open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 712/1330/17-п

Провадження № 3-в/712/29/17

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26 вересня 2017 року, суддя Соснівського районного суду м. Черкаси Чечот А.А., розглянувши матеріали подання Соснівського РС Черкаського МВ з питань пробації відносно:

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, не працюючого, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, проживаючого: ІНФОРМАЦІЯ_2.

про заміну не відбутої частини адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт,-

В С Т А Н О В И В:

Постановою Соснівського районного суду від 10.03.2017 року ОСОБА_1 притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.173-2 ч.1 КпАП України та призначено стягнення у вигляді громадських робіт на строк 40 годин.

Соснівський РС Черкаського МВ з питань пробації звернувся до суду з поданням стосовно ОСОБА_1 про заміну не відбутої частини адміністративного стягнення у вигляді 40 годин громадських робіт.

У судове засідання ОСОБА_1 не зявився, причини неявки суду не повідомив, про день та час розгляду справи повідомлений належним чином.

Дослідивши матеріали подання, вважаю, що подання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Постановою Соснівського районного суду від 10.03.2017 року ОСОБА_1 притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.173-2 ч.1 КпАП України та призначено стягнення у вигляді громадських робіт на строк 40 годин.

На обліку ОСОБА_1 перебуває з 19.04.2017 року.

За викликами до інспектора не зявляється, при перевірці місця проживання ОСОБА_1 встановлено, що за вказаною адресою правопорушник проживає, зі слів доньки ОСОБА_2 останній отримавши виклик категорично відмовився зявлятися до Соснівського РС Черкаського МВ з питань пробації, крім того її батько зловживає спиртними напоями, вчиняє сімейні сварки, веде антигромадський спосіб життя, влаштовує бійки, свідками яких є сусіди.

Своїми діями ОСОБА_1 свідомо ухиляється від відбування адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт.

Відповідно до ст. 321-4 КУпАП у разі ухилення правопорушника від відбування громадських робіт постановою суду (судді) за поданням центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері виконання кримінальних покарань, не відбутий строк громадських робіт може бути замінено штрафом або адміністративним арештом.

Заміна громадських робіт арештом застосовується за умови, що санкція статті, за якою на правопорушника накладено адміністративне стягнення, що не передбачає можливості застосування штрафу. Строк арешту визначається із розрахунку, одна доба арешту дорівнює пяти годинам не відбутих громадських робіт, але не може перевищувати пятнадцять діб.

Таким чином, невідбутий строк громадських робіт необхідно замінити адміністративним арештом строком на 8 діб.

Керуючисьст.321-1,321-4 КУпАП, суддя,-

П О С Т А Н О В И В:

Подання Соснівського РС Черкаського МВ з питань пробації відносно ОСОБА_1 про заміну невідбутої частини адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт задовольнити.

ЗамінитиОСОБА_1 невідбутий строк громадських робіт у вигляді 40 годин за постановою Соснівського районного суду м. Черкаси від 10.03.2017 року адміністративним арештом строком на 8 (вісім) діб.

Строк рахувати з моменту затримання правопорушника.

Виконання постанови в частині адмінарешту доручити начальнику Черкаського відділу Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Постанова судді може бути оскаржена до апеляційного суду Черкаської області через суд першої інстанції протягом 10 днів з дняїї винесення.

Судя Соснівського

районного суду м. Черкаси А.А.Чечот

Джерело: ЄДРСР 69563469
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку