open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
910/22117/17

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

65119, м. Одеса, просп. Шевченка, 29, тел.: (0482) 307-983, e-mail: inbox@od.arbitr.gov.ua

веб-адреса: http://od.arbitr.gov.ua

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


УХВАЛА

про відкриття провадження у справі


"19" грудня 2017 р.

м. Одеса

Справа № 910/22117/17


Господарський суд Одеської області у складі судді – Петрова В.С., розглянувши матеріали позовної заяви № 3367/17 Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до Товариства з обмеженою відповідальністю „Компанія „Матіс” про стягнення штрафу у розмірі 68000,00 грн. та пені у розмірі 25500,00 грн., -


ВСТАНОВИВ:


Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України звернулось до господарського суду міста Києва з позовом Товариства з обмеженою відповідальністю „Компанія „Матіс” про стягнення штрафу у розмірі 68000,00 грн., накладеного позивачем за вчинення порушення, передбаченого п. 13 ст. 50 Закону України „Про захист економічної конкуренції”, та пені у розмірі 25500,00 грн. у зв’язку з несплатою вказаного штрафу.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 11.12.2017 р. матеріали позовної заяви Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до Товариства з обмеженою відповідальністю „Компанія „Матіс” про стягнення штрафу та пені направлено за територіальною підсудністю до господарського суду Одеської області на підставі ст.ст. 15, 17 ГПК України.

За результатами проведеного 15.12.2017 р. автоматизованого розподілу судової справи між суддями вказані матеріали позовної заяви Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (вх. № 3367/17) передано на розгляд судді господарського суду Одеської області Петрову В.С.

15.12.2017р. набрав чинності Закон України від 03.10.2017р. №2147-VIII "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів", яким зокрема, Господарський процесуальний кодекс України викладений в новій редакції.

Відповідно до ч. 3 ст. 12 ГПК України (в редакції Закону України від 03.10.2017 р. №2147-VІІІ, чинної з 15.12.2017 р.),загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Згідно п. 5 ч. 4 ст. 247 ГПК України у порядку спрощеного позовного провадження не можуть бути розглянуті справи, зокрема, у спорах, що виникають з відносин, пов'язаних із захистом економічної конкуренції, обмеженням монополізму в господарській діяльності, захистом від недобросовісної конкуренції.

Розглянувши матеріали позовної заяви, господарський суд визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду, відкриття провадження у справі та розгляду справи за правилами загального позовного провадження, оскільки даний спір не може бути розглянуто у порядку спрощеного позовного провадження.


Керуючись ст.120, 176, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд


У Х В А Л И В:


1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

2. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

3. Підготовче засідання призначити на 12 січня 2018 р. о 12 год. 00 хв. Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду Одеської області (м. Одеса, пр. Шевченка, 29), зал № 404.

4. Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов із урахуванням вимог ст.165 ГПК України до 10.01.2018 р.

5. Викликати учасників справи у підготовче засідання.

6. Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.


Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://od.arbitr.gov.ua


Ухвала набрала чинності після її оголошення та оскарженню не підлягає.


Суддя В.С. Петров
























Учасники справи мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.


Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2.Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в заявці.

Джерело: ЄДРСР 71075659
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку