що повідомлений представник позивача.

У зв'язку з виникненням технічних проблем в Рівненському районному суді Рівненської області, що унеможливило участь особи у судовому засіданні в режимі відео конференції, судове засідання у справі № 826/14595/17 за позовом ОСОБА_3 до Генеральне консульство України в Барселоні про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити дії, призначене на 20 грудня 2017 року, не здійснювалось, розгляд справи відкладено.

Дослідивши матеріали справи, Окружний адміністративний суд міста Києва приходить до наступних висновків.

У відповідності до пункту 12 частини 2 статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України у підготовчому засіданні суд встановлює строки для подання відповіді на відзив та заперечення.

Враховуючи обставини даної адміністративної справи, а також наявний в матеріалах справи відзив на позовну заяву Міністерства закордонних справ України, зареєстрований канцелярією суду 20 грудня 2017 року, суд приходить до висновку про необхідність відкладення підготовчого засідання та визнання явки представника позивача в судове засідання, яке відбудеться у приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва, обов'язковою.

На підставі викладеного, керуючись статтями 180, 241 - 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти проведення підготовчого засідання на 09 лютого 2018 року о 14 год. 45 хв., яке відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, зал №6.

2. Визнати явку представника позивача - адвоката Діонісьєва Ігоря Миколайовича, що діє на підставі свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю НОМЕР_1 від 28 листопада 1997 року в інтересах позивача ОСОБА_3 до підготовчого засідання у адміністративній справі № 826/14595/17 обов'язковою.

3. Копію ухвали направити представникам сторін та учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.І. Кузьменко

Джерело: ЄДРСР 71262768
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку