open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 534/980/17

Провадження № 2/534/526/17

У Х В А Л А

15 листопада 2017 року Комсомольський міський суд

Полтавської області

в складі: головуючого судді Куц Т.О.

при секретарі Ребриній О.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Горішні Плавні Полтавської області позовну заяву ОСОБА_1 до виконкому Горішньоплавнівсьої міської ради про визнання незаконним та скасування розпорядження про відмову в приватизації,

в с т а н о в и в:

В провадженні суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до виконкому Горішньоплавнівсьої міської ради про визнання незаконним та скасування розпорядження про відмову в приватизації жилого приміщення у гуртожитку за адресою : АДРЕСА_1.

В судове засідання сторони не з’явились, про день, час і місце розгляду справи повідомлені належним чином. Від представника позивача ОСОБА_2 надійшло клопотання, про забезпечення доказів в якому просить витребувати: з Баштанської міської ради (вул. Баштанської республіки, 38, м. Баштанка, Миколаївської області, 56101) інформацію відносно ОСОБА_1, чи дійсно останній зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 або був зареєстрований за даною адресою, а також вказати період протягом якого ОСОБА_3 був зареєстрований за даною адресою, дату народження ОСОБА_3 та склад осіб, які разом з ним зареєстровані, їх родинні відносини (син, донька, дружина, батьки або квартиранти) та дати народження членів сім’ї, вказати адресу за якою на даний час зареєстрований ОСОБА_1, склад його сім’ї, період протягом якого він зареєстрований та інші дані, зазначені вище, зазначити з якої зареєстровано осіб за вказаною адресою та дату зняття з реєстрації; інформацію вказати за період з 1999 року по даний час , а у разі, якщо дата реєстрації ОСОБА_3 та членів сім»ї є раніше ніж 1999 рік , то інформацію надати за період з дати реєстрації і по даний час; в інформації ПіБ всіх осіб зазначити повністю без скорочень ініціалів.

Посилаючись на те, що зазначена інформація підтверджує той факт, що право власності зареєстровано за іншою особою, а це є важливими обставинами для розгляду і вирішення справи. Самостійно надати вказані докази позивач не має можливості, оскільки дана інформація про особу охороняється Законом України «Про інформацію», Законом України «Про захист персональних даних», нормами Цивільного кодексу України тощо, і надається лише на вимогу самої особи та компетентних органів влади, серед яких є суд.

Відповідно до ч. 1 ст.133 ЦПК України випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази. Клопотання про витребування доказів має бути подано до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.

Суд вважає, що клопотання підлягає до задоволення, оскільки для правильного та об’єктивного розгляду зазначеної справи є підстави для витребування доказів зазначених в клопотанні.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 133, 135,137 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Клопотання представника позивача ОСОБА_2 - задовольнити.

Витребувати :

з Баштанської міської ради (вул. Баштанської республіки, 38, м. Баштанка, Миколаївської області, 56101) інформацію відносно ОСОБА_1, а саме:

-чи дійсно ОСОБА_1 зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 або був зареєстрований за даною адресою;

-вказати період протягом якого ОСОБА_3 був зареєстрований за адресою: адресою: АДРЕСА_2;

-дату народження ОСОБА_3 та склад осіб, які разом з ним зареєстровані, їх родинні відносини (син, донька, дружина, батьки або квартиранти) та дати народження членів сім’ї;

-вказати адресу за якою на даний час зареєстрований ОСОБА_1, склад його сім’ї, період протягом якого він зареєстрований та інші дані, зазначені вище, зазначити з якої дати зареєстровано осіб за вказаною адресою та дату зняття з реєстрації;

-інформацію вказати за період з 1999 року по даний час , а у разі, якщо дата реєстрації ОСОБА_3 та членів сім»ї є раніше ніж 1999 рік , то інформацію надати за період з дати реєстрації і по даний час;

-в інформації ПіБ всіх осіб зазначити повністю без скорочень ініціалів.

Ухвала суду може бути оскаржена до Апеляційного суду Полтавської області.

Заяву про апеляційне оскарження ухвали суду першої інстанції може бути подано протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали, а для особи, щодо якої вжито заходи забезпечення позову без її повідомлення, в той же строк з дня отримання копії ухвали.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Суддя підпис ОСОБА_4

Згідно з оригіналом:

Суддя Т.О.Куц

Джерело: ЄДРСР 70334359
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку