open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

24.10.2017 р. № 820/4257/17

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Мар'єнко Л.М.,

при секретарі судового засідання - Принцевській Ю.В.,

за участю: представника позивача - Маслова Є.Ф.,

розглянувши в місті Харкові в приміщенні Харківського окружного адміністративного суду у відкритому судовому засіданні адміністративний позов Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення до Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "МАСТЕР" про стягнення штрафу, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач , Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "МАСТЕР", у якому просить суд стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "МАСТЕР" передбачений рішенням НР №99 від 09.02.2017 р. штраф у розмірі 39600,0 грн. (тридцять дев'ять тисяч шістсот гривень) (реквізити УДКСУ у Шевченківському районі м. Києва, код ЗКПО 37995466, р/р 31115056700011 в ГУДКСУ у м. Києві, МФО 820019. Поле призначення платежу: +;2659;101; ; ; ; ; ; сплата штрафу за порушення ч. 5 ст. 9 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", без ПДВ).

Представником відповідача, Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "МАСТЕР", через канцелярію суду надано клопотання про зупинення провадження на підставі п. 3 ч. 1 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України.

Судом у судовому засіданні поставлено на обговорення вказане клопотання представника відповідача.

Представник позивача у вирішенні вказаного питання покладався на розсуд суду.

Представник відповідача в судове засідання не прибув, про час, дату та місце судового засідання повідомлений належним чином.

Суд дослідивши подане клопотання та матеріали адміністративної справи, приходить до наступного висновку.

Підстави для зупинення провадження у справі передбачені ст. 156 КАС України.

Зазначеною статтею визначено випадки обов'язкового зупинення провадження у справі та випадки, коли суд має право зупинити провадження у справі, а також строки зупинення провадження та підстави і порядок відновлення зупиненого провадження у справі.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України суд зупиняє провадження у справі в разі: неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Суд зазначає, що предметом даного позову є стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "МАСТЕР" суми штрафу у розмірі 39600,0 грн., який застосований до відповідача рішенням НР №99 від 09.02.2017 р.

Судом встановлено, що Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "МАСТЕР" звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про визнання протиправним та скасування рішення №99 від 09.02.2017 р.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 27.03.2017 р. відкрито провадження в адміністративній справі № 826/4151/17 та призначено справу №826/4151/17 до судового розгляду.

Враховуючи предмет даного позову та позовні вимоги, що розглядаються у справі №826/4151/17, суд вважає, що з метою забезпечення додержання принципів всебічності, повноти та об'єктивності при розгляді справи приходить до висновку про необхідність зупинення провадження в даній адміністративній справі.

Керуючись положеннями статей 133, 156, 165, 186 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Зупинити провадження в адміністративній справі №820/4257/17 за позовом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення до Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "МАСТЕР" про стягнення штрафу - до набрання законної сили рішення Окружного адміністративного суду м. Києва по справі №826/4151/17 за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "МАСТЕР" до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про визнання протиправним та скасування рішення від 09.02.2017 №99.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження..

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу постановлено у письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Повний текст ухвали виготовлено 25 жовтня 2017 року.

Суддя Мар'єнко Л.М.

Джерело: ЄДРСР 69760669
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку